آریا بانو

آخرين مطالب

فوت و فن خوشمزه‌ترشدن میرزا قاسمی خانه داري

فوت و فن خوشمزه‌ترشدن میرزا قاسمی
  بزرگنمايي:

آریا بانو - نمناک / میرزاقاسمی یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب شمالی است که روش‌های مختلفی برای تهیه آن وجود دارد. در اینجا، طرز تهیه میرزاقاسمی با رب گوجه را به شما معرفی خواهیم کرد و امیدواریم از آن لذت ببرید.
میرزاقاسمی که به عنوان یکی از خوراک‌های محلی شمال ایران شناخته می‌شود، به شدت مورد توجه قرار دارد و مشابه کشک بادمجان، در بسیاری از نقاط کشور به عنوان پیش غذا سرو می‌شود و در منوی رستوران‌های سنتی نیز موجود است. تهیه میرزاقاسمی بسیار آسان است و طعمی بی‌نظیر دارد.
این غذای محبوب ایرانی با بادمجان کبابی، گوجه فرنگی، سیر و تخم‌مرغ درست می‌شود و برای افزایش رنگ و لعاب آن، گاهی از رب گوجه فرنگی بهره می‌برند.
در این مطلب، ما تصمیم داریم تا رب گوجه فرنگی را به جای گوجه فرنگی تازه استفاده کنیم و با ایجاد تغییراتی در دستور پخت معمول، این خوراک ساده را به شکلی خوشمزه و لذیذ برای شما آماده کنیم.
ساده ترین روش تهیه میرزا قاسمی برای 4 نفر ؛ مرحله به مرحله
مواد لازم برای میرزاقاسمی با رب گوجه
بادمجان قلمی و شیرین: 4 عدد
رب گوجه: 1 و 1/2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ: 4 عدد
سیر: 2 حبه سیر
پیاز: 1 عدد پیاز
نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار کافی
روش تهیه میرزا قاسمی با بادمجان کبابی و رب گوجه | تلخی بادمجان را چگونه بگیریم ؟ ؛ فوت و فن خوشمزه شدن میرزا قاسمی
طرز تهیه میرزاقاسمی با رب گوجه فرنگی
مرحله اول: برای شروع تهیه میرزاقاسمی، بادمجان‌های تازه را با چنگال چند سوراخ کنید و سپس آن‌ها را روی شعله گاز کباب کنید تا نرم شوند و پوست‌شان به راحتی جدا شود. (برای سهولت در کندن پوست، می‌توانید بادمجان‌ها را پس از کباب شدن در آب سرد قرار دهید.) سپس بادمجان‌ها را به صورت ریز خرد کنید.
مرحله دوم: پیازها را پوست کنده و به شکل نگینی خرد کنید. همچنین سیر را پوست کنده و رنده کنید. یک تابه را روی حرارت قرار داده و مقداری روغن در آن بریزید. پس از داغ شدن روغن، پیازها را به تابه اضافه کرده و تفت دهید تا طلایی و نرم شوند.
پس از سرخ شدن پیازها، سیر رنده شده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس نمک، فلفل و زردچوبه را به مخلوط اضافه کرده و اجازه دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود.
سپس رب گوجه فرنگی را به مخلوط اضافه کرده و کمی تفت دهید تا رنگ رب تغییر کند.
مرحله سوم: در این مرحله، بادمجان‌های خرد شده را به ترکیب اضافه کنید و خوب هم بزنید تا آب اضافی آن‌ها تبخیر شود و به روغن بیفتند. در نهایت، تخم‌مرغ‌ها را اضافه کرده و همه مواد را به خوبی مخلوط کنید.
اگر می خواهید تلخی بادمجان میرزا قاسمی را بگیرید پوست بادمجان ها را بگیرید و آن ها را به دو قسمت برش دهید سپس روی آن ها نمک بپاشید و درون سینی بگذارید و به مدت 1 الی 2 ساعت در آفتاب قرار دهید. روش بعدی قرار دادن بادمجان درون ظرف حاوی آب و نمک و آبلیمو به مدت 1 ساعت است. اکنون می توانید یک میرزا قاسمی خوشمزه را طبخ کنید.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1348492/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نماهنگ «جان به قربان محمد»

