آریا بانو

آخرين مطالب

(1 فروردین) آخرین وضعیت آب و هوا و ترافیک راه‌ها؛ هشدار نارنجی‌ هواشناسی صادر شد اجتماعی

(1 فروردین) آخرین وضعیت آب و هوا و ترافیک راه‌ها؛ هشدار نارنجی‌ هواشناسی صادر شد
  بزرگنمايي:

آریا بانو - آخرین خبر / همزمان با آغاز سال جدید و شروع سفرهای نوروزی، هر روز گزارشی از وضعیت هوا و ترافیک راهها به مخاطبین عزیز آخرین خبر ارائه خواهیم کرد.
آخرین وضعیت آب و هوا و ترافیک راه‌ها در اول فروردین به شرح زیر است:
وزش باد شدید و افزایش ارتفاع امواج دریا در جنوب کشور
سازمان هواشناسی کشور:
* از روز یکشنبه (3 فروردین) تا صبح چهارشنبه (6 فروردین) وزش باد و ارتفاع امواج دریا افزایش می‌یابد. مناطق ساحلی و دور از ساحل استان‌های خوزستان، بوشهر، هرمزگان و سیستان و بلوچستان، در خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان طی روزهای یکشنبه و دوشنبه (3 و 4 فروردین) و همچنین مناطق ساحلی و دور از ساحل استان‌های بوشهر، هرمزگان و سیستان و بلوچستان، خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان طی روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه (5 و 6 فروردین) تحت تاثیر قرار می‌گیرند. 
* از اثرات این مخاطره جوی می‌توان به وجود خطر غرق شدن شناگران، احتمال پاره شدن تورهای صیادی، صدمه به ماهیان در قفس و صدمه به قایق‌های کوچک تفریحی و مسافری و شناورهای سبک و اختلال در تردد شناورها و فعالیت‌های ساحلی و فراساحلی و احتمال خسارت به تأسیسات دریایی اشاره کرد.
* باید ممانعت از شنا، محدود کردن تردد قایق‌های سبک و تفریحی، ورود و خروج کشتی‌ها به بندر با احتیاط، تردد کشتی‌های تجاری با احتیاط، محدود کردن فعالیت‌های شیلاتی، محدود کردن فعالیت‌های پشتیبانی صنایع فراساحل و اتخاذ تمهیدات لازم توسط کلیه فعالان دریایی مد نظر قرار گیرد.
* در هشدار نارنجی‌ سازمان هواشناسی پیش‌بینی می‌شود که پدیده‌ای جوی اثرات منفی به دنبال داشته باشد و خسارت‌های احتمالی را سبب شود. هشدار نارنجی برای آماده‌باش دستگاه‌های مسئول برای مقابله با یک پدیده خسارت‌زا صادر می‌شود.

آریا بانو

هشدار نارنجی هواشناسی؛ سرعت وزش باد و ارتفاع امواج دریا افزایش می‌یابد
1404/01/02 - 12:31
جاده کندوان یکطرفه است
علی صادقی، سرپرست مرکز مدیریت راه مازندران:
مسیر جنوب به شمال محور کندوان و آزادراه تهران شمال یرأی تخلیه بار ترافیکی یکطرفه شد.
بارش باران و مه گرفتگی در برخی محورهای شمالی و استان‌ها
سرهنگ احمد شیرانی، رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور:
* در حال حاضر در محور چالوس مسیر (جنوب به شمال) از پل زنگوله تا سیاه بیشه، ترافیک نیمه سنگین گزارش شده است.
* در آزادراه تهران – شمال مسیر (جنوب به شمال)، محدوده تونل شماره 18 و انتهای تونل البرز نیز ترافیک نیمه سنگین مشاهده می‌شود و در محورهای هراز، فیروزکوه و آزادراه قزوین – رشت، تردد خودروها روان است و مشکلی در این مسیرها وجود ندارد.
* محورهای شمالی تحت تاثیر بارش باران قرار دارند و رانندگان باید احتیاط لازم را در این مسیرها داشته باشند.
* از نظر وضعیت جوی، بارش باران و مه گرفتگی در برخی از محورهای استان‌های گیلان، لرستان، البرز، چهارمحال و بختیاری، اردبیل، همدان، قزوین، زنجان، کرمانشاه، خوزستان، مرکزی، گلستان، سمنان، خراسان شمالی و کهگیلویه و بویراحمد گزارش شده است.
ریزش سنگ در جاده چالوس و هراز
سرهنگ سیاوش محبی، جانشین پلیس راه راهور فراجا:
* از شب گذشته در محورهای هراز و چالوس چندین مورد ریزش سنگ گزارش شده و خوشبختانه تا این لحظه هیچگونه خسارت جانی یا مالی به وقوع نپیوسته است.
بازار



