آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه پاستا ترکی؛ تجربه‌ای متفاوت از خوردن پاستا خانه داري

طرز تهیه پاستا ترکی؛ تجربه‌ای متفاوت از خوردن پاستا
  بزرگنمايي:

آریا بانو - برترین ها / پاستا ترکیه‌ای نوعی روش پخت پاستا است که از ترکیب پاستا با سسی از گوشت چرخ کرده و سس سفید تهیه می‌شود.
بعید به نظر می‌رسد که این روز‌ها کسی پاستا دوست نداشته باشد آن هم با آن رنگ و رخ و بوی خوب و سس مخصوصش که دل همه را آب می‌کند. پاستا از زمانی که اختراع شده است تا به امروز تغییرات زیادی کرده است و می‌توان گفت هر آشپزی با دستور خاص خودش پاستا را می‌پزد و در این میان پاستا‌های ایتالیایی از همه انواع پاستا معروفتر هستند. پاستا آنقدر در دنیا محبوب و پرطرفدار است که روز 25 اکتبر به عنوان روز جهانی پاستا در تقویم دنیا ثبت شده است. پاستا یکی از غذا‌های ملی کشور ایتالیاست که در فرهنگ غذایی این کشور جایگاه ویژه‌ای دارد و در انواع و طعم‌های گوناگون طبخ می‌شود. می‌توان گفت بیش از حدود 300 نوع پاستا خشک در ایتالیا تولید می‌شود که پاستای پروانه‌ای، پنه، اسپاگتی، ماکارانی، فتوچینی، روتینی، بوکاتینی، ریگاتونی و... از نمونه‌های آن است. کلمه پاستا از ریشه سیسیلی به معنای «خمیر ورز داده شده با انرژی بسیار» گرفته شده است. در میان تمام پاستا‌هایی که تابه‌حال خورده‌اید، پیشنهاد می‌کنیم یکبار هم پاستای ترکی را امتحان کنید که این روز‌ها وایرال شده است و طعم بسیار متفاوتی دارد و روش طبخ آن کمی با پاستا‌های ایتالیایی فرق می‌کند. اگر دوست دارید این پاستای خوشمزه را در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با آموزش پاستا ترکی همراه ما باشید.
مواد لازم
پاستا فرمی: 1 بسته
گوشت چرخ کرده: 300 گرم
رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری سرپر
پیاز: 1 عدد
کره: 2 قاشق غذاخوری
نعناع خشک: 1 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر و پاپریکا: به میزان لازم
مواد لازم برای سس پاستا
ماست سفت و بدون آب یا ماست چکیده: 3 قاشق غذاخوری
سیر: 3 حبه
آب لیمو ترش: 1 قاشق غذاخوری
سماق، فلفل سیاه و نمک: به میزان لازم
جعفری تازه و خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
گوجه خرد شده: 1 عدد
طرز تهیه پاستا ترکی؛ تجربه‌ای متفاوت از خوردن پاستا
برای درست کردن این پاستای خوشمزه ابتدا پیاز را پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید. کمی روغن داخل یک ماهی تابه بریزید و روی حرارت اجاق گاز قرار بدهید، سپس پیاز خرد شده را داخل روغن بریزید و تفت بدهید تا پیاز نرم و طلایی شود، سپس مقداری زردچوبه اضافه کنید و سی ثانیه بعد گوشت چرخ کرده را داخل پیاز سرخ شده بریزید. کمی نمک، پودر سیر، فلفل سیاه و پاپریکا روی گوشت بریزید و 1 دقیقه گوشت و پیاز را تفت بدهید و در آخر رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و مواد را هم بزنید. درب ماهی تابه را ببندید تا گوشت با حرارت کم بپزد. پاستا را بعد از جوشاندن آبکش کنید و صبر کنید تا آب اضافه آن خارج شود. ماست را داخل یک کاسه بریزید، سپس سیر رنده شده، آب لیمو ترش، سماق و نمک را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ماست کمی رقیق شود. حالا پاستای آبکش شده را داخل ظرف سرو بکشید، سس ماست را وسط پاستا‌ها بریزید و با قاشق خوب پخش کنید، سپس مایه گوشتی را روی سس ماست بریزید. در آخرین مرحله، کره را داخل یک ماهی تابه بریزید تا آب شود، سپس کمی پاپریکا و نعناع خشک را داخل کره بریزید و سی ثانیه تفت بدهید و بعد از روی اجاق بردارید و کره آب شده را روی پاستا و مایه گوشتی بریزید. در آخر روی پاستا را با کمی جعفری خرد شده و گوجه ورقه شده تزیین کنید، نوش جان. 
نکات مهم
ـ امروزه پاستا در اشکال و انواع گوناگون در فروشگاه‌های مواد غذایی وجود دارد. برای تهیه پاستا در منزل بهتر است از پاستا پنه استفاده کنید؛ زیرا به طور معمول پاستا را با نوع پنه تهیه می‌کنند. در صورتی که پاستا پنه در دسترس نداشتید، می‌توانید از انواع دیگر پاستا نیز استفاده کنید. هنگام جوشاندن پاستا پنه توجه داشتید که نباید آن را بیش از حد بجوشانید. بافت پاستا باید زیر دندان حس شود و بیش از حد له نباشد. بعد از آبکش کردن پاستا هرگز پاستا را به سبک ماکارانی با آب نشویید.
ـ برای تهیه پاستا ترکی سعی کنید از ماست یونانی یا ماست‌های پرچرب که آب کمتری دارند و سفت هستند استفاده کنید.
ـ اگر بخواهیم به طور مختصر در مورد کاربرد انواع پیاز‌ها توضیح بدهیم، باید از پیاز زرد که معروف‌ترین عضو خانواده پیازهاست، شروع کنیم. این پیاز بهترین گزینه برای پخت و پز است. پیاز سفید از پیاز زرد طعم ملایم‌تری دارد. از نظر کاربرد تقریباً مثل پیاز قرمز است و می‌شود آن را خام خورد و یا در سالاد‌ها و دیپ‌ها از آن استفاده کرد. این پیاز برای غذا‌های مکزیکی هم بهترین گزینه است. پیاز قرمز نسبت به پیاز سفید و زرد فیبر بیشتری دارد و به خاطر رنگ زیبایش می‌توان از آن برای تزئین بشقاب غذا هم استفاده کرد. علاوه‌بر این برای کبابی کردن، سالاد و ساندویچ‌ها هم انتخاب مناسبی است. پیاز‌های قرمز به اندازه کافی عطر و طعم به غذا نمی‌دهند؛ بنابراین معمولاً برای پخت و پز مورد استفاده قرار نمی‌گیرند.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1347997/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کاهش عملکرد مغز با مصرف حشیش!

