آریا بانو

آخرين مطالب

امیرعلی دانایی: نقش دکتر بهاروند، متفاوت‌ترین تجربه بازیگری‌ام بود فرهنگی هنری

امیرعلی دانایی: نقش دکتر بهاروند، متفاوت‌ترین تجربه بازیگری‌ام بود
  بزرگنمايي:

آریا بانو - ایسنا / امیرعلی دانایی، بازیگر نقش دکتر بهاروند در سریال «ذهن زیبا» این نقش را یکی از جذاب‌ترین و متفاوت‌ترین تجربه‌های بازیگری خود توصیف کرد و از چالش‌هایش در این مسیر گفت.
امیرعلی دانایی با اشاره به اینکه در ابتدا، آشنایی چندانی با شخصیت دکتر بهاروند نداشته است، به ایسنا گفت: «وقتی این نقش به من پیشنهاد شد، اولین نکته جذاب برایم همکاری با آقای محمدرضا خردمندان بود. بعد از نشستی که با خود دکتر بهاروند داشتیم، نگاه و شخصیت علمی ایشان برایم بسیار الهام‌بخش شد و همین موضوع موجب شد این نقش را قبول کنم.»
دانایی درباره آشنایی خود با فضای پزشکی گفت: «با توجه به اینکه پدرم پزشک بودند، از قبل با فضای پزشکی و سبک رفتار یک پزشک آشنایی داشتم. ملاقات‌هایی که با خود دکتر بهاروند داشتم نیز درک عمیق‌تری از شخصیت ایشان برایم فراهم کرد و تلاش کردم این ویژگی‌ها را در بازی خود انعکاس بدهم.»
وی درباره احساسش نسبت به نقش بیان کرد: «این نقش را واقعاً دوست داشتم و تمام تلاشم این بود که به آن نزدیک شوم و به نوعی زندگی‌اش کنم. در هر نقشی، بخشی از خود بازیگر هم وجود دارد، اما تلاش کردم خودم را در فضای احساسی و روند کاراکتر قرار بدهم و امیدوارم که موفق شده باشم.»
بازیگر نقش دکتر بهاروند افزود: «این کاراکتر یک انسان موفق است که در قید حیات هستند و سایه‌شان مستدام باشد. ایفای نقش شخصیتی که در مراحل مختلف زندگی به رشد علمی قابل توجهی دست یافته، چالشی بود که نه تنها برای من، بلکه برای بازیگری که نقش جوانی ایشان را ایفا کرد نیز کار آسانی نبود.»
دانایی همچنین از تجربه همکاری در سریال «ذهن زیبا» اظهار کرد: «من و تیمی که در جلوی دوربین بودیم، تمام تلاشمان را کردیم که این کار به بهترین شکل پیش برود. بعد از نقش‌آفرینی در کارهایی چون «کلاه پهلوی» و همکاری با کارگردان‌های بزرگی، به این نتیجه رسیدم که آدم باید از مسیر لذت ببرد و تمام وجودش را برای کاری که انجام می‌دهد بگذارد. نتیجه دیگر دست ما نیست، اما امیدوارم زحمت‌هایی که کشیدیم به دل مخاطب بنشیند.»

آریا بانو


به گزارش ایسنا، «ذهن زیبا» یک اثر اقتباسی آزاد از زندگی دکتر حسین بهاروند، محقق برجسته‌ی ایرانی در حوزه‌ی زیست‌شناسی است که چالش‌های علمی و ذهنی او را به تصویر می‌کشد. این سریال نگاهی عمیق به زندگی وی دارد که سال‌ها به علم و تحقیق در زمینه‌ی زیست‌شناسی پرداخته است.
بازیگرانی چون امیرعلی دانایی، ساناز سعیدی، محمد نادری و زهرا داوودنژاد در این سریال بازی کرده اند.
ذهن زیبا هر شب ساعت حدود 22 از شبکه اول سیما پخش می شود و در ساعت های 10 و 15 هم تکرار می شود.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1371865/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

قاتل خاموش قلب: چگونه کلسترول بالا را قبل از اینکه دیر شود، کنترل کنیم؟

تاثیر بازیکن ایرانی در صدرنشینی تیم کویتی

امامزاده ابراهیم(ع) شفت آتش گرفت

انفجار شدید در مجتمع مسکونی محله دروس

پُرمسافرترین استان‌ها در نوروز اعلام شد

بیشترین کلاهبرداری‌های اینترنتی مربوط چیست؟

بخشندگی ایرانی‌ها با دستان بسته

برخورد پراید و پژو 405، چهار کشته برجای گذاشت

مدح دلربای امیرالمومنین (ع)

شبی که خبر شهادت به ما رسید

بازخوانی قطعه ای از محمد اصفهانی

نماهنگ زیبای «طلب»

شب عید فطر دعا به اجابت می رسد

فاضلی: حرکت رحمتی در مورد کارتال غریزی بود!

آقایی‌پور: سال جدید 10 از 10 خواهم بود!

حامد لک تهدید به افشاگری کرد

کارترون: تمام صحبت‌ها در مورد جادوگری مزخرف است

پپ: در این فصل روح و قلب‌مان را از دست دادیم

پیروانی: حرف‌های زیادی در مورد خداداد داشتم!

ستاره اینتر فقط 55 دقیقه نفس داشت!

دقیقی: شمس آذر من را فلج کردند!

خلاصه بازی شمس‌آذر قزوین 3 - پرسپولیس 2

اسلامی‌خواه: به بازیکن مس عذرخواهی بدهکارم

خواب عجیب فهیمه برای نقی

قسمت بیست و نهم زندگی پس از زندگی: چشم های بسته

پروژه حذف نقی با حمله پهپادی!

هرگز نرسیدن بهتر از دیر رسیدن است!

میخواستن نقی رو به جای مالکی ترور کنن

عین بوقلمون مست غبغبش باد کرده بود

این برق فشار قوی آدمو اقیم میکنه

دریغ از یه پشگل تو کل مسیری که ما رفتیم!

موزیک ویدئوی «به جهنم» با صدای رضا صادقی

25 مجروح در اثر خروج قطار از ریل در هند

3 کُشته در پی تصادف پژو 206

8 برادر حافظ قرآن

قارچ سوخاری خانگی سالم‌تر و خوشمزه‌تر از همیشه!

این کیک دارچینی بعد از یک ماه روزه داری حسابی میچسبه

8 راهکار بهبود نفخ شکم

چگونه با شوهر ولخرج برخورد کنیم؟

ربات چرخدار و چهارپا جدید شرکت DEEP Robotics چین

شعر خوانی زیبایی از استاد شهریار

کارتال: شمس آذر بیشتر از ما به پیروزی علاقه داشت

رحمتی: پرسپولیس را خوب آنالیز کرده بودیم

قدرت تکلم ارسطو در شرایط خاص

بازتاب دیدن نتیجه ی سرقتی که در نوجوانی انجام شده بود

حرکت منطقی بهاره رهنما در اینستاگرام جلب توجه کرد

بی مزه ترین جوکها در ویژه برنامه نوروز

پاسخ میر سعید مولویان به سوالی راجع به انتخاب بازیگران در مهمونی ها

سکانسی از قسمت اول مافیای الکلاسیکو

ترانه شنیدنی «بوکا بهار» با صدای محسن میرزازاده