ریزش سنگ در جاده چالوس و هراز؛ بارش باران و مه گرفتگی در برخی محورها
1404/01/02 - 09:34
سال جدید با باران آغاز شد
سازمان هواشناسی:
* امروز جمعه در گیلان، اردبیل، زنجان، قزوین، کرمانشاه، کردستان، ایلام، لرستان، خوزستان، چهار محال و بختیاری، شمال بوشهر، شمال و غرب فارس، نیمه غربی اصفهان، مرکزی، همدان، قم، البرز، تهران، مازندران، آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی بصورت پراکنده در برخی مناطق گلستان، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی و شمال سمنان رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید در نقاط مستعد تگرگ و در ارتفاعات البرز و زاگرس مرکزی بارش برف رخ می‌دهد.
* شنبه در جنوب غرب نوار شمالی کشور، مرکز، جنوب، شمال غرب و استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز، دامنه و ارتفاعات زاگرس مرکزی و جنوبی بارش رخ می‌دهد.
* یکشنبه در شمال شرق سواحل دریای خزر برخی مناطق واقع در شرق مرکز جنوب شمال غرب دامنه و ارتفاعات زاگرس جنوبی و دوشنبه در شمال شرق، برخی مناطق شرق، جنوب شرق و سواحل دریای خزر بارش پیش بینی می‌شود. سه شنبه بارش‌ها محدود به نوار شمالی کشور خواهد شد.
* امروز جمعه در بیشتر مناطق واقع در نیمه غربی مرکز و جنوب شرق، شنبه در مناطق مرکزی و شمال غرب، یکشنبه و دوشنبه در بیشتر مناطق نیمه شرقی و مرکز، سه شنبه در شرق و جنوب شرق کشور در بعضی از ساعت‌ها وزش باد شدید و در مناطق مستعد خیزش گرد وخاک انتظار می‌رود. همچنین از امروز تا یکشنبه در بیشتر مناطق نیمه شمالی کشور دما کاهش می‌یابد.
* طی دو روز آینده دریای خزر و شمال خلیج فارس و یکشنبه خلیج فارس و دریای خزر مواج است.
* آسمان تهران نیز امروز و امشب ابری همراه با بارش باران و گاهی رگبار و رعد برق و وزش باد شدید پیش بینی می‌شود.

آریا بانو

پیش‌بینی هواشناسی از بارش باران در کشور
1404/01/02 - 09:19
در حال تکمیل...

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1376983/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تاثیر بازیکن ایرانی در صدرنشینی تیم کویتی

امامزاده ابراهیم(ع) شفت آتش گرفت

انفجار شدید در مجتمع مسکونی محله دروس

پُرمسافرترین استان‌ها در نوروز اعلام شد

بیشترین کلاهبرداری‌های اینترنتی مربوط چیست؟

بخشندگی ایرانی‌ها با دستان بسته

برخورد پراید و پژو 405، چهار کشته برجای گذاشت

مدح دلربای امیرالمومنین (ع)

شبی که خبر شهادت به ما رسید

بازخوانی قطعه ای از محمد اصفهانی

نماهنگ زیبای «طلب»

شب عید فطر دعا به اجابت می رسد

فاضلی: حرکت رحمتی در مورد کارتال غریزی بود!

آقایی‌پور: سال جدید 10 از 10 خواهم بود!

حامد لک تهدید به افشاگری کرد

کارترون: تمام صحبت‌ها در مورد جادوگری مزخرف است

پپ: در این فصل روح و قلب‌مان را از دست دادیم

پیروانی: حرف‌های زیادی در مورد خداداد داشتم!

ستاره اینتر فقط 55 دقیقه نفس داشت!

دقیقی: شمس آذر من را فلج کردند!

خلاصه بازی شمس‌آذر قزوین 3 - پرسپولیس 2

اسلامی‌خواه: به بازیکن مس عذرخواهی بدهکارم

خواب عجیب فهیمه برای نقی

قسمت بیست و نهم زندگی پس از زندگی: چشم های بسته

پروژه حذف نقی با حمله پهپادی!

هرگز نرسیدن بهتر از دیر رسیدن است!

میخواستن نقی رو به جای مالکی ترور کنن

عین بوقلمون مست غبغبش باد کرده بود

این برق فشار قوی آدمو اقیم میکنه

دریغ از یه پشگل تو کل مسیری که ما رفتیم!

موزیک ویدئوی «به جهنم» با صدای رضا صادقی

25 مجروح در اثر خروج قطار از ریل در هند

3 کُشته در پی تصادف پژو 206

8 برادر حافظ قرآن

قارچ سوخاری خانگی سالم‌تر و خوشمزه‌تر از همیشه!

این کیک دارچینی بعد از یک ماه روزه داری حسابی میچسبه

8 راهکار بهبود نفخ شکم

چگونه با شوهر ولخرج برخورد کنیم؟

ربات چرخدار و چهارپا جدید شرکت DEEP Robotics چین

شعر خوانی زیبایی از استاد شهریار

کارتال: شمس آذر بیشتر از ما به پیروزی علاقه داشت

رحمتی: پرسپولیس را خوب آنالیز کرده بودیم

قدرت تکلم ارسطو در شرایط خاص

بازتاب دیدن نتیجه ی سرقتی که در نوجوانی انجام شده بود

حرکت منطقی بهاره رهنما در اینستاگرام جلب توجه کرد

بی مزه ترین جوکها در ویژه برنامه نوروز

پاسخ میر سعید مولویان به سوالی راجع به انتخاب بازیگران در مهمونی ها

سکانسی از قسمت اول مافیای الکلاسیکو

ترانه شنیدنی «بوکا بهار» با صدای محسن میرزازاده

فوتی‌های حادثه واژگونی اتوبوس افزایش یافت