می‌دونید حد ترخص یعنی چی؟

پخت نان خانگی در دل یکی از روستاهای ترکیه

راهکارهایی برای مقابله با نفخ صبحگاهی

سه ماده غذایی سرشار از امگا 3

احتیاط لازم برای استفاده از دمنوش بادرنجبویه

متاسفانه تو اخراجی

کنترل پهپاد تنها با فکرکردن؛ ایمپلنت مغزی مرد فلج را به آرزوی خلبانی رساند

خواندن قسمتی از کتاب ماه به روایت آه اثر ابوالفضل زرویی نصرآباد توسط خانم شریفی مقدم

نماینده هلدینگ مهمان رختکن استقلال

احضار آرسنال بعد از جنجالی‌ترین کارت قرمز فصل

بیفوما: می‌دانم اسماعیل کارتال من را می‌خواهد!

آزادی: با استقلال به تیم ملی برمی‌گردم

واکنش کوجو به حرکت رامین در صحنه پنالتی

حواشی دیدار پرسپولیس - تراکتور از زبان روا

کریم باقری یا حمید درخشان؟

کعبی: داور چهارم باعث اخراج من شد

گلزنی رونالدو در بازی امشب النصر مقابل الرائد

درخواست لغو انتخابات فدراسیون پزشکی ورزشی در نامه ای به رئیس جمهور

جنجالی دوباره از برنامهٔ بدعهد و بد سلیقهٔ «جعبه سیاه»

بازسازی صدا و تصویر زنده یاد خسرو شکیبایی توسط هوش مصنوعی در افتتاحیه جشنواره فجر

سیمرغ بلورین بهترین عکس به حسن شجاع کنی برای عکس های فیلم برف آخر اهدا شد

جواد خیابانی در لباس نیروی دریایی

تیزر آهنگ جدید «صدا بزن مرا» با صدای علیرضا پوراستاد

خرچنگ کوچک و جذاب؛ ستاره جدید دنیای آنلاین

شهید حسن باقری: برادرا عقب بایستیم، ترسو بار میایم!

استوری/ محمدی دیگر....

سخن بزرگان/ آیا در سیر به‌سوی خداوند، باید استاد داشت؟

طرز تهیه پاستای تند و آتشین با کوفته

ادویه‌ای که خواص تخم‌ مرغ را چندین برابر می‌کند

تفاوت علائم مشکلات معده و قلب

طرز تهیه جا ادویه ای زیبا و کاربردی

کاهش عملکرد مغز با مصرف حشیش!

کتاب ماموریت ویژه آیت الله

حسین کعبی: من سر پنالتی دوم معترض نبودم بلکه بابت اخراج به داور معترض شدم

بوژوویچ: زمین بازی خوب بود و به استقلال تهران تبریک میگویم

بووژویچ: ساویو دیر به تیم اضافه شد و در فرم ایده آل خود قرار ندارد

بختیاری‌زاده: سه امتیاز حساس را بدست آوردیم

بختیاری‌زاده: فوتبال مثل زندگی است شما همیشه باید امید داشته باشید

بختیاری زاده: من نفر نزدیک به اقای موسیمانه نبودم

بختیاری زاده: از اینکه کنار این بازیکنان کار میکنم خوشحال هستم

بختیاری زاده: کمترین سهم را در برد امروز من دارم

محمدرضا آزادی، مهاجم استقلال: می خواستیم امروز هواداران را شاد کنیم

آبشک: نکونام را زدند و حالا یک‌دل شدند!

شاهسواری: یکی از سلاطین دوبله ایران آقای والی زاده به دلیل شرایط جسمانی امکان حضور در این مراسم را نداشتند

رونمایی از تیزر رسمی فیلم ماریا

بهرام رادان کی داوری‌اش را آغاز می‌کند؟

جشنواره چهل و سوم جشنواره فیلم اولی ها

چرا گلوله ها از کنارم می گذرند و نادیده ام می گیرند

قدردانی از خانواده الوند در افتتاحیه جشنواره فجر