تهیه میرزا قاسمی با روش پخت متفاوت
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
بادمجان 5 عدد
گوجه فرنگی 2تا3 عدد
سیر8 حبه
نمک وفلفل به میزان لازم
تخم مرغ 2 عدد
ابتدابادمجان روکبابی میکنیم بعدپوستشو میگیریم وبا چاقو یا گوشکوب له میکنیم گوجه فرنگی روهم رنده کرده توی تابه روغن میریزیم نصف سیرروباگوجه تفت میدیم ونصف دیگه رو با تخم مرغ، گوجه که آبش کشیده شد بادمجان رو اضافه میکنیم نمک و فلفل هم میزنیم اجازه میدیم تاجابیفته حالاتوظرف جداگانه بقیه سیر رو تفت میدیم تخم مرغ رو اضافه میکنیم وهم میزنیم وبه بادمجانها اضافه میکنیم میتونید تخم مرغ روهم درسته روی بادمجان بزارین
اخ که ازخوشمزگیش هرچه بگم کم گفتم
نکته:بعضی هاگوجه اصلا نمیزنن واینکه بعضیها هم رب میزنن
-
سه شنبه ۲۵ دي ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۰:۲۴
-
۱۵ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1340212/