آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه پاستا ترکی؛ تجربه‌ای متفاوت از خوردن پاستا خانه داري

طرز تهیه پاستا ترکی؛ تجربه‌ای متفاوت از خوردن پاستا
  بزرگنمايي:

آریا بانو - برترین ها / پاستا ترکیه‌ای نوعی روش پخت پاستا است که از ترکیب پاستا با سسی از گوشت چرخ کرده و سس سفید تهیه می‌شود.
بعید به نظر می‌رسد که این روز‌ها کسی پاستا دوست نداشته باشد آن هم با آن رنگ و رخ و بوی خوب و سس مخصوصش که دل همه را آب می‌کند. پاستا از زمانی که اختراع شده است تا به امروز تغییرات زیادی کرده است و می‌توان گفت هر آشپزی با دستور خاص خودش پاستا را می‌پزد و در این میان پاستا‌های ایتالیایی از همه انواع پاستا معروفتر هستند. پاستا آنقدر در دنیا محبوب و پرطرفدار است که روز 25 اکتبر به عنوان روز جهانی پاستا در تقویم دنیا ثبت شده است. پاستا یکی از غذا‌های ملی کشور ایتالیاست که در فرهنگ غذایی این کشور جایگاه ویژه‌ای دارد و در انواع و طعم‌های گوناگون طبخ می‌شود. می‌توان گفت بیش از حدود 300 نوع پاستا خشک در ایتالیا تولید می‌شود که پاستای پروانه‌ای، پنه، اسپاگتی، ماکارانی، فتوچینی، روتینی، بوکاتینی، ریگاتونی و... از نمونه‌های آن است. کلمه پاستا از ریشه سیسیلی به معنای «خمیر ورز داده شده با انرژی بسیار» گرفته شده است. در میان تمام پاستا‌هایی که تابه‌حال خورده‌اید، پیشنهاد می‌کنیم یکبار هم پاستای ترکی را امتحان کنید که این روز‌ها وایرال شده است و طعم بسیار متفاوتی دارد و روش طبخ آن کمی با پاستا‌های ایتالیایی فرق می‌کند. اگر دوست دارید این پاستای خوشمزه را در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با آموزش پاستا ترکی همراه ما باشید.
مواد لازم
پاستا فرمی: 1 بسته
گوشت چرخ کرده: 300 گرم
رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری سرپر
پیاز: 1 عدد
کره: 2 قاشق غذاخوری
نعناع خشک: 1 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر و پاپریکا: به میزان لازم
مواد لازم برای سس پاستا
ماست سفت و بدون آب یا ماست چکیده: 3 قاشق غذاخوری
سیر: 3 حبه
آب لیمو ترش: 1 قاشق غذاخوری
سماق، فلفل سیاه و نمک: به میزان لازم
جعفری تازه و خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
گوجه خرد شده: 1 عدد
طرز تهیه پاستا ترکی؛ تجربه‌ای متفاوت از خوردن پاستا
برای درست کردن این پاستای خوشمزه ابتدا پیاز را پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید. کمی روغن داخل یک ماهی تابه بریزید و روی حرارت اجاق گاز قرار بدهید، سپس پیاز خرد شده را داخل روغن بریزید و تفت بدهید تا پیاز نرم و طلایی شود، سپس مقداری زردچوبه اضافه کنید و سی ثانیه بعد گوشت چرخ کرده را داخل پیاز سرخ شده بریزید. کمی نمک، پودر سیر، فلفل سیاه و پاپریکا روی گوشت بریزید و 1 دقیقه گوشت و پیاز را تفت بدهید و در آخر رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و مواد را هم بزنید. درب ماهی تابه را ببندید تا گوشت با حرارت کم بپزد. پاستا را بعد از جوشاندن آبکش کنید و صبر کنید تا آب اضافه آن خارج شود. ماست را داخل یک کاسه بریزید، سپس سیر رنده شده، آب لیمو ترش، سماق و نمک را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ماست کمی رقیق شود. حالا پاستای آبکش شده را داخل ظرف سرو بکشید، سس ماست را وسط پاستا‌ها بریزید و با قاشق خوب پخش کنید، سپس مایه گوشتی را روی سس ماست بریزید. در آخرین مرحله، کره را داخل یک ماهی تابه بریزید تا آب شود، سپس کمی پاپریکا و نعناع خشک را داخل کره بریزید و سی ثانیه تفت بدهید و بعد از روی اجاق بردارید و کره آب شده را روی پاستا و مایه گوشتی بریزید. در آخر روی پاستا را با کمی جعفری خرد شده و گوجه ورقه شده تزیین کنید، نوش جان. 
نکات مهم
ـ امروزه پاستا در اشکال و انواع گوناگون در فروشگاه‌های مواد غذایی وجود دارد. برای تهیه پاستا در منزل بهتر است از پاستا پنه استفاده کنید؛ زیرا به طور معمول پاستا را با نوع پنه تهیه می‌کنند. در صورتی که پاستا پنه در دسترس نداشتید، می‌توانید از انواع دیگر پاستا نیز استفاده کنید. هنگام جوشاندن پاستا پنه توجه داشتید که نباید آن را بیش از حد بجوشانید. بافت پاستا باید زیر دندان حس شود و بیش از حد له نباشد. بعد از آبکش کردن پاستا هرگز پاستا را به سبک ماکارانی با آب نشویید.
ـ برای تهیه پاستا ترکی سعی کنید از ماست یونانی یا ماست‌های پرچرب که آب کمتری دارند و سفت هستند استفاده کنید.
ـ اگر بخواهیم به طور مختصر در مورد کاربرد انواع پیاز‌ها توضیح بدهیم، باید از پیاز زرد که معروف‌ترین عضو خانواده پیازهاست، شروع کنیم. این پیاز بهترین گزینه برای پخت و پز است. پیاز سفید از پیاز زرد طعم ملایم‌تری دارد. از نظر کاربرد تقریباً مثل پیاز قرمز است و می‌شود آن را خام خورد و یا در سالاد‌ها و دیپ‌ها از آن استفاده کرد. این پیاز برای غذا‌های مکزیکی هم بهترین گزینه است. پیاز قرمز نسبت به پیاز سفید و زرد فیبر بیشتری دارد و به خاطر رنگ زیبایش می‌توان از آن برای تزئین بشقاب غذا هم استفاده کرد. علاوه‌بر این برای کبابی کردن، سالاد و ساندویچ‌ها هم انتخاب مناسبی است. پیاز‌های قرمز به اندازه کافی عطر و طعم به غذا نمی‌دهند؛ بنابراین معمولاً برای پخت و پز مورد استفاده قرار نمی‌گیرند.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1347997/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

