کیک هویج و گردو؛ با بافتی متفاوت و طعمی محشر
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
آرد سفید یک لیوان
شکر 3/4لیوان
تخم مرغ 4 عدد
وانیل یک چهارم ق چ
بکینگ پودر یک ق مرباخوری سر پر
بازار 
روغن نصف لیوان
هویج رنده شده دو تا متوسط(رنده ی ریز ،،هویج خام باشه)
دارچین یک و نیم ق مرباخوری
گردو به مقدار لازم (من سه چهارم لیوان ریختم)
دمای فر 175 درجه بمدت 50 تا 55 دقیقه
فر حتما از یکربع قبل روشن بشه
تمام مواد یخچالی نیم ساعت زودتر از یخچال بیرون گزاشته بشه
-
سه شنبه ۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۸:۴۰
-
۴ بازديد
-

-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1397727/