آریا بانو

آخرين مطالب

ریزش سنگ در جاده چالوس و هراز؛ بارش باران و مه گرفتگی در برخی محورها اجتماعی

ریزش سنگ در جاده چالوس و هراز؛ بارش باران و مه گرفتگی در برخی محورها
  بزرگنمايي:

آریا بانو - ایرنا / جانشین پلیس راه راهور فراجا از بارش باران و مه گرفتگی در برخی محورهای شمالی و استان‌ها خبر داد و از رانندگان خواست تا در محورهای هراز و چالوس از توقف در حاشیه جاده‌ها خودداری کنند.
به گزارش پلیس راهور، سرهنگ سیاوش محبی روز جمعه - یکم فروردین - در این خصوص اعلام کرد: از شب گذشته در محورهای هراز و چالوس چندین مورد ریزش سنگ گزارش شده و خوشبختانه تا این لحظه هیچگونه خسارت جانی یا مالی به وقوع نپیوسته است.
وی تأکید کرد: رانندگان تحت هیچ شرایطی در شانه خاکی سمت راست جاده توقف نکنند.
بازار
جانشین پلیس راه راهور فراجا افزود: این توصیه‌ها به ویژه در محورهای مذکور که احتمال ریزش سنگ وجود دارد، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
پلیس راهور فراجا از تمامی رانندگان خواسته است که به این هشدار توجه کرده و سفری ایمن و بدون حادثه را تجربه کنند.
بارش باران و مه گرفتگی در برخی محورهای شمالی و استان‌ها
همنچنین سرهنگ احمد شیرانی، رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور در خصوص آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده های مواصلاتی کشور گفت: در حال حاضر در محور چالوس مسیر (جنوب به شمال) از پل زنگوله تا سیاه بیشه، ترافیک نیمه سنگین گزارش شده است.
به گفته وی، در آزادراه تهران – شمال مسیر (جنوب به شمال)، محدوده تونل شماره 18 و انتهای تونل البرز نیز ترافیک نیمه سنگین مشاهده می‌شود و در محورهای هراز، فیروزکوه و آزادراه قزوین – رشت، تردد خودروها روان است و مشکلی در این مسیرها وجود ندارد.
همچنین، محورهای شمالی تحت تاثیر بارش باران قرار دارند و رانندگان باید احتیاط لازم را در این مسیرها داشته باشند.
وی افزود: از نظر وضعیت جوی، بارش باران و مه گرفتگی در برخی از محورهای استان‌های گیلان، لرستان، البرز، چهارمحال و بختیاری، اردبیل، همدان، قزوین، زنجان، کرمانشاه، خوزستان، مرکزی، گلستان، سمنان، خراسان شمالی و کهگیلویه و بویراحمد گزارش شده است.
سرهنگ شیرانی در انتها گفت: پلیس راهور از رانندگان درخواست دارد که با توجه به شرایط جوی و ترافیکی، با احتیاط کامل رانندگی کرده و از سفرهای غیرضروری خودداری کنند.
تصادف مرگبار در محور بادرود - اردستان: 3 کشته و یک مجروح
سرهنگ احمد کرمی اسد، رئیس پلیس راه راهور فراجا، از وقوع یک حادثه دلخراش در محور بادرود - اردستان خبر داد. 
این حادثه که بامداد روز جمعه، 1 فروردین 1404، در کیلومتر 15 این محور رخ داد، بر اثر واژگونی یک دستگاه خودروی سواری پژو پارس به وقوع پیوست.
وی افزود: بر اثر این تصادف، 3 نفر از سرنشینان خودرو جان خود را از دست داده و یک نفر دیگر نیز مجروح شد؛ علت این حادثه عدم توانایی راننده در کنترل وسیله نقلیه ناشی از سرعت بالا اعلام شده است. 
سرهنگ کرمی اسد تاکید کرد که مجروح به بیمارستان منتقل شده است.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1376904/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

قاتل خاموش قلب: چگونه کلسترول بالا را قبل از اینکه دیر شود، کنترل کنیم؟

تاثیر بازیکن ایرانی در صدرنشینی تیم کویتی

امامزاده ابراهیم(ع) شفت آتش گرفت

انفجار شدید در مجتمع مسکونی محله دروس

پُرمسافرترین استان‌ها در نوروز اعلام شد

بیشترین کلاهبرداری‌های اینترنتی مربوط چیست؟

بخشندگی ایرانی‌ها با دستان بسته

برخورد پراید و پژو 405، چهار کشته برجای گذاشت

مدح دلربای امیرالمومنین (ع)

شبی که خبر شهادت به ما رسید

بازخوانی قطعه ای از محمد اصفهانی

نماهنگ زیبای «طلب»

شب عید فطر دعا به اجابت می رسد

فاضلی: حرکت رحمتی در مورد کارتال غریزی بود!

آقایی‌پور: سال جدید 10 از 10 خواهم بود!

حامد لک تهدید به افشاگری کرد

کارترون: تمام صحبت‌ها در مورد جادوگری مزخرف است

پپ: در این فصل روح و قلب‌مان را از دست دادیم

پیروانی: حرف‌های زیادی در مورد خداداد داشتم!

ستاره اینتر فقط 55 دقیقه نفس داشت!

دقیقی: شمس آذر من را فلج کردند!

خلاصه بازی شمس‌آذر قزوین 3 - پرسپولیس 2

اسلامی‌خواه: به بازیکن مس عذرخواهی بدهکارم

خواب عجیب فهیمه برای نقی

قسمت بیست و نهم زندگی پس از زندگی: چشم های بسته

پروژه حذف نقی با حمله پهپادی!

هرگز نرسیدن بهتر از دیر رسیدن است!

میخواستن نقی رو به جای مالکی ترور کنن

عین بوقلمون مست غبغبش باد کرده بود

این برق فشار قوی آدمو اقیم میکنه

دریغ از یه پشگل تو کل مسیری که ما رفتیم!

موزیک ویدئوی «به جهنم» با صدای رضا صادقی

25 مجروح در اثر خروج قطار از ریل در هند

3 کُشته در پی تصادف پژو 206

8 برادر حافظ قرآن

قارچ سوخاری خانگی سالم‌تر و خوشمزه‌تر از همیشه!

این کیک دارچینی بعد از یک ماه روزه داری حسابی میچسبه

8 راهکار بهبود نفخ شکم

چگونه با شوهر ولخرج برخورد کنیم؟

ربات چرخدار و چهارپا جدید شرکت DEEP Robotics چین

شعر خوانی زیبایی از استاد شهریار

کارتال: شمس آذر بیشتر از ما به پیروزی علاقه داشت

رحمتی: پرسپولیس را خوب آنالیز کرده بودیم

قدرت تکلم ارسطو در شرایط خاص

بازتاب دیدن نتیجه ی سرقتی که در نوجوانی انجام شده بود

حرکت منطقی بهاره رهنما در اینستاگرام جلب توجه کرد

بی مزه ترین جوکها در ویژه برنامه نوروز

پاسخ میر سعید مولویان به سوالی راجع به انتخاب بازیگران در مهمونی ها

سکانسی از قسمت اول مافیای الکلاسیکو

ترانه شنیدنی «بوکا بهار» با صدای محسن میرزازاده