آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه سالاد پنه مرغ با سس آلفردو اصل ایتالیایی در سه مرحله ساده خانه داري

طرز تهیه سالاد پنه مرغ با سس آلفردو اصل ایتالیایی در سه مرحله ساده
  بزرگنمايي:

آریا بانو - باشگاه خبرنگاران /سال‌ها پیش و درست از اواسط قرن بیستم یک سرآشپز ایتالیایی به نام آلفردو اقدام به تهیه نوعی پاستای پنه با سس مخصوص کرد و طعم لذیذ آن غذا موجب شد تا این پاستا با نام این سرآشپز ثبت شود و به یک غذای معروف و خوشمزه در دنیا تبدیل شود. قبل از اینکه با طرز تهیه پاستا پنه مرغ آلفردو با سس آلفردو آشنا شوید، بهتر است بدانید که پنه به نوعی پاستای لوله‌ای شکل گفته می‌شود که به شکل‌های مختلفی طبخ می‌شود. اما شاید معروف‌ترین طعمی که همه ما از پنه می‌شناسیم، همراه با سس آلفردوی مخصوص باشد. یک غذای سریع و خوشمزه که یک نوع سالاد ماکارونی است و بافتی خامه‌ای دارد و می‌توان برای تهیه آن از مرغ یا سبزیجات مختلفی استفاده کرد.
نکات مهم درباره تهیه سالاد پاستا پنه مرغ آلفردو
*برای اینکه سالاد آبدارتر و خوش طعم‌تری داشته باشید، می‌توانید به جای سینه مرغ از ران مرغ استفاده کنید.
*سیر تأثیر زیاد در خوشمزه شدن پاستا پنه دارد، اما اگر بوی سیر را دوست ندارید، می‌توانید از کمی پودر پیاز به جای آن استفاده کنید.
*به جای استفاده از شیر معمولی، می‌توانید از شیر بادام استفاده کنید.
*اگر به جعفری تازه دسترسی ندارید، می‌توانید از جعفری خشک استفاده کنید.
حتما بخوانید طرز تهیه آسان موساکا یونانی با گوشت و بادمجان و سس سفید
*برای خوش طعم‌تر شده پاستا پنه می‌توانید آن را در آب مرغ یا آب گوشت بجوشانید.
*اضافه کردن مقداری مارچوبه به سس موجب خوش طعم‌تر شدن سالاد می‌شود.
*برای خوشمزه‌تر شدن پاستا پنه می‌توانید سبزیجاتی مثل قارچ، کلم بروکلی، گوجه گیلاسی، زیتون و نخود فرنگی را هم به غذا اضافه کنید.
*می‌توانید به جای پنیر پارمزان از پنیر چدار یا موزارلا استفاده کنید.
*پاستا پنه را بلافاصله بعد از آماده شدن سرو کنید تا غلطت سس و پنیر پاستا مناسب باشد.
مواد لازم برای تهیه سس آلفردو
کره: 2 قاشق غذاخوری
آرد: 3 قاشق غذاخوری
سیر: 3 حبه خرد شده
شیر: 2 فنجان
ریحان خشک: نصف قاشق چای‌خوری
آویشن: نصب قاشق چای‌خوری
پنیر پارمزان خرد شده: نصف لیوان دسته‌دار فرانسوی
نمک و فلفل: یک قاشق چای‌خوری
مواد لازم برای تهیه پاستا پنه مرغ آلفردو
سینه مرغ مربعی خرد شده: نیم کیلو
کره: 2 قاشق غذاخوری
آویشن: نصف قاشق چای‌خوری
ریحان خشک: نصف قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل: یک قاشق چای‌خوری
پاستا پنه پخته شده: 450 گرم
جعفری تازه: 4/1 لیوان دسته‌دار فرانسوی
پنیر پارمزان: 4/1 لیوان دسته‌دار فرانسوی
بازار
طرز تهیه
طرز تهیه سالاد پنه مرغ با سس آلفردو اصل ایتالیایی در سه مرحله ساده
یک ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود، سپس کره را به آن اضافه کنید و تکه‌های مرغ را داخل ماهیتابه بریزید. مقداری آویشن، ریحان و نمک و فلفل را برای مزه‌دار کردن مرغ به آن اضافه کنید و حدود 8 تا 10 دقیقه صبر کنید تا مرغ نرم و پخته شود. بعد مرغ‌ها را خارج کنید و در ظرفی جداگانه ریخته و کنار بگذارید.
برای درست کردن سس آلفردو کمی کره داخل همان ماهیتابه بریزید و سیر خرد شده را به آن اضافه کنید. چند دقیقه سیر را تفت دهید و نیمی از آرد را به ماهیتابه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ترکیب شود و سپس بقیه آرد را هم به آن اضافه کنید. حال شیر را کم کم به آرد‌ها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سس غلیظ شود. مقداری آویشن، ریحان و نمک و فلفل به سس اضافه کنید و هم بزنید.
زمانی که سس کمی غلیظ شد، پنیر پارمزان را به آن اضافه کنید و مخلوط را خوب هم بزنید تا پنیر کاملاً با سس ترکیب شود. حال سس آماده شده را روی پاستا پنه بریزید و مرغ را هم به آن اضافه کنید و به خوبی هم بزنید. اگر دوست دارید می‌توانید در این مرحله مقداری قارچ، کلم بروکلی یا سبزیجات پخته شده هم به پاستا اضافه کنید. در انتها پنیر پارمزان رنده شده و مقداری جعفری روی پاستا بریزید و خوب هم بزنید و از طعم لذیذ این غذا لذت ببرید.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1398159/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پیکر کارمند مفقود اسکله شهید رجایی پیدا شد

