آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه گران ترین شکلات دبی با خمیر پسته خانه داري

طرز تهیه گران ترین شکلات دبی با خمیر پسته
  بزرگنمايي:

آریا بانو - آخرین خبر / این رسپی مربوط به شکلات وایرال دبی است که مدتی در تیک تاک و شبکه‌های اجتماعی معروف و محبوب شده بود. یک بسته شکلات از حدود 300هزارتومان تا 500 هزارتومان در سایت‌های فروش شکلات موجود هست. خبر خوب این است که درست کردن این شکلات تخته‌ای خاص پیچیده نیست و برای تهیه کردنش به تجهیزات زیادی نیاز ندارید، اما لازم است از بهترین مواد اولیه استفاده کنید تا طعم‌ها را به درستی به دست آورید. این شکلات به خمیر پسته و رشته‌ی کادایف نیاز دارد. دستور تهیه‌ی زیر شبیه به شکلات دبی است و می‌توانید آن را در خانه درست کنید و از آن لذت ببرید.
مواد مورد نیاز
300 گرم شکلات تلخ
100 گرم شکلات شیری
1 قاشق چای‌خوری روغن نارگیل
50 گرم شکلات سفید
مواد لازم برای مغز پسته‌ای
150 گرم رشته‌ی کادایف
75 گرم خمیر پسته
15 گرم پودر پسته
نمک به مقدار کم
مواد لازم اختیاری
رنگ خوراکی برای مخلوط کردن با شکلات سفید
طرز تهیه
رشته‌ی کادایف را خرد می‌کنیم تا زمانی که ریز شود و آن‌ها را روی حرارت کم در تابه تفت می‌دهیم تا طلایی رنگ شوند. این کار 3 تا 5 دقیقه طول می‌کشد. آن را خوب هم می‌زنیم تا نسوزد، اگر این کار را به خوبی انجام ندهیم، مغز وسط شکلات تردی لازم را در هر لقمه نخواهد داشت. بعد از این که رشته‌ها به رنگ طلایی درآمد، حرارت را خاموش می‌کنیم، رشته‌ها را به یک کاسه‌ منتقل می‌کنیم و کنار می‌گذاریم.
اگر خمیر پسته‌ سفت باشد، آن را گرم می‌کنیم تا نرم و روان شود. (برای این کار می‌توانیم از ماکروفر کمک بگیریم.)
روی کادایف ترد، کمی نمک می‌پاشیم و پودر پسته را به این مخلوط اضافه می‌کنیم.
سپس شیر و شکلات تلخ آب شده را در یک کاسه مخلوط می‌کنیم.(برای آب کردن شکلات می‌توانیم از ماکروفر استفاده کنیم) پس از آن روغن نارگیل را به این ترکیب اضافه می‌کنیم، هم می‌زنیم و کنار می‌گذاریم.
شکلات سفید را در کاسه‌ی دیگری ذوب می‌کنیم و به چند کاسه‌ی کوچکتر تقسیم می‌کنیم تا با رنگ خوراکی رنگ‌آمیزی شوند.
رنگ‌های مختلف شکلات را روی پایه‌ی قالب می‌ریزیم، سپس روی شکلات تیره‌ی ذوب شده می‌ریزیم و با پشت قاشق آن را به طور مساوی در قالب پخش می‌کنیم و گوشه‌ها و سطح را کاملا می‌پوشانیم.
هر قالب را با مغز پسته پر می‌کنیم و قسمت بالایی آن را به طور مساوی صاف می‌کنیم.
قسمت بالایی را با شکلات تلخ ذوب شده‌ی بیشتر پر می‌کنیم و به طور مساوی می‌پوشانیم. مطمئن می‌شویم که اضافات را جدا کرده و قالب را برای چند دقیقه در فریزر قرار می‌دهیم تا سفت شود.
شکلات را از فریزر و قالب خارج می‌کنیم، آن را با چای، قهوه یا بعد از غذا سرو می‌کنیم.
نکات
رشته‌های کادایف را خوب تفت می‌دهیم تا ترد شود.
اگر در آب و هوای بسیار گرم زندگی می‌کنید، اجازه دهید قبل از اینکه مواد میانی را اضافه کنید اولین لایه‌ی شکلات چند دقیقه در فریزر سفت شود و روی آن را با شکلات بیشتری بپوشانید تا یک تکه شکلات تمیز به دست آورید.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1308029/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رصدخانه روبین میلیون‌ها ستاره خون‌آشام را کشف می‌کند

