آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه دیپ مرغ و اسفناج پنیری یک پیش‌غذای خوشمزه خانه داري

طرز تهیه دیپ مرغ و اسفناج پنیری یک پیش‌غذای خوشمزه
  بزرگنمايي:

آریا بانو - برترین ها / اگر به دنبال پیدا کردن یک دستورالعمل پخت جدید و خاص برای مرغ هستید، این پیش غذا مخصوص شماست. ترکیب مرغ با اسفناج و پنیر حسابی اشتهاآور است و چه چیزی بهتر از اینکه بدانید وقت زیادی هم از شما نمی‌گیرد و به راحتی می‌توانید یک غذای جدید و جذاب درست کنید. اما قبل از آن بد نیست بدانید که دیپ‌ها انواع مختلفی دارