آریا بانو

آخرين مطالب

کسی حق ندارد روی اعصاب فلیک راه برود! ورزشي

کسی حق ندارد روی اعصاب فلیک راه برود!
  بزرگنمايي:

آریا بانو - ورزش 3 /سردبیر اسپورت پس از تنش‌های اخیر در رختکن بارسا در حساس‌ترین مقطع فصل در مقاله‌ای به ستاره‌های تیم کاتالان هشدار داد.
ارنست فولچ می‌نویسد: بارسلونا در مقطع حساس و هیجان‌انگیزی از فصل قرار دارد؛ جایی که تنها تیم‌های مدعی افتخار حضور در آن را دارند. این تیم با روحیه‌ای تیمی، جنگنده و جاه‌طلب، توانایی غلبه بر شرایط دشوار را دارد، همان‌طور که در بازگشت حماسی مقابل سلتا نشان داد و تا آخرین لحظه به خودش ایمان داشت. بااین‌حال، خستگی ناشی از برنامه فشرده بازی‌ها، که در تاریخ باشگاه کم‌سابقه است، مخزن انرژی بازیکنان را تقریباً خالی کرده است.
 سرمربی آلمانی، ناچار به استراحت دادن به بازیکنان و مدیریت دقایق حضور آنها شده تا از فرسودگی در این مقطع حساس جلوگیری کند. با وجود این فشارها، بارسای فلیک هنوز تیمی درخشان است که با بازی جذابش اروپا را مجذوب کرده و در کورس همه عناوین رقابت می‌کند.
اما برخی بازیکنان در مدیریت استرس و فشار پایان فصل دچار مشکل شده‌اند. در بازی مقابل سلتا، فران تورس با ناراحتی زمین را ترک کرد، هرچند تعویض او با لامین یامال، که همراه با دنی اولمو بازی را برگرداند، تصمیم درست فلیک را تأیید کرد.

آریا بانو

آنسو فاتی وقتی متوجه شد وارد بازی نمی‌شود، روی نیمکت با عصبانیت به اشیا لگد زد. هکتور فورت نیز پس از بازی، به‌صورت آشکار آغوش فلیک را رد کرد. این رفتارهای خودخواهانه و غیرحرفه‌ای نشان‌دهنده عدم درک این بازیکنان از تصمیمات فلیک است که همیشه در راستای منافع تیم بوده، نه خواسته‌های فردی.
سرمربی آلمانی، به دنبال تیمی متحد است و به همین دلیل از رفتار برخی بازیکنان که در بازی مقابل سلتا ناراحتی خود را علناً نشان دادند، دلخور شد. فلیک در کنفرانس خبری با صراحت گفت: «ناامیدی آن‌ها را درک می‌کنم، اما واکنششان را نه.»
او که خود سابقه بازیگری دارد، می‌فهمد که بازیکنان نیمکت‌نشین ممکن است ناراحت شوند، اما تأکید کرد که این ناراحتی باید در زمین و با استفاده از فرصت‌ها نشان داده شود. 
فلیک تاکنون با مدیریت فوق‌العاده‌اش، غرور بازیکنان را کنترل کرده و عملکرد همه را ارتقا داده است. او تیمی ساخته که پس از سال‌ها دوباره به اوج رقابت‌پذیری رسیده است. اما حالا که در لحظه سرنوشت‌ساز فصل هستیم، فلیک نمی‌تواند اجازه دهد بازیکنان با رفتارهای خودخواهانه اقتدار او را زیر سؤال ببرند.

آریا بانو

ابراز ناراحتی علنی علیه سرمربی، عملی غیرقابل‌تحمل است که باید با قاطعیت مهار شود. فلیک، که به‌عنوان یک روان‌شناس ماهر، تعادل را در تیم حفظ کرده، باید نشان دهد که هیچکس نباید به‌ویژه علنی، علیه او موضع بگیرد. موفقیت بارسا در کسب افتخارات به همین جزئیات بستگی دارد.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1393750/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

«عاشق‌شدن آداب ندارد» روایتی تازه از زیستن در جهان معاصر

بارسا با تراشتگن در فینال کوپا دل ری!

