این دسرهای ژاپنی این روزا خیلی ترند شده
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم
نان تست به تعداد دلخواه
شیر 1 لیوان
شکر 1 ق.غ
وانیل 1/2 ق.چ
خامه قنادی 500 گرم
میوه دلخواه
اسم این ساندویچهای ژاپنی ساندو هست و خیلی سریع درست میشه
اونها نون رو با شیر و شکر مرطوب نمیکنن چون بافت و طعم نونهاشون با ما متفاوت هست شما هم میتونید نکنید
اونجا اول نون رو با میوه و خامه پر میکنن بعد دورش رو میگیرن بنابراین نتیجه تمیزتر و خوشگل تر میشه.
من اول دور نون تست رو گرفتم که دورریز کمتری داشته باشه
من بعد از اینکه خامه فرم گرفت 200 گرم ماسکارپونه هم بهش اضافه کردم که خامه کم شیرین تر بشه شما میتوتید انجام ندید
این مقدار خامه حدود 7 تا ساندویچ بهتون میده
-
سه شنبه ۲۵ دي ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۰:۲۲
-
۱۳ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1340210/