آخرین وضعیت بندر شهید رجایی؛ کانتیرها از داخل همچنان می‌سوزند

متقلبان کنکور نقره‌داغ می‌شوند؛ 10 سال محرومیت!

قتل در مقابل دانشگاه؛ قاتل خودکشی کرد

شکار بی‌رحمانه گاومیش در حال زایمان توسط گله شیر و خوردن خودش و توله‌اش!

مبارزه گله گرگ‌ها با گاومیش غول‌پیکر برای شکار گوساله گاومیش

نکات مهمی که در زمان زیارت باید رعایت کنیم

فیلمی نفس‌گیر از جشن شیر ماده با دهانی پر از خون بعد از شکار گاومیش غول‌پیکر!

پاستای لذیذ ترکی که جدیدا محبوب شده

آش جو با آبغوره؛ یک ترکیب خوشمزه

چرا بسیاری از ایرانی‌ها زخم معده دارند؟

میان وعده های لاغر کننده

آموزش گام به گام مدل موی مجلسی

ستاره های آسمان در حال اجرای کنسرت

پاسخگویی هوش مصنوعی به مشتریان رستوران‌ها

داستانک/ مرد فلج

دنبال علم و دانش نرو!

دخه‌آ به اولدترافورد برمی‌گردد

ثبت‌نام 18 نفر در انتخابات فدراسیون کاراته

شاید قهرمان لیگ همین جمعه مشخص شود!

سیر صعودی تیم ملی با قلعه‌نویی؛ همیشگی!

دو خبر خوب به یونایتد در آستانه بازی بزرگ

تاخت و تاز اوسمار؛ جشن قهرمانی با 7 گل!

تراکتور از تتوی بیرانوند رونمایی کرد؛ میدان آزادی!

دو نماینده قلعه‌نویی در قطر چه می‌کنند

یک ایرانی رئیس کمیته کنترل والیبال قهرمانی جهان شد

محرومان هفته بیست‌وهشتم لیگ برتر فوتبال

شوخی با تاریخ اروپا با عطر ادویه‌های شرقی در یک نمایش!

رویاپردازی سینمای ایران با سعید روستایی در جشنواره کن

ببین حشمت فردوس چی میگه!

موزیک ویدئوی فیلم «آتابای» با صدای محسن چاوشی

مرگ سالانه 800 کارگر بر اثر حوادث ناشی از کار

عنکبوت عجیب آبی

حکمت/ از کوتاهى کردن بپرهیزید که آن موجب سرزنش است

اشکِ نمکی زمین

نان شیر مال خوشمزه را در خانه بپز

طعم خاص این ساندویچ با روانت بازی می کنه

زنگ خطر کبد!

ترکیب لاک اکلیلی و ساده آبی

ماسک های بی نظیر خانگی ساده برای پوست نوجوانان

تصویری با زوم بالا از سطح سیاره ی مریخ

بازگشت مترجم کارتال به صورت رسمی

نظری‌جویباری: آقای درویش! کار شما دور از اخلاق بود

زلزله تلویزیونی در فوتبال فرانسه!

باانگیزه‌ترین بازیکن پرسپولیس من هستم!

درخشش تیم‌های ایرانی در تکواندو جام باشگاه‌های آسیا

چراغ سبز رئال به آنچلوتی برای مذاکره با برزیلی‌ها به یک شرط

ربیع‌زاده: می‌خواهیم دوباره تراکتور را شکست بدهیم

اولین واکنش مربی بزرگ اسپانیایی به شایعه استقلال

ایسکو و عجیب‌ترین ادعا درباره بتیس و رئال مادرید