نبات زرد یا سفید؛ کدام تقلبی است؟
پزشکي
بزرگنمايي:
آریا بانو - خراسان / نبات در خانه هر ایرانی حکم یک داروی بهدردبخور و سریع را دارد و به همین دلیل همیشه در خانهها پرطرفدار بوده است. اما میدانید چه نباتی اصل است و اصلا چطور باید این را تشخیص داد؟ متخصصان تغذیه میگویند بعضی از کارگاههای غیرمجاز تولید نبات، از بلانکیت برای سفیدتر شدن و حذف زردی طبیعی نبات استفاده میکنند چون بعضیها نبات کاملا سفید را با کیفیتتر میدانند. با وجود این ما چطور میتوانیم نباتهای تقلبی را بشناسیم؟
در نبات زرد و گیاهی هم تقلب میشود
این روزها در فضای مجازی زیاد میبینیم که مردم را به خرید نباتهای زردرنگ تشویق میکنند. اما باید بدانید که در نباتهای زرد و زعفرانی هم احتمال تقلب و استفاده از جوهر زعفران و رنگ زرد در آنها وجود دارد. همچنین احتمال تقلب در نباتهای گیاهی نیز بسیار بالاست. در تهیه این نباتها به جای گیاه واقعی از اسانس و رنگ شیمیایی استفاده میشود. بر این اساس مطمئنترین روش این است که نبات را در بستهبندیهای کارخانهای که تأییدیه اصالت محصول از سوی سازمان غذا و دارو دارند، خریداری کنید.
بلانکیت در نبات؛ سم خالص!
بلانکیت یا جوهر قند یک ماده شیمیایی با خاصیت سفیدکنندگی قوی است که این ترکیب در صنایع نساجی، کاغذسازی و چرمسازی کاربرد دارد. اما متأسفانه برخی افراد سودجو از این ماده در صنایع غذایی به صورت غیرقانونی و تقلبی استفاده میکنند. مثلا در انواعی از نباتها از بلانکیت برای سفیدتر شدن و حذف زردی طبیعی نبات استفاده میکنند. این موضوع بیشتر برای جذب مصرفکنندگانی است که نبات کاملا سفید را باکیفیتتر میدانند. خوب است بدانید میزان بلانکیت حتی در مقادیر کم نیز میتواند خطرناک باشد و با تجزیه در بدن ترکیبات گوگردی سمی و رادیکالهای آزاد تولید کند.
-
يکشنبه ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۶:۱۸
-
۷ بازديد
-

-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1374412/