فوت و فن پخت قیمه مجلسی به سبک مامان بزرگا
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / قیمه سیب زمینی
مواد لازم برای 6 الی 8 نفر
گوشت دست گوسفندی با قلم نیم کیلو
لپه 150 گرم یا یک ونیم پیمانه
رب 2 الی 3 قاشق
پیاز متوسط 3 عدد
روغن کرمانشاهی 1 قاشق غذا خوری
زرد چوبه و فلفل قرمز هر کدوم نوک قاشق چای خوری
آب جوش 2 لیوان
دارچین نوک قاشق چای خوری
لیمو عمانی 2 عدد
گلاب 1 قاشق مربا خوری
چند تا نکته داره این قیمه
لپه رو 1 ساعت خیس کنید و 10 دقیقه بپزین و با اب سرد بشورین
حتما قلم بندازین که خورشتون لعاب دار بشه
پیاز و رنده کنید این کمک میکنه خورش غلیظی داشته باشین
ادویه قیمه همینه و باقیش سلیقه ایه و انتخاب شماست
-
شنبه ۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۸:۴۳
-
۲۸ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1346439/