دستور پخت دمی گوجه یا استانبولی پلو به روشی ساده
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / از اون غذاهاش که ماست و سالاد شیرازی انقدر میخوری تا خسته بشی .
مواد لازم:
پیاز بزرگ 1 عدد
سیب زمینی 2عدد
گوجه خرد شده 800 گرم بدون پوست
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده
برنج 4 پیمانه
ادویه ها:
نمک 1 قاشق مربا خوری
زردچوبه 1 قاشق مربا خوری
پاپریکا 1 قاشق مرباخوری
فلفل سیاه 1/2 قاشق چای خوری
فلفل قرمز 1 قاشق چای خوری
زیره 1/4 قاشق چای خوری
نکات مهم:
گوجه باید روی حرارت تا زمانیکه آب اضافه اش نصف بشه و روغن بندازه بمونه بعد برنج اضافه بشه .
آب به اندازه ای بریزین که فقط روی برنج و بگیره .
اول حرارت بالا تا زمانیکه اب بزنج تبخیر بشه بعد زیرش و کم کنید روغن بزنید تا دم بکشه .
-
پنجشنبه ۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۵:۴۳
-
۳۳ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1345321/