آریا بانو

آخرين مطالب

اتفاقی که رئال از آن وحشت دارد! ورزشي

اتفاقی که رئال از آن وحشت دارد!
  بزرگنمايي:

آریا بانو - ورزش 3 / رئال مادرید در شرایطی عجیب قرار گرفته چرا که از 23 بازیکن این تیم، 16 نفر به دلیل حضور در اردوهای تیم‌های ملی در فیفادی ماه مارس غایب هستند. در واقع کارلو آنچلوتی، سرمربی تیم، تنها با دو بازیکن سالم در تمرینات باقی مانده است. فده والورده، یکی از ستاره‌های کلیدی رئال که بیش از 4232 دقیقه در این فصل بازی کرده، با وجود مصدومیت جزئی پس از دیدار مقابل ویارئال، راهی تیم ملی اروگوئه شده است. این وضعیت، زنگ خطر را برای رئال به صدا درآورده، به‌ویژه در حالی که ماه‌های تعیین‌کننده پایان فصل در پیش است.
رئال مادرید اخیراً در دو بازی سخت با فاصله زمانی اندک به میدان رفت. ابتدا در ضربات پنالتی اتلتیکو را شکست داد و سپس مقابل تیم ویارئال با نتیجه 2-1 پیروز شد؛ یک بازگشت دیگر که نشان‌دهنده روحیه بالای این تیم در شرایط سخت است. سپس، این تیم به لالیگا اعتراض کرد، زیرا فاصله میان بازی دربی اروپایی در متروپولیتانو و دیدار در لاسرامیکا کمتر از 72 ساعت بود. خستگی بازیکنان رئال آشکار است، مشکلی که همه تیم‌های بزرگ اروپا که در چند رقابت حضور دارند، با آن دست‌وپنجه نرم می‌کنند. رئال در این فصل ممکن است تا 72 بازی انجام دهد، به‌خصوص با حضور در جام باشگاه‌های جهان جدید که تابستان در آمریکا برگزار می‌شود.
تعطیلات فیفا در ماه مارس، مشکلات را تشدید کرده است. در این دوره، 16 بازیکن از جمله تیبو کورتوا، آندری لونین، مارکو آسنسیو، آنتونیو رودریگر، داوید آلابا، فده والورده، لوکا مودریچ، آر دا گولر، اورلین شوامنی، ادواردو کاماوینگا، جود بلینگام، وینیسیوس جونیور، رودریگو، براهیم دیاز، اندریک و کیلیان امباپه به تیم‌های ملی خود ملحق شده‌اند.

آریا بانو

برخی از این بازیکنان پس از غیبت‌های طولانی به اردوی ملی بازگشته‌اند: کورتوا پس از برکناری تدسکو (که با او اختلاف داشت) به بلژیک بازگشته، اندریک به دلیل مصدومیت نیمار در لحظه آخر به برزیل دعوت شده، امباپه پس از غیبت‌های مبهم دوباره به فرانسه پیوسته، آلابا پس از مصدومیت طولانی‌مدت به اتریش برگشته و آسنسیو برای اولین بار به دلیل درخشش در رئال به تیم ملی اسپانیا دعوت شده است.
در نتیجه، آنچلوتی تنها با هفت بازیکن در والدبباس باقی مانده است: لوکاس واسکز، فرلاند مندی (مصدوم)، فران گارسیا، دنی سبایوس (مصدوم)، ادر میلیتائو (مصدوم)، دنی کارواخال (مصدوم) و خسوس وایخو (مصدوم). در واقع، تنها سه بازیکن از تیم اصلی در دسترس هستند که وایخو عملاً در برنامه‌های آنچلوتی جایی ندارد.
بازار



این تعطیلات برای آنچلوتی فرصتی است تا بازی‌های بین‌المللی را تماشا کند و با بازیکنان جوان آکادمی کار کند، اما نگرانی اصلی او مصدومیت‌های احتمالی است.
او پس از بازی با ویارئال گفت: «خوشبختانه مصدومیتی نداشتیم، اما آسنسیو به دلیل فشار روی عضلات ساق پایش تعویض شد و رودریگر با وجود استراحت، مجبور به بازی شد. این یک تمرین بقا بود. از بازیکنانم تشکر می‌کنم که با وجود همه سختی‌ها، در کورس همه جام‌ها هستیم. با دینامیک خوبی به تعطیلات می‌رویم، اما خستگی زیادی داریم. بازیکنان نیاز به استراحت دارند، اما برخی باید به تیم‌های ملی بروند.»
رئال از "ویروس فیفا" وحشت دارد، زیرا مصدومیت‌های احتمالی در این اردوها می‌تواند برنامه‌های تیم را در ماه‌های پایانی فصل خراب کند. رئال در لالیگا مدعی قهرمانی است، در یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان مقابل آرسنال قرار دارد و پس از برد 1-0 مقابل رئال سوسیداد در نیمه‌نهایی کوپا دل ری، به فینال نزدیک شده است. اما تقویم فشرده پس از تعطیلات امان نمی‌دهد.

