خورشت آلوی مازندرانی با طعمی بکر
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
ران کامل مرغ 2 عدد
زعفران و نمک و فلفل سیاه برای مزه دار کردن
پیاز 3 عدد
زردچوبه 1 ق.چ
رب گوجه 2 ق.غ
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
آلوی بخارا 300 گرم ( تقریبا 3 پیمانه )
شکر 4 ق.غ
آب نارنج تازه 1 عدد ( یا آب لیمو 3 ق.غ )
زرشک 1 پیمانه
آب حدودا 2 لیوان (تا روی آلو ها بیاد )
نکات
من باشم پیازشو بیشتر میکنم .
شکر این غذا سلیقه ای هستش ، بعضا میزنن خیلی ها هم نمیزنن
بدون شکر طعم ملسی داره .
زرشک رو هم آخر پخت اضافه میشه که هم رنگ خورشت رو تیره نکنه و هم پفکی بمونه
در مورد مرغ یا گوشت این غذا ، معمولا جداگانه سرو میشه یعنی خورشت جدا و مرغ هم جدا درواقع خورشت نقش سس رو ایفا میکنه .
ولی خب من میگم بزارید داخل خورشت بمونه
مزه ها بره تو جون مرغ خوشمزه تر میشه
-
سه شنبه ۲۵ دي ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۰:۲۳
-
۱۳ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1340211/