حسرت بازیکن باسابقه تراکتور برابر پرسپولیس

مشکل 7 بازیکن استقلال مقابل الشرطه حل شد

بازگشت مربی استقلالی به لیگ دو

پیشکسوت فوتبال: مشکل استقلال سن بالای بازیکنان است

آیا فصل جدید «مهمانی» به نوروز 1404 می رسد؟

بازگشت مسعود کرامتی و خبرهایی از «تئاتر بی‌حیوان» و «لاله‌زاری‌ها»

ویدئو کنسرت کوتاه «چه کنم» از عرفان طهماسبی

تصاویر حادثه هوایی در آمریکا؛ برخورد هلی‌کوپتر با هواپیما در آسمان واشنگتن

رانندگی بدون گواهینامه چه مجازاتی دارد؟

تفال/ مرا چشمی‌ست خون‌افشان ز دست آن کمان‌ابرو

تقویم تاریخ/ ترور "مهاتما گاندی" رهبر آزادی‏ خواه و استعمار ستیز هند

طرز تهیه پیتزای گوشت خونگی بدون فر

آیا تعریق به سوزاندن کالری کمک می‌کند؟

تربیت کودک بدون داد و فریاد با چند پیشنهاد ساده!

ماه نمرده است!

چاپ کتابی درباره حقوق طبیعی جانداران

منیعی: امسال در استقلال از جام خبری نیست

اتفاق غیر منتظره برای حدیث

سرما و احتمال وقوع بهمن در ارتفاعات

همه‌چیز درباره کانال‌های صیغه‌یابی؛ از ارائه قد و وزن تا نرخ‌های شبانه و روزانه برای کار اجباری!

آیا غذاهای کالری منفی واقعاً وجود دارند؟

سفر به ایران قدیم؛ مهریه فرح پهلوی در ازدواج با شاه

12 تیم حذف شدند؛ 24 تیم در لیگ قهرمانان اروپا ماندند

گل سوم بایرن به سالزبورگ توسط کومان

استقلال با سهراب به دنبال انتقام از همنام جنوبی‌اش

گل اول اسلوان به بایرن مونیخ

از صعود سیتی تا اولین باخت لیورپول و برد پرگل رئال؛ نتایج هفته آخر لیگ قهرمانان اروپا

ابن بابویه مدفن مفاخر ایران از دختر شاه تا شاعر دلسوخته/اینجا پرنده پر نمی‌ زند/عکس

گل دوم دینامو زاگرب به میلان

گل اول آتالانتا به بارسلونا توسط ادرسون

گل سوم اینتر به موناکو توسط مارتینز

گل دوم بارسلونا به آتالانتا توسط آرائوخو

گل سوم منچسترسیتی به کلوب بروژ توسط ساوینیو

گل سوم رئال مادرید به برست توسط رودریگو

گل دوم آتالانتا به بارسلونا توسط پاسالیچ

گل سوم دورتموند به شاختار

گل دوم بنفیکا به یوونتوس

گل اول اشتوتگارت به پاریسن ژرمن

گل دوم آیندهوون به لیورپول توسط اسماعیل سایبری

گل سوم آیندهوون به لیورپول توسط پپی

گل اول بارسلونا به آتلانتا توسط یامال

گل تساوی منچسترسیتی به کلوب بروژ توسط کواچیچ

گل اول برست به رئال که رد شد

گل اول شاختار به دورتموند توسط گومز

گل اول میلان به دیناموزاگرب توسط پولیشیچ

گل دوم رئال مادرید به برست توسط بلینگام

گل دوم منچسترسیتی به کلوب بروژ (گل به خودی)

گل دوم بایرن به سالزبورگ توسط کین

ماندگاری آب هویج در یخچال ؛ راهنمای نگهداری طولانی مدت آب هویج در یخچال

گل دوم دورتموند به شاختار دونتسک