آریا بانو

آخرين مطالب

مدیرعامل بیمه دی:

بیمه دی خدمات گسترده‌ای به خانواده‌های شهدا و ایثارگران ارائه کرده است بنیاد شهید و امور ایثارگران

بیمه دی خدمات گسترده‌ای به خانواده‌های شهدا و ایثارگران ارائه کرده است
  بزرگنمايي:

آریا بانو - مدیرعامل بیمه دی در نشست شورای مدیران روابط عمومی صنعت بیمه، به میزبانی بیمه دی، گفت: بیمه دی تاکنون خدمات گسترده‌ای به خانواده‌های شهدا و ایثارگران ارائه کرده است

به گزارش ایثار، هادی عبداللهی در این نشست با ارائه گزارشی از عملکرد صنعت بیمه، اعلام کرد: صنعت بیمه در سال گذشته 440 همت فروش بیمه‌نامه و تولید پرتفو داشته که نسبت به سال قبل 57 درصد رشد نشان می دهد. در مجموع و در صنعت بیمه در این مدت، 76 میلیون بیمه‌نامه صادر و 258 همت خسارت پرداخت شده که نسبت خسارت 59 درصد را نشان می‌دهد.
مدیرعامل بیمه دی با اشاره به سهم رشته‌های مختلف از پرتفوی بیمه‌ای صنعت بیمه کشور گفت: بخش درمان با 35 درصد، بیمه ثالث و مازاد 26 درصد، بیمه بدنه 6.5 درصد و بیمه زندگی با 14.5 بیشترین سهم را در پرتفوی شرکت داشته اند. با این حال، سهم بیمه‌های زندگی باید بیش از 20 درصد شود و به عنوان صندوق بازنشستگی دوم و حتی سوم دیده شود.
عبداللهی در تشریح عملکرد این شرکت در سال گذشته گفت: بیمه دی با کسب درآمدی افزون بر 32.5 همت در پایان سال گذشته، سهم 7.4 درصدی از بازار را به خود اختصاص داده و به عنوان سومین شرکت بیمه خصوصی، رشد 90 درصدی را تجربه کرد. همچنین، حدود 2 میلیون و 800 هزار بیمه‌نامه سال گذشته در این شرکت صادر و 21.5 همت نیز خسارت پرداخت شد که نسبت به سال گذشته 81 درصد رشد داشته‌ایم.
مدیرعامل بیمه دی این شرکت را سرآمد صنعت بیمه در حوزه درمان معرفی کرد و گفت: در فروش بیمه درمان رشدی بالغ بر 100 درصد را تجربه کرده‌ایم. این شرکت در سال جاری بر افزایش ضریب توانگری، تحول دیجیتال و افزایش نرخ بازده سرمایه‌گذاری تمرکز دارد.
عبداللهی افزود: بیمه دی تاکنون خدمات گسترده‌ای به خانواده‌های شهدا و ایثارگران ارائه کرده که شامل ارائه 2 هزار و 964 مورد خدمات اندام مصنوعی و تعمیرات آن، ارائه 352 هزار خدمت پایش سلامت در منزل به خانواده شهدا و 179 هزار خدمت به جانبازان، انجام بیش از پنج هزار خدمت ICU در منزل و تأمین 22 هزار مورد پوشینه، تأمین 71 هزار خدمت آمبولانسی و 700 مورد هزینه ناباروری، تهیه و توزیع 40 هزار دوز واکسن آنفلوآنزا، تأمین بیش از 13 هزار سمعک و نوار قند خون و ارائه خدمات «دارورسان» برای جانبازان بالای 70 درصد است.
مدیرعامل بیمه دی با اشاره به اینکه بیمه دی هم اکنون بزرگترین شبکه مراجع درمانی طرف قرارداد را دارد تصریح کرد: این شرکت با بیش از 11 هزار مرکز درمانی در کشور قررارداد بسته است. این شرکت در راستای تکریم جامعه هدف، تمام هزینه‌های مربوط به والدین شهدا و جانبازان بالای 70 درصد را در ابتدا بلافاصله به طور کامل پرداخت کرده و سپس اسناد مربوطه رسیدگی و ارزیابی می شوند. ما بر این باوریم که بیمه دی، به برکت خون پاک شهدا و دعای خیر والدین معزز ایشان و خانواده‌های گران‌قدر ایثارگران، به جایگاهی باثبات و مؤثر در صنعت بیمه و عرصه سودآوری دست یافته است.
الیاس حضرتی بر نقش کلیدی روابط عمومی‌ها در اقناع افکار عمومی و تبیین دستاوردها تأکید کرد و با اشاره بر تاثیر روابط عمومی‌ها در برقراری ارتباط میان سازمان‌های متبوعه و ذی‌نفعان گفت: روابط عمومی‌ها می‌توانند با بهره‌گیری از منافع و فهم مشترک، در مسیر ساخت اعتماد عمومی نقش آفرین باشند. اقناع کردن افکار عمومی دیگر منولوگ نیست، بلکه نیازمند اشتراک‌گذاری، تحقیق و حقیقت‌یابی با ابزار رسانه‌ای است.
رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت همچنین با اشاره به افتخار بیمه دی در خدمت‌رسانی به خانواده معزز شهدا و ایثارگران گفت: توفیق خدمت به بندگان مخلص خداوند، نعمتی بزرگ است که باید قدرآن دانسته شود.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1393632/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فردا؛ بررسی دو فوریت لایحه تغییر ساعت رسمی کشور

سرگذشت عجیب مکارترین دزد ایران!

حکمت/ غیرتمندى و ترک زنا

حال و هوای دلنشین حرم مطهر علوی

برگر پنیری مخصوص و اقتصادی

طرز تهیه کباب تابه ای ترش مجلسی با طعمی بی نظیر

معجزه آب گرم! روشی که درد زایمان را کم می‌کند

گزارش «دیلی‌میل» از سونامی چاقی در جهان

روسریمون رو برای زیر چادر چه طور شیک ببندیم

چه عواملی سقط جنین را در کشور به مرز بحران رسانده است؟

مریخ‌نورد کنجکاوی سر نخ بزرگی در مریخ یافت

ربات‌های آینده انعطاف‌پذیرتر خواهند شد

کتابی با قصه دلتنگی‌ها و صبوری‌ها از جنس «به رسم امانت»

زمان ثبت قرارداد اولین تمدیدی پرسپولیس اعلام شد

احضار دو رئیس سابق بارسا در پرونده نگریرا

آتنا لشنی: با همسرم در مورد داوری بحث می‌کنیم

بازگشت مدافع پرسپولیس به تمرینات گروهی

اضافه شدن ماده تیمی میکس گلف به رشته‌های المپیک 2028

تشریح وضعیت مصدومان پرسپولیس؛دوری 3 هفته‌ای ارونوف از میادین

دستور وزیر برای حضور دوومیدانی‌کاران ناشنوا در آفتاب انقلاب

پیکان استقلال را محکوم کرد

حمایت مربی ختافه از آنچلوتی؛ بهتر از او وجود ندارد

گلر ناراضی بارسلونا شورش کرد!

شهاب حسینی: «لاله مرزبان» یکی از بهترین پارتنرهای منه

تعریف و تمجید اسطوره بازیگری از «جیک جیلنهال»

زندگینامه «جیمز هتفیلد»؛ گیتاریست و خواننده آمریکایی

درخواست اصلاح بندهای اولویت‌دار قانون موادمخدر

سقوط هواپیمای آموزشی در «گجرات» هند و کشته شدن خلبان

توصیفی درباره شخصیت و زندگی شهید بصیر

برگی از تاریخ/ شهیدی که به خاطر یک مادر قید تیم ملی را زد

فوران ناگهانی آتشفشان پوآس در کاستاریکا

کوه المپوس مریخ، سه برابر بلندتر از اورست!

هنر یعنی این!

آغاز فصل تخم‌گذاری لاک‌پشت‌های پوزه‌عقابی در سواحل خلیج فارس

بتهوون چگونه وقتی ناشنوا بوده آهنگسازی میکرده؟

حمله کوسه به غواص اسرائیلی در جنوب حیفا

خوراک لوبیا تکراری شده این دفعه خوراک نخود درست کنیم

اختلال در صفحه رشد به چه معناست؟

3 جا به فرزندت نه بگو

چین آماده انجام ماموریت فضایی شنژو 20 می شود

در جستجوی پاپ فرانسیس در دنیای کتاب

سوپرگل فدریکو والورده به بیلبائو از زاویه‌ای جدید

تعویق بازی‌های سری A به دلیل مراسم تشییع پاپ

کسی حق ندارد روی اعصاب فلیک راه برود!

درخواست تاج از رئیس هیئت فوتبال استان تهران چه بود؟

محکومیت استقلال در کمیته وضعیت فدراسیون فوتبال

اعلام اسامی داوران مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی

اشتباه نکن بایرن؛ بهترین مدافع آلمان را بخر!

هوادار برای ناکامی استقلال یک کاپیتان به زمین فرستاد

اعلام لیست نهایی تیم ملی فوتبال ساحلی برای جام جهانی 2025