آریا بانو

آخرين مطالب

تاج: امیدوارم فوتبال ساحلی قهرمان آسیا شود ورزشي

تاج: امیدوارم فوتبال ساحلی قهرمان آسیا شود
  بزرگنمايي:

آریا بانو - ورزش 3 /رئیس فدراسیون فوتبال به صحبت درخصوص وضعیت تیم ملی فوتبال ساحلی و تیم نوجوانان پرداخت.
ظهر امروز، مراسم بدرقه تیم‌های ملی فوتبال ساحلی و تیم نوجوانان با حضور مهدی تاج، امیر قلعه‌نویی و اعضای کادرفنی تیم ملی فوتبال کشور برگزار شد.
در حاشیه این مراسم، مهدی تاج، رییس فدراسیون فوتبال ضمن خیر مقدم به میهمانان، نماینده مجلس، اعضای کادر تیم ملی فوتبال بزرگسالان و دو تیم فوتبال ساحلی و نوجوانان گفت: برای شما آرزوی موفقیت دارم. بدون شک پیکارهای سختی را پیش‌رو دارید اما با تدارکات و پشتیبانی خوبی که برای هر دو تیم ملی صورت گرفته، به این دو تیم بسیار امیدوارم.
وی در ادامه بیان کرد: تیم ملی فوتبال ساحلی طلایه‌دار در آسیاست و در دنیا نیز تیم مطرحی هستیم. در بحث تدارکات و پشتیبانی 10 اردوی داخلی در یزد، بوشهر و کیش، 5 بازی دوستانه (سه دیدار با بلاروس و 2 بازی برابر روسیه) انجام شده که این تیم با آمادگی خوبی راهی رقابت‌های جام ملت‌ها در تایلند شود. در واقع کمیته فوتبال ساحلی و فدراسیون فوتبال در جهت توسعه و ارائه برنامه‌های این تیم از هیچ تلاشی دریغ نکرده‌اند. امیدوارم با قهرمانی این تورنمنت بزرگ را پشت سر بگذارند.
بازار
رئیس فدراسیون فوتبال اضافه کرد: این انتظار از تیم ملی فوتبال ساحلی ایران وجود دارد چرا که ملی‌پوشان ساحلی ایران به عنوان بازیکنان فوق العاده در جهان آماده رقابت با حریفان خود هستند.
تاج در ادامه در خصوص تیم ملی نوجوانان گفت: تدارکات و پشتیبانی خوبی برای این تیم نیز صورت گرفته و امیدوار هستم که اتفاق خوبی رقم بخورد اما فراموش نکنیم که بازی فوتبال است و نتیجه برد و باخت وجود دارد. چندین بازی را می بینم که به پنالتی می‌کشد و در نهایت تیم‌های ایران علی‌رغم شایستگی‌ای که دارند در مراحل پایانی متوقف می‌شوند.
وی اضافه کرد: خاطره‌ای بسیار خوب و به‌یادماندنی با عباس چمنیان در 8 سال پیش به همراه تیم ملی نوجوانان در هند داشتیم و اتفاق خوبی افتاد و تیم به جام جهانی راه یافت. امیدوارم این اتفاق دوباره رخ دهد.
تاج در پایان گفت: پنج سال پشت سر هم جام جهانی نوجوانان در قطر به صورت پی در پی برگزار خواهد شد. باید از این شرایط فوق العاده بهترین استفاده را کنیم. تیم‌های خود را تقویت کرده و با توجه به مراودات فدراسیون فوتبال ایران و قطر باید از این زمینه بهترین بهره را ببریم.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1374712/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تعقیب موبایل قاپان توسط پلیس

بازار شب عید؛ خبری در راه است

هندی خواندن سیدجلال معصومی در محفل

افطارِ شب میلاد کریم اهل بیت در بهشت روی زمین

میزبانان محفل از کشتی گرفتن با علیرضا دبیر شونه خالی کردن!

اگر مؤمن هستید، این سه کار مهم را انجام دهید!

داستان سرطان قاری کُرد و بازگشت به زندگی با شنیدن تلاوت قرآن از محفل

مدح رسول الله(ص) به زبان کردی

دیپلماسی قرآنی به بیان حجت‌الاسلام قاسمیان

خوانندگی رو کنار گذاشتم!

آبیِ بی نظیرِ جنوبگان!

فرهنگ پهلوانی در قرآن!

شنیسل مرغ رو این مدلی درست کن همه عاشقش میشن

درمان‌های خانگی برای شکم‌درد

لایک‌ها و اینفلوئنسرها چه بلایی سر نوجوانان می‌آورند؟

تصویر روز ناسا؛ گذر زهره از مقابل خورشید

لحظه اتصال موشک اسپیس ایکس به ایستگاه فضایی

تو مثل منی برف راه می‌روی و آب می‌شوی...

صحبت های شنیدنی سروش صحت

اخباری، دروازه‌بان گل‌گهر بعد از پایان بازی پیراهن خود را به هواداران تراکتور داد

خلاصه بازی لیورپول 1 - نیوکسل 2

جشن قهرمانی نیوکاسل، قهرمان جام اتحادیه انگلیس

گل اول اشتوتگارت توسط دمیروویچ ؛ اشتوتگارت 1-0 لورکوزن

وضعیت نامناسب محل نگهداری از جام‌ها و افتخارات باشگاه ذوب‌آهن

اسکوچیچ: بازیکنان تراکتور امروز نشان دادند می‌توانند تیم قهرمان لیگ باشند و به آنها افتخار کردم

پسربچه هوادار استقلال با یک‌بنر درخواست پیراهن در انتظار اندونگ

خوشحالی اسکوچیچ بعد از بازگشت تراکتور به صدر جدول

ماجرای برخورد ترسناک منصوریان با یک جادوگر!

اسکوچیچ: مقابل گل‌گهر نشان دادیم لایق قهرمانی هستیم

چه دوچرخه عاشقانه ای!

اعلام خبر اعدام بیجه در صفحه حوادث روزنامه ایران 27 اسفند 1383

خاطره جالب «عبدالله روا» از اشتباه خواندش فامیلی‌اش!

چهره ها/ الهه حصاری در نیم رخی هنری

چهره ها/ نفیسه روشن در کنار سالار عقیلی

من دلم رو زدم به دریا

چهره ها/ محمدرضا گلزار در استایلی کلاسیک

این دختر رو تو تربیت کردی؟!

جذابیت‌های نقش منفی از زبان داریوش سلیمی

چهره ها/ سلفی بهرام رادان با دیگر هنرمندان

هارمونی «تار» و «کمانچه» با این اجرای زیبا

ثبت یک فوتی و 41 مصدوم در حوادث چهارشنبه‌سوری تهران

نمایش لوگو بیت‌کوین با 1000 پهپاد!

ارزشمندی لباس‌های محلی

هم‌خوانی سوره مبارکه ضحی توسط حامد شاکرنژاد و قاری کرد

اشک قاری کرد با تلاوت حامد شاکرنژاد

کرامت و شخصیت بی نظیر امام حسن مجتبی (ع)

طرز تهیه کالباس خانگی

کمبود این ویتامین به دستگاه عصبی صدمه می‌زند

بهترین ورزش برای بهبود بی‌خوابی سالمندان

از هوش مصنوعی بپرس/ 10 ایده برای حال خوب خانوادگی در تعطیلات