آریا بانو

آنچلوتی اشاره کرد که تیمش از 3 ژانویه 2025 تاکنون 22 بازی انجام داده و در صورت ادامه این روند، تا هفته ماقبل آخر لالیگا هر هفته دو بازی خواهد داشت. بازگشت پس از تعطیلات نیز دشوار است: لگانس، رئال سوسیداد، والنسیا، آرسنال، آلاوس و دوباره آرسنال در انتظارند.
فده والورده بیش از همه نگران‌کننده است. او که بیش از 4232 دقیقه بازی کرده، پس از 82 دقیقه تلاش در ویارئال و بازی کامل در متروپولیتانو، با مصدومیت جزئی راهی اروگوئه شده است. او تاکنون 450 دقیقه با تیم ملی اروگوئه بازی کرده و احتمالاً در این تعطیلات نیز به میدان خواهد رفت. در مقابل، برخی بازیکنان مثل گولر (528 دقیقه با تیم ملی) و مودریچ (515 دقیقه با کرواسی در 40 سالگی) از این فرصت برای دقایق بیشتر استفاده می‌کنند، اما برای والورده، این سفر می‌تواند خطرناک باشد. رئال امیدوار است بازیکنانش سالم برگردند تا در این ماراتن سخت به موفقیت برسند.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1375798/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اشتباه هولناک «ChatGPT»؛ مرد بی‌گناه به قتل 2 فرزندش متهم شد!

تلاوت حیرت آور نوجوان تبریزی در محفل

خودتون رو برای خدا لوس کنید!

اجرای هماهنگ و دلنشین اسمای الهی توسط گروه 250 نفره نوجوانان

بهترین ورزش‌ها برای نوجوانان

تصویری از سیاره ی مریخ و صدای وزش باد در این سیاره

داستانک/ امید آدم ها

صحبت های تاج پس از برتری تیم ملی مقابل امارات

ایمان عالمی سرپرست استقلال: وقفه ایجاد شده باعث شد از زیبایی بازی کم شود

بازی‌های تدارکاتی بزرگ برای تیم ملی ایران

جهانبخش: این مهم‌ترین برد ما بود

صحبت‌های جهانبخش پس از پیروزی ایران مقابل امارات

واکنش مربی بدنساز تیم ملی ایران به قطعی برق ورزشگاه آزادی

قلعه نویی: امروز کل بازی را کنترل کردیم و موقعیت های زیادی هم داشتیم

قلعه نویی: نمی خواهم بهانه بیاورم اما برخی دوستان می توانستند شرایط را برای ما بهتر کنند

نبی سرپرست تیم ملی: حضور رئیس جمهور نشان دهنده حمایت از تیم ملی است

تیموریان: امیدوارم تیم ملی بازی‌های تدارکاتی خوبی داشته باشد

سفید برفی همچنان درگیر طرفداری از اسرائیل است!

روایتی تکان دهنده از موجوداتی که افکار منفی به ذهن انسان تلقین می کنند!

به امید سالی پربار و پربرکت برای سینمای ایران

دل آدم عاشق که دلیل و منطق نمى‌شناسه!

مشاهده زائران جن و انس و ملائک حریم امام رضا(ع) در برزخ

خاطره جالب ایمان قیاسی از خادمی در حرم امام رضا(ع)

چهره ها/ قاب نوروزی فاطمه گودرزی با استایلی خاص جلب توجه کرد

موزیک بی‌کلام "پیانو باد" را باهم بشنویم

تلاوت آیه 40 سوره مبارکه حج توسط احمد ابوالقاسمی

نوای «زینب زینب» نوجوان تبریزی

تبیین قرآنی دلیل حمایت از مردم مظلوم فلسطین و لبنان

مهارت سندجی ها در پخت آبگوشت

اثر شگفت‌انگیز این ویتامین بر سلامت مغز

عکس‌های سفره هفت‌سین امروز حسابی وایرال شد

‌ویدیویی فوق العاده زیبا از وصل شدنِ کپسولِ dragon به ایستگاه فضایی بین المللی

دیدگاه نظامی در مورد جاودانه بودن سخن آدمی از زبان بهمن بنی‌هاشمی

پیام تبریک سردار دورسون به زبان فارسی به مناسبت آغاز سال جدید

پیام پیاتزا سرمربی تیم ملی والیبال ایران به مناسبت سال جدید

آشتی‌کنان در فرانسه؛ دعوای امباپه-مانیان تمام شد

غیبت ستارگان استقلال و پرسپولیس در بازی صعود!

موقعیت خوب برای قلی زاده که از دست رفت

ضربه سر خطرناک بازیکن امارات با اختلافی کم از کنار دروازه به بیرون رفت

20 هزار نفر، تماشاگر برد ایران مقابل امارات

گل تماشایی محبی؛ امضای طلایی برای برد ایران

ایران در آستانه صعود به جام جهانی؛ یوزها امارات را ناامید کردند

بهترین بازیکن ایران- امارات مشخص شد

دیدن ملائکی که از ورود موجودات تاریک به حرم امام هشتم جلوگیری می کردند

شرمساری بی نهایت در ملاقات با امام هشتم بخاطر گناه شرب خمر

افشاگری بهروز سریال پایتخت: نقش من رو با پول فروختن به یک نفر دیگه!

بغض منوچهر شاهسواری برای سانسور بیست قسمت از سریال «در پناه تو»

مسافران نوروزی مراقب پشه‌ آئدس باشند

اجرای قطعه حماسی در حمایت از فلسطین

غوغای قاری نوجوان با تقلید از عبدالباسط