آریا بانو

آخرين مطالب

روزنامه‌گردی 17 اسفند 1357؛

امیرانتظام: می خواستند جزیره کیش را به 800 میلیون تومان بفروشند/ ایران فقط برای 33 روز ذخیره غذایی دارد/ نظر امام درخصوص نوع برخوردها درباره حجاب اسلامی/ عکس گوناگون

امیرانتظام: می خواستند جزیره کیش را به 800 میلیون تومان بفروشند/ ایران فقط برای 33 روز ذخیره غذایی دارد/ نظر امام درخصوص نوع برخوردها درباره حجاب اسلامی/ عکس
  بزرگنمايي:

آریا بانو - انعکاس وسیع نظر امام در مورد حجاب اسلامی تیتر اول روزنامه اطلاعات امروز در مورخ پنجشنبه 17 اسفند سال 1357 است. آیت الله طالقانی هم در مصاحبه ای گفته اند که بانکها باید طبق موازین اسلامی باشند و زنان در اسلام آنقدر حق دارند که مردها برای برابری با آنها باید قیام کنند.

از دیگر تیترهای مهم روزنامه میتوان به بازداشت صدها ایرانی در فرودگاه لندن اشاره داشت و تصمیم نهایی دولت درباره کارمندان زائد. امیر انتظام معاون نخست وزیر هم در سخنانی اعلام داشته که میخواستند جزیره کیش را 800 میلیون تومان بفروشند! و دکتر کاظم سامی وزیر بهداری هم گفته است که استخدام پزشکان خارجی ادامه می یابد.

آریا بانو


ایران فقط 33 روز ذخیره غذایی دارد. این عنوان خبری است به نقل از دکتر ابراهیم یزدی معاون نخست وزیر در امور انقلاب که در دبیرستان البرز تهران عنوان کرده است. متن کامل این خبر به شرح زیر است.
روز گذشته دکتر یزدی معاون نخست وزیر در امور اجتماعی در دبیرستان البرز به مسائل و مشکلات موجود در سر راه دولت اشاره کرد و گفت؛ ذخیره غذایی مملکت محدود و در حال اتمام است و اکنون تنها برای 33 روز دیگر ذخیره در انبارها موجود است. وی سپس برخی از توطئه هایی که از سوی عوامل رژیم سابق چیده شده اشاره کرد و افزود؛ کار انقلاب ما هنوز پایان نگرفته و راه ما ادامه دارد.
معاون نخست وزیر در مورد ساخت جامعه توحیدی گفت؛ مگر جنبش ما اسلامی نبوده؟ او با اشاره به مارکسیسم گفت؛ اسلام به دو جهان بینی بیشتر معتقد نیست یا جهان بینی توحیدی و یا شرک و کفر. و قرآن هر چیز دیگری را رد می کند. ما اکنون یک گروه دیگری نیز به اسم منافقین داریم اما بخاطر داشته باشیم که وضع موجود ادامه همان فلسفه جهان بینی شرک و کفر است ولی ما میخواهیم جامعه ای به وجود آوریم که معیارهای توحیدی حاکم بر آن باشد. اینکه می گویند در ساختن این جامعه همه باید سهیم باشند و از چپ و راست و مسلمان و غیرمسلمان و در راه وحدت انقلاب بکوشند حرف بی معنی است. اینها یا نمیدانند و یا می خواهند اخلال کنند.

آریا بانو


دکتر یزدی در قسمتی دیگر گفت؛ متاسفانه تحمل شنیدن حرفهای یکدیگر را نداریم اما امام معتقد است با وجود تضاد بنیادی که فلسفه مارکسیست با فلسفه توحیدی دارد، مارکسیستها آزادند که حرف بزنند ولی نمیتوانند جلوی انقلاب را بگیرند.
معاون نخست وزیر در مورد مشکلات دولت موقت گقت؛ این دولت مشکلات زیادی دارد و در مورد انتصابات، بسیاری نمیدانند که هدف اصلی ما فعلا آرام کردن این اجتماع از هم پاشیده است. ما تمام متخصصان را در زمینه های مختلف دور هم جمع کرده ایم تا در زمینه های مختلف از کشاورزی گرفته تا اقتصاد طرح ریزی کنند. ما با سیستم بانکداری مخالفیم ولی یک شبه نمیتوان همه چیز را درست کرد. چطوری می توان یک سیستم بانکداری بدون بهره ایجاد کرد که در آن موازین اسلامی هم رعایت شود. از سویی دولت مشغول تدوین قانون اساسی جدید است و همچنین مشغول رسیدگی به وضع تمام کسانی که در طول 25 سال گذشته در مصدر امور بوده اند.
وی در خاتمه گفت؛ ما تمام اموال این گروه را مصادره می کنیم، اموال خیامی ها، یزدانی ها و امثالهم به خزانه مملکت برخواهد گشت. ما منتظر دادگستری مطلوب نمی مانیم، اینها باید در دادگاههای انقلابی محاکمه شوند.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1369673/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

قاتل خاموش قلب: چگونه کلسترول بالا را قبل از اینکه دیر شود، کنترل کنیم؟

تاثیر بازیکن ایرانی در صدرنشینی تیم کویتی

امامزاده ابراهیم(ع) شفت آتش گرفت

انفجار شدید در مجتمع مسکونی محله دروس

پُرمسافرترین استان‌ها در نوروز اعلام شد

بیشترین کلاهبرداری‌های اینترنتی مربوط چیست؟

بخشندگی ایرانی‌ها با دستان بسته

برخورد پراید و پژو 405، چهار کشته برجای گذاشت

مدح دلربای امیرالمومنین (ع)

شبی که خبر شهادت به ما رسید

بازخوانی قطعه ای از محمد اصفهانی

نماهنگ زیبای «طلب»

شب عید فطر دعا به اجابت می رسد

فاضلی: حرکت رحمتی در مورد کارتال غریزی بود!

آقایی‌پور: سال جدید 10 از 10 خواهم بود!

حامد لک تهدید به افشاگری کرد

کارترون: تمام صحبت‌ها در مورد جادوگری مزخرف است

پپ: در این فصل روح و قلب‌مان را از دست دادیم

پیروانی: حرف‌های زیادی در مورد خداداد داشتم!

ستاره اینتر فقط 55 دقیقه نفس داشت!

دقیقی: شمس آذر من را فلج کردند!

خلاصه بازی شمس‌آذر قزوین 3 - پرسپولیس 2

اسلامی‌خواه: به بازیکن مس عذرخواهی بدهکارم

خواب عجیب فهیمه برای نقی

قسمت بیست و نهم زندگی پس از زندگی: چشم های بسته

پروژه حذف نقی با حمله پهپادی!

هرگز نرسیدن بهتر از دیر رسیدن است!

میخواستن نقی رو به جای مالکی ترور کنن

عین بوقلمون مست غبغبش باد کرده بود

این برق فشار قوی آدمو اقیم میکنه

دریغ از یه پشگل تو کل مسیری که ما رفتیم!

موزیک ویدئوی «به جهنم» با صدای رضا صادقی

25 مجروح در اثر خروج قطار از ریل در هند

3 کُشته در پی تصادف پژو 206

8 برادر حافظ قرآن

قارچ سوخاری خانگی سالم‌تر و خوشمزه‌تر از همیشه!

این کیک دارچینی بعد از یک ماه روزه داری حسابی میچسبه

8 راهکار بهبود نفخ شکم

چگونه با شوهر ولخرج برخورد کنیم؟

ربات چرخدار و چهارپا جدید شرکت DEEP Robotics چین

شعر خوانی زیبایی از استاد شهریار

کارتال: شمس آذر بیشتر از ما به پیروزی علاقه داشت

رحمتی: پرسپولیس را خوب آنالیز کرده بودیم

قدرت تکلم ارسطو در شرایط خاص

بازتاب دیدن نتیجه ی سرقتی که در نوجوانی انجام شده بود

حرکت منطقی بهاره رهنما در اینستاگرام جلب توجه کرد

بی مزه ترین جوکها در ویژه برنامه نوروز

پاسخ میر سعید مولویان به سوالی راجع به انتخاب بازیگران در مهمونی ها

سکانسی از قسمت اول مافیای الکلاسیکو

ترانه شنیدنی «بوکا بهار» با صدای محسن میرزازاده