کتاب ماموریت ویژه آیت الله

حسین کعبی: من سر پنالتی دوم معترض نبودم بلکه بابت اخراج به داور معترض شدم

بوژوویچ: زمین بازی خوب بود و به استقلال تهران تبریک میگویم

بووژویچ: ساویو دیر به تیم اضافه شد و در فرم ایده آل خود قرار ندارد

بختیاری‌زاده: سه امتیاز حساس را بدست آوردیم

بختیاری‌زاده: فوتبال مثل زندگی است شما همیشه باید امید داشته باشید

بختیاری زاده: من نفر نزدیک به اقای موسیمانه نبودم

بختیاری زاده: از اینکه کنار این بازیکنان کار میکنم خوشحال هستم

بختیاری زاده: کمترین سهم را در برد امروز من دارم

محمدرضا آزادی، مهاجم استقلال: می خواستیم امروز هواداران را شاد کنیم

آبشک: نکونام را زدند و حالا یک‌دل شدند!

شاهسواری: یکی از سلاطین دوبله ایران آقای والی زاده به دلیل شرایط جسمانی امکان حضور در این مراسم را نداشتند

رونمایی از تیزر رسمی فیلم ماریا

بهرام رادان کی داوری‌اش را آغاز می‌کند؟

جشنواره چهل و سوم جشنواره فیلم اولی ها

چرا گلوله ها از کنارم می گذرند و نادیده ام می گیرند

قدردانی از خانواده الوند در افتتاحیه جشنواره فجر

پوستر «گوزن‌های اتوبان» رونمایی شد/ استقبال مخاطبان از یک اثر اجتماعی

گروه خونی نسبت به ابتلا به آنفلوانزای معده یا نوروویروس موثر است؟

موزیک ویدئوی «ساقی نامه» با صدای حسام الدین سراج

بار مالی افزایش قیمت دارو بر سازمان تامین اجتماعی

هوای تهران برای همه گروه‌ها ناسالم شد

4گوشه دنیا/ کشف صدها سکه از جنس نقره و طلا

زمانی می آید که معروف می شود منکر و منکر می شود معروف!

راز و رمزهای شله زرد زعفرانی: نکات کلیدی برای یک دسر بی‌نظیر

کیک هویج گردوی جذاب برای دورهمی ها

علت اصلی فشار خون اولیه کمبود انرژی سلول‌ها است

8 دلیل برای بی‌خوابی شبانه

آموزش دوخت دستگیره های طرح گل

پنل‌های خورشیدی مستعمل به نانوذراتی با کاربرد صنعتی تبدیل می‌شوند

کتاب ماه به روایت آه اثر ابوالفضل زرویی نصرآباد

گل دوم استقلال به استقلال خوزستان توسط رضاییان

یحیی حرف اسماعیل کارتال را تایید کرد

موسیمانه رفت، پای رامین به گل باز شد!

کارتال: حضور بانوان در ورزشگاه‌ امری معمول است

کارتال: در کشور خودم بازی‌های پرسپولیس را دنبال می‌کردم

کارتال: شاید ما هم مثل گل‌محمدی موفق شدیم

کارتال: با برد برابر فولاد با انگیزه به سوی الهلال می‌رویم

داور آبی‌ها را خلع سلاح کرد!

کارتال: شاید موفقیت‌های ما در پرسپولیس بیشتر از گل‌محمدی شود

فسخی که آخرش شیرین شد؛ استقلال با نوش‌داروی "سهراب" بالاخره برد

یک روز تا پایان خون و جنون

لیلی عاج: درِ قلبِ هر فیلمساز زنی را باز کنی کلی اندوه نادیده گرفته شدن و بی توجهی از آن سرریز می‌شود

پخش زنده آیین افتتاحیه چهل و سومین جشنواره ملی فیلم فجر تا دقایقی دیگر

پوشش ویژه آخرین خبر از چهل و سومین دوره جشنواره فیلم فجر

کدام بازیگر زن با چه فیلمی در چهل و سومین جشنواره فیلم فجر حضور دارد

3 جشنواره با یک بلیت؛ نگاهی به فیلم‌های فجر 43

« سردار هور »به چهل و سومین جشنواره فیلم فجر آمد

حضور چهره ها و هنرمندان در افتتاحیه جشنواره فیلم فجر