کشف مجموعه‌ جدیدی از حالات شنوایی در گوش انسان

«معبد زیرزمینی» به چاپ چهل‌وچهارم رسید

انتقام پی‌اس‌جی از رئال با رودریگو

اخراج استیون جرارد از الاتفاق عربستان

مدعی جدید دستکش طلایی لیگ برتر

آوازخوانی رسول نجفیان در جشن تولد پسر الهام چرخنده

چهره ها/ استوری محمدرضا گلزار برای عید مبعث

چهره ها/ سلفی ساعد سهیلی و پسرش «تئو»

مردم کدام کشور اروپایی افسرده‌ترند؛ چرا؟

توضیحات طراح پوستر «موسیقی فجر» درباره بلبل هزار دستان

وزیر علوم با استاد شاهین فرهت آهنگساز برجسته موسیقی دیدار کرد

هواشناسی: امروز صبح 25 مرکز استان دمای زیر صفر داشتند

روایت یک روزنامه از قتل دختر 17 ساله توسط پدرش

فرصت توبه در ماه رجب

فوت و فن خوشمزه‌ترشدن میرزا قاسمی

خاگینه خرما؛ یک غذای فوری و خوشمزه مخصوص شاغلان

تقویت سیستم ایمنی بدن به‌کمک این روش‌ها

برای مراقبت از پوست در سرما چه کنیم؟

توصیه آیت‌الله بهجت برای باز شدن بخت

کشف گونه جدیدی از انسان در چین

آرنولد با تاریخ‌سازی به رئال می‌رود

واکنش کاربران آفریقایی به جدایی مربی استقلال

قلیچ: کارتال پاقدم خوبی داشت

اولین تمرین آرمین در آخرین حضور مربی

یک زمانی هم سینما میرفتیم و هم آهنگ گوش می کردیم!

پاسخ‌های رائد فریدزاده به بعضی حاشیه‌های فجر و تاریخ جشنواره جهانی

چهره ها/ امین حیایی تارزان شد!

از آغاز بلیت فروشی فیلم فجر تا روایتی از آثار بخش مسابقه

درباره حرکتی که سمیرا سیاح کرد و خیلی‌ها رویشان نمی‌شود

استعدادهای موسیقی که احسان علیخانی کشف کرد الآن به کجا رسیدن؟

محمد معتمدی برای «صیاد» می‌خواند

وضعیت نابسامان آمبولانس‌های کشور

توصیه‌هایی برای جلوگیری از تصادفات رانندگی در جاده‌های برفی

جوان معتاد: خاله‌ام دادوبیدا می‌کرد، دستم را روی دهانش فشار دادم تا جان باخت!

حکمت/ رحمتی برای جهانیان

تقویم تاریخ/ وفات حضرت خدیجه(س) به روایتی

فلافل خانگی؛ خوشمزه و تُرد به سبک ساندویچی‌ها

فریز تخمک، راهکاری ایمن برای پیشگیری از ناباروری در سنین بالا

«افسردگی» در کمین نوجوانان؛ معرفی علائم هشدار دهنده‌ای

«عمو رابینسون» به کتابفروشی‌ها آمد

صالح نصف جهان را دید و به خانه بازگشت!

مدیرعامل استقلال: موسیمانه از من تشکر کرد!

اشلوت: به لیورپول آمدم چون شبیه کلوپ بودم!

تمام گل‌های عمر مرموش در بوندسلیگا آلمان

همسر چرچیل: او را «خوک عزیز» صدا می‌کردم/ لباس چرچیل در هنگام عقد شبیه لباس درشکه‌چی‌ها بود

چگونه با همسرتان صادقانه صحبت کنید بدون اینکه دعوا شود؟

مظفری‌زاده: کم‌کاری کنند از طریق فیفا پیگیری می‌کنیم

حمله عجیب نیکبخت واحدی به موسیمانه!

سه سرمربی ایرانی به استقلال پیشنهاد شدند