قارچ سوخاری خانگی سالمتر و خوشمزهتر از همیشه!
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
قارچ250 گرم
تخم مرغ 1عدد
بکینگ پودر نوک قاشق غذا خوری
آرد 3قاشق پر
بازار 
ادویه:نمک،فلفل،پاپرییکا،زردچوبه
برای طعمی متفاوت میتونید به آردتون ادویههای خاص مثل آویشن اضافه کنید.
خیلیا هم زنجبیلیشو درست میکنن
با زعفران هم میتونی حسابی خوشرنگش کنی.
تخم مرغ و آردو ادویه ها و بکینگ پودر(راز پفکی شدن قارچامون همیینه)رو که مخلوط کردیم ،کم کم بهش آب رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یک مایع رقیق و شل داشته باشیم.
قارچتو شستی خوب بزار خشک بشه اگه نه روغن داغ میپاشه
قارچامون رو پوست مگیریم اگ بی لک بود نیاز نیست
قارچهای تازه با کلاهک بسته برای سوخاری بهترن.
-
يکشنبه ۱۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۳:۱۰:۳۴
-
۳۲ بازديد
-

-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1381153/