طرز تهیه گران ترین شکلات دبی با خمیر پسته
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / این رسپی مربوط به شکلات وایرال دبی است که مدتی در تیک تاک و شبکههای اجتماعی معروف و محبوب شده بود. یک بسته شکلات از حدود 300هزارتومان تا 500 هزارتومان در سایتهای فروش شکلات موجود هست. خبر خوب این است که درست کردن این شکلات تختهای خاص پیچیده نیست و برای تهیه کردنش به تجهیزات زیادی نیاز ندارید، اما لازم است از بهترین مواد اولیه استفاده کنید تا طعمها را به درستی به دست آورید. این شکلات به خمیر پسته و رشتهی کادایف نیاز دارد. دستور تهیهی زیر شبیه به شکلات دبی است و میتوانید آن را در خانه درست کنید و از آن لذت ببرید.
مواد مورد نیاز
300 گرم شکلات تلخ
100 گرم شکلات شیری
1 قاشق چایخوری روغن نارگیل
50 گرم شکلات سفید
مواد لازم برای مغز پستهای
150 گرم رشتهی کادایف
75 گرم خمیر پسته
15 گرم پودر پسته
نمک به مقدار کم
مواد لازم اختیاری
رنگ خوراکی برای مخلوط کردن با شکلات سفید
طرز تهیه
رشتهی کادایف را خرد میکنیم تا زمانی که ریز شود و آنها را روی حرارت کم در تابه تفت میدهیم تا طلایی رنگ شوند. این کار 3 تا 5 دقیقه طول میکشد. آن را خوب هم میزنیم تا نسوزد، اگر این کار را به خوبی انجام ندهیم، مغز وسط شکلات تردی لازم را در هر لقمه نخواهد داشت. بعد از این که رشتهها به رنگ طلایی درآمد، حرارت را خاموش میکنیم، رشتهها را به یک کاسه منتقل میکنیم و کنار میگذاریم.
اگر خمیر پسته سفت باشد، آن را گرم میکنیم تا نرم و روان شود. (برای این کار میتوانیم از ماکروفر کمک بگیریم.)
روی کادایف ترد، کمی نمک میپاشیم و پودر پسته را به این مخلوط اضافه میکنیم.
سپس شیر و شکلات تلخ آب شده را در یک کاسه مخلوط میکنیم.(برای آب کردن شکلات میتوانیم از ماکروفر استفاده کنیم) پس از آن روغن نارگیل را به این ترکیب اضافه میکنیم، هم میزنیم و کنار میگذاریم.
شکلات سفید را در کاسهی دیگری ذوب میکنیم و به چند کاسهی کوچکتر تقسیم میکنیم تا با رنگ خوراکی رنگآمیزی شوند.
رنگهای مختلف شکلات را روی پایهی قالب میریزیم، سپس روی شکلات تیرهی ذوب شده میریزیم و با پشت قاشق آن را به طور مساوی در قالب پخش میکنیم و گوشهها و سطح را کاملا میپوشانیم.
هر قالب را با مغز پسته پر میکنیم و قسمت بالایی آن را به طور مساوی صاف میکنیم.
قسمت بالایی را با شکلات تلخ ذوب شدهی بیشتر پر میکنیم و به طور مساوی میپوشانیم. مطمئن میشویم که اضافات را جدا کرده و قالب را برای چند دقیقه در فریزر قرار میدهیم تا سفت شود.
شکلات را از فریزر و قالب خارج میکنیم، آن را با چای، قهوه یا بعد از غذا سرو میکنیم.
نکات
رشتههای کادایف را خوب تفت میدهیم تا ترد شود.
اگر در آب و هوای بسیار گرم زندگی میکنید، اجازه دهید قبل از اینکه مواد میانی را اضافه کنید اولین لایهی شکلات چند دقیقه در فریزر سفت شود و روی آن را با شکلات بیشتری بپوشانید تا یک تکه شکلات تمیز به دست آورید.
-
سه شنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۶:۵۲
-
۲۶ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1308029/