آریا بانو

آخرين مطالب

آجیل بار؛ شیرینی مقوی و ارزان مخصوص مهمانی خانه داري

آجیل بار؛ شیرینی مقوی و ارزان مخصوص مهمانی
  بزرگنمايي:

آریا بانو - برترین ها / آجیل بار یکی از تنقلات بسیار خوشمزه و ساده می باشد که شما می توانید به راحتی در خانه تهیه کنید و یک میان وعده خوشمزه و اقتصادی تهیه کنید.
آجیل بار را می توانید با انواع مغزیجات و ترکیبات مختلف تهیه کنید و به دلیل مقوی بودن یک خوراکی خوشمزه برای بچه ها می باشد که راحت تهیه می شود، همچنین شما می توانید آجیل بار را برای عید یا شب یلدا و دورهمی خود تهیه کنید و یک پذیرایی شیک از مهمان های خود داشته باشید. تهیه این آجیل بار خیلی آسان است و می توانید از گردو یا پسته و هر مغزی که دوست دارید استفاده کنید.

آریا بانو


مواد لازم برای تهیه آجیل بار
کنجد بو داده 1.5 تا 2 پیمانه مغز تخمه آفتابگردان 1 پیمانه بادام زمینی بدون پوست 1 پیمانه شکر 1/2 پیمانه شیره انگور یا خرما 1/2 پیمانه ارده کنجد 1/2 پیمانه

آریا بانو


طرز تهیه آجیل بار خوشمزه و شیک و اقتصادی
مرحله اول: آماده سازی
ابتدا باید کنجد را کمی تفت دهید، شما می توانید از کنجد بو داده آماده استفاده کنید و اگر کنجد خام در خانه دارید کافی است داخل تابه ریخته و روی حرارت کم تتف دهید تا بوی خامی آن گرفته شود و کمی تغییر رنگ دهد، دقت کنید پای گاز باشید وگرنه خیلی سریع کنجد می سوزد.
مرحله دوم: کاراملی کردن شکر
شکر را داخل تابه بریزید و هم نزنید و بگذارید خود شکر با حرارت کم ذوب شود و زمانی که قهوه ای رنگ شد باید سریع شیره انگور و ارده کنجد را اضافه کنید و سریع هم بزنید و نگذارید تا شکر سفت شود.
مرحله سوم: افزودن مغزیجات
در ادامه باید کنجد و بادام و مغز آفتابگردان و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شود و خوب سفت شود، سپس از روی حرارت بردارید و یک ظرف مستطیل پیرکس یا پلاستیکی را بردارید و کمی چرب کنید و از مواد تهیه شده داخل آن بریزید و کمی خلال پسته برای تزیین بریزید و با گوشتکوب دستی خوب بکوبید تا سطح آجیل بار کاملا باید صاف و یکدست شود.
مرحله چهارم: تهیه آجیل بار
ظرف را برای 1 ساعت باید در یخچال قرار دهید. بعد از یک ساعت از یخچال خارج کنید و برای 15 دقیقه در دمای محیط قرار دهید و بعد دور تا دور قالب را با چاقو آزاد کنید و از قالب خارج کنید و با کمک یک چاقو تیز به اندازه دلخواه برش بزنید و این آجیل بار را میل کنید. نوش جان
نکات کلیدی در تهیه آجیل بار ارزان و مقوی و شیک
بهتر است قطر مواد 1 سانت بیشتر نشود زیرا کالری بسیار بالایی دارد.
می توانید همه مغزیجات را در ابتدا کمی تفت دهید تا بوی خامی آن ها گرفته شود و بعد استفاده کنید.
اگر احساس کردید شکر سفت شده باید حرارت را کم کنید و صبر کنید تا دوباره ذوب و شل شود.
اصلا نباید زیر شکر زیاد باشد وگرنه می سوزد و مزه تلخی به آجیل بار می دهد.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1339738/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تعویق پرتاب موشک «نیو گلن» بلو اوریجین به دلیل مشکل فنی

میلان رشفورد را انتخاب کرد!

هالند: شکست‌ها به نفع سیتی تمام شد!

مدیرعامل استقلال از قهرمانی حرف زد!

شماره 99؛ تبریز از بلژیک گرم‌ تر است

تعجب موسیمانه از حضور مدیران استقلال در کیش

جدیدترین پست محسن چاووشی همزمان با ولادت امیرالمومنین (ع)

هیچ وقت غرور یک مرد را نشکن

مصباح عضو هیئت انتخاب جشنواره فجر: امسال جشنواره پُرشوری داریم

سکانس‌هایی به بهانه روز پدر

ریمیکس جدید آهنگ «متاسفانه» با صدای مجید رضوی

تصادف زنجیره‌ای 43 خودرو در غرب کره جنوبی

توزیع کیک 1469 متری در نجف اشرف

جشن میلاد حضرت علی (ع) در میان آوارگان سوری

توفیق برای 1500 معتکف در حرم رضوی از میان 85 هزار درخواست

گل‌آرایی مزار حاج قاسم در روز پدر

اعجاز ولادت امیرالمؤمنین(ع) از زبان آیت الله بهجت (ره)

امیرالمومنین(ع) همیشه تلخی را برای شیرینی دیگران تحمل کردند

ماجرای رفتن دکتر شریعتی به لندن از زبان محمدرضا شریفی‌نیا

چرا غزل خوب است از مدح علی (ع) باشد؟

فداکاری‌هایی که امیرالمومنین(ع) برای مردم انجام داد

اجرای قطعه زیبای جانم علی (ع) توسط گروه سرود آوای حرم

استوری/ منم دم مرگم میبینمت مولا...

تهیه میرزا قاسمی با روش پخت متفاوت

خورشت آلوی مازندرانی با طعمی بکر

این دسرهای ژاپنی این روزا خیلی ترند شده

آشنایی با انواع درجات سوختگی

به رنگ پوست گندمی چه رنگ مویی بهش میاد؟

21 ماهواره جدید «استارلینک» راهی مدار زمین شدند

ناله از کنج قفس شادی کش است

راه پیشرفت استعدادهای فوتبال ایران فقط از روسیه می‌گذرد؟

باشگاه نساجی: استقلال به دلایل نامعلوم دیدار تدارکاتی را لغو کرد

تبرئه 4 پرسپولیسی جوان از سوی کمیته استیناف

مهاجم بایرن به چلسی نمی‌رود

تاج: دخالت در سقف قراردادها ضروری بود

کابوس آرتتا؛ ستاره آرسنال رباط داد!

حذف پینگ‌پنگ باز ایران توسط نفر سوم رنکینگ جهان از مسابقات عمان

تقابل جذاب روانخواه و شجاعی با گل دقیقه نود

دیوار برزیلی با 40 میلیون یورو در اختیار پپ

ایران به تورنمنت فوتسال تایلند دعوت شد

بابا چه خوبه که همیشه پیشمی

صحبت های محمد تنابنده کارگردان «آبستن»

مگه اصلا قرار ما این بود؟!

نجفی روابط عمومی جشنواره فجر: جشنواره شلوغی داریم

پدر عشقی از جنس امنیت

چه خوبه دستات هیشه بوی گُل میده

وقتی می‌تونی رفیق همراه فرزندت باشی

گاف بزرگ و بی‌سابقه خبرنگار سابق صداوسیما در آنتن زنده / چگونه این اشتباه تبدیل به سوژه داغ رسانه‌ها شد؟

نماهنگ زیبای «ای کاروان ای کاروان» در وصف حضرت علی (ع)

سه روز تا بی‌نهایت