یک قدم تا چمپیونشیپ: رکسهام تاریخ‌سازی می‌کند

رقابت جدید برای رونالدو؛ پنجه در پنجه با ایلان ماسک

درویش مانند یک رییس جمهور در پرسپولیس!

جام ریاست فدراسیون جهانی| مشخص شدن حریفان نمایندگان کشورمان

کلوپ به یک شرط برمی‌گردد؛ اگر التماسش کنند!‏

اختر: بازیکنان استقلال برای تیم‌های دیگر خوب هستند

صلاح و رافینیا موثرترین بازیکنان اروپا

بیانیه محمد رهبری پس از اتفاقات اخیر: پاکدامن دوست من است

سفر به عصر قاجار؛ مردی که از نقش‌برجستۀ «طاق بستان» بالا رفت؛ یک قرن قبل

انتقاد مسعود فروتن از افت کیفی «مسعود کیمیایی»

پخش فصل دوم سریال «من یک خبرنگارم» از شبکه تماشا

خاطره جالب محمد صالح‌علا از درخواست عجیب «عباس کیارستمی»

موزیک ویدئوی خاطره انگیز سریال «شهرزاد» با صدای محسن چاوشی

باند سارقان 50 میلیاردی منازل منهدم شد

هشدار جدی آموزش و پرورش در مورد شهریه مدارس غیرانتفاعی

دمای تهران به 33 درجه می‌رسد

تاحالا روش برداشت گل بابونه رو دیده بودید!

خرامیدن یک روباه در کاخ تاریخی گلستان

یک شیرینی رژیمی، لطیف و سبک

پوره سیب زمینی با مرغ گریل شده؛ یک ترکیب بهشتی

با مصرف این روغن‌ها پیر نمی‌شوید

نوجوانان برای دوری از فشار جنسی باید ورزش سنگین انجام دهند

دکوراسیون آشپزخانه های کوچک و نقلی با ترند شیک امسال

پژوهشی جامع درباره یک بیماری پوستی ناشناخته در ایران

ای دل غمدیده، حالت بِه شود، دل بَد مکن

سفر به تاریخ؛ مراسم عروسی «امپراتور و ملکۀ ژاپن»؛ سال 1338

خاطره جالب مسعود فروتن از زنده‌یاد «حمیده خیرآبادی»

سعید مقیسه بدون مقدمه از مدیریت «ساترا» کنار گذاشته شد

کره‌ای‌ها به خانه آمریکایی‌ها نفوذ کردند!

به زور آوردنتون اینجا مگه؟ کلافه شدن سیامک انصاری از داورای صداتو

برخورد پژو 405 با کامیون یک کشته بر جا گذاشت

تتلو به انفرادی منتقل شد

دستگیری فرد شیطان‌صفتی که به کودکان تجاوز کرده و از آنها فیلم می‌گرفت

جیب‌برهای ایستگاه‌های بی‌آرتی دستگیر شدند

از برف پاک کن به عنوان نگهدارنده کاپوت استفاده میکنه!

تصاویری زیبا و دیدنی از روستای فهرج یزد

هات چیپس و پنیر؛ داغ و خوشمزه

رباط صلیبی در چه صورتی نیاز به عمل دارد؟

تک‌فرزندی و بی‌فرزندی بازتاب ساختارهای اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی

دانشجویان اخراجی هوش مصنوعی «تقلب در مصاحبه شغلی» را ابداع کردند

به مناسبت بزرگداشت استاد سخن، سعدی

نتیجه ام‌آرآی اورونوف؛ پایان فصل برای ستاره ازبک

جود و وینی نه، رئال یک سوپرمن دیگر دارد

این اظهارات اعتبار فوتبال ایران را خدشه‌دار می‌کند

گروه‌بندی مرحله نهایی سوپر لیگ غرب آسیا

پایان رقابت‌های سابر بانوان با قهرمانی یزد و دومی تیم اصفهان

پیشکسوت اینتر: طارمی تاکنون چیزی از خود نشان نداده است

سرمربی سرشناس چالش‌های عجیب را دریبل زد!