این کیک دارچینی بعد از یک ماه روزه داری حسابی میچسبه
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
کره به دمای محیط رسیده 125 گرم (1/2 پیمانه)
شکر 125 گرم 1/2 پیمانه
3 عدد تخم مرغ به دمای محیط رسیده
آرد 250 گرم (1 و 3/4 پیمانه)
بگینگ پودر 1 و 1/2 ق چ خ
بازار 
1/4 ق چ خ نمک
شیر به دمای محیط رسیده 120 میلی لیتر (1/2 پیمانه)
1 ق چ خ وانیل
مواد لازم برای مایع دارچینی میانی کیک:
50 گرم شکر قهوه ای (1/4 پیمانه)
1 ق چ خ آرد
1 و 1/2 ق چ خ پودر دارچین
30 گرم کره ذوب شده (2 ق غ خ)
طرز تهیه:
کره و شکر رو با هم خوب مخلوط میکنیم تا موادمون یکدست و کرمی بشه بعد تخم مرغ رو اضافه کرده و دوباره هم میزنیم تا خوب یکدست بشه مواد. توی یه کاسه آرد، بکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط کرده و توی مواد مایع الک میکنیم و هم میزنیم، حالا توی این مرحله شیر و وانیل رو اضافه کرده و در حدی که مواد یکدست بشه هم میزنیم.
حالا توی یه کاسه دیگه کره ذوب شده، شکر قهوه ای، آرد و پودر دارچین رو با هم مخلوط کرده تا یه مایع غلیظ به دست بیاد.
حالا توی قالب کیک یه لایه مواد کیک و یه لایه از مواد دارچینی ریخته و چند لایه به این صورت میریم بالا و در آخر با یه سیخ چوبی یه کوچولو بهش شکل میدیم و توی فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کردیم به مدت 45 تا 50 دقیقه میپزیم.
بعد هم که از فر درمیاریم روش پودر قند ریخته و برش میزنیم.
-
يکشنبه ۱۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۳:۱۰:۳۳
-
۲۹ بازديد
-

-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1381152/