آریا بانو

آخرين مطالب

پرواز همای: علاقه‌مند استفاده از نامم در هیچ رقابتی نیستم فرهنگی هنری

پرواز همای: علاقه‌مند استفاده از نامم در هیچ رقابتی نیستم
  بزرگنمايي:

آریا بانو - ایرنا / خواننده موسیقی سنتی خواستار خارج کردن نامش از فهرست نامزدهای سومین تندیس حافظ شد و اعلام کرد: به هیچ وجه علاقه‌مند استفاده از نامم در هیچ رقابتی نیستم چراکه از دیدگاه من همه در جایگاه خود بهترین هستند.
وی در واکنش به قرار گرفتن نامش در فهرست نامزدهای بخش موسیقی سومین دوره رویداد تئاتر و موسیقی علی معلم (تندیس حافظ) یادداشتی منتشر کرد.
در این یادداشت آمده است: «با آرزوی موفقیت برای برگزارکنندگان جشن موسیقی حافظ و هنرمندان کاندیدا شده در بخش‌های گوناگون خواهشمندم تا نام پرواز همای را از کاندیداها خارج کرده و در مقام مقایسه با هیچ کدام از همکاران محترم قرار ندهید، باور دارم اهدای جوایز به دوستان از پیش انتخاب شده شما طبق معمول هر سال در جهت منافع تبلیغاتی اسپانسرهای شما یک نمایش بی‌بنیاد و ناعادلانه در عرصه موسیقی است، هنرمندان موفق با ارزش‌ترین جایزه را از مردم در طول سال‌ها دریافت می‌کنند، به هیچ وجه علاقه‌مند استفاده از نامم در هیچ رقابتی نیستم، چرا که از دیدگاه من همه در جایگاه خود بهترین هستند.»

آریا بانو


براساس این گزارش، نام پرواز همای در دو بخش نامزدهای بهترین خواننده و بهترین رهبر ارکستر بخش موسیقی سومین دوره رویداد تئاتر و موسیقی علی معلم (تندیس حافظ) اعلام شده است.
به گزارش ایرنا، جشن حافظ با بنیانگذاری مرحوم علی معلم یک مراسم اعطای جوایز سالانه در بخش خصوصی است که با تقدیر از دستاوردهای سینمایی و تلویزیونی در سینما و تلویزیون ایران برگزار می‌شود. نخستین دوره جوایز حافظ، سال 1376، توسط مجله دنیای تصویر برگزار شد و به همین دلیل باعث شد که این مراسم به عنوان جایزه دنیای تصویر نیز شناخته شود.
جشن حافظ، جشن مستقلی با عنوان جشن تئاتر و موسیقی علی معلم (تندیس حافظ) را به منظور حمایت و معرفی برترین‌های رشته‌های تئاتر و موسیقی بنیانگذاری کرده است.
فراخوان بخش موسیقی این رویداد بهمن امسال با هدف شناسایی و معرفی آثار شاخص موسیقی ایران از اول بهمن 1402 تا بهمن 1403 در بخش‌های موسیقی سنتی- تلفیقی و پاپ منتشر شد.
نامزدهایبخش موسیقی سومین دوره رویداد تئاتر و موسیقی علی معلم (تندیس حافظ) هشتم اسفندماه در بخش‌های بهترین ترانه، بهترین آهنگسازی بخش سنتی-تلفیقی، بهترین آهنگسازی بخش پاپ، بهترین تنظیم‌کننده اثر سنتی - تلفیقی، بهترین تنظیم‌کننده اثر پاپ، بهترین خواننده بخش سنتی- تلفیقی، بهترین خواننده بخش پاپ، بهترین قطعه سال، بهترین تنظیم‌کننده اجرای ارکستر پاپ، بهترین تنظیم‌کننده اجرای ارکستر سنتی - تلفیقی، بهترین اجرای زنده خواننده پاپ، تب سال پاپ، استعداد برتر در زمینه موسیقی پاپ معرفی شدند.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1366065/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هذیان پس از جراحی قلب؛ مشکل رایج برای بیماران مسن و مبتلا به بیماری‌های مزمن

قاتل خاموش قلب: چگونه کلسترول بالا را قبل از اینکه دیر شود، کنترل کنیم؟

تاثیر بازیکن ایرانی در صدرنشینی تیم کویتی

امامزاده ابراهیم(ع) شفت آتش گرفت

انفجار شدید در مجتمع مسکونی محله دروس

پُرمسافرترین استان‌ها در نوروز اعلام شد

بیشترین کلاهبرداری‌های اینترنتی مربوط چیست؟

بخشندگی ایرانی‌ها با دستان بسته

برخورد پراید و پژو 405، چهار کشته برجای گذاشت

مدح دلربای امیرالمومنین (ع)

شبی که خبر شهادت به ما رسید

بازخوانی قطعه ای از محمد اصفهانی

نماهنگ زیبای «طلب»

شب عید فطر دعا به اجابت می رسد

فاضلی: حرکت رحمتی در مورد کارتال غریزی بود!

آقایی‌پور: سال جدید 10 از 10 خواهم بود!

حامد لک تهدید به افشاگری کرد

کارترون: تمام صحبت‌ها در مورد جادوگری مزخرف است

پپ: در این فصل روح و قلب‌مان را از دست دادیم

پیروانی: حرف‌های زیادی در مورد خداداد داشتم!

ستاره اینتر فقط 55 دقیقه نفس داشت!

دقیقی: شمس آذر من را فلج کردند!

خلاصه بازی شمس‌آذر قزوین 3 - پرسپولیس 2

اسلامی‌خواه: به بازیکن مس عذرخواهی بدهکارم

خواب عجیب فهیمه برای نقی

قسمت بیست و نهم زندگی پس از زندگی: چشم های بسته

پروژه حذف نقی با حمله پهپادی!

هرگز نرسیدن بهتر از دیر رسیدن است!

میخواستن نقی رو به جای مالکی ترور کنن

عین بوقلمون مست غبغبش باد کرده بود

این برق فشار قوی آدمو اقیم میکنه

دریغ از یه پشگل تو کل مسیری که ما رفتیم!

موزیک ویدئوی «به جهنم» با صدای رضا صادقی

25 مجروح در اثر خروج قطار از ریل در هند

3 کُشته در پی تصادف پژو 206

8 برادر حافظ قرآن

قارچ سوخاری خانگی سالم‌تر و خوشمزه‌تر از همیشه!

این کیک دارچینی بعد از یک ماه روزه داری حسابی میچسبه

8 راهکار بهبود نفخ شکم

چگونه با شوهر ولخرج برخورد کنیم؟

ربات چرخدار و چهارپا جدید شرکت DEEP Robotics چین

شعر خوانی زیبایی از استاد شهریار

کارتال: شمس آذر بیشتر از ما به پیروزی علاقه داشت

رحمتی: پرسپولیس را خوب آنالیز کرده بودیم

قدرت تکلم ارسطو در شرایط خاص

بازتاب دیدن نتیجه ی سرقتی که در نوجوانی انجام شده بود

حرکت منطقی بهاره رهنما در اینستاگرام جلب توجه کرد

بی مزه ترین جوکها در ویژه برنامه نوروز

پاسخ میر سعید مولویان به سوالی راجع به انتخاب بازیگران در مهمونی ها

سکانسی از قسمت اول مافیای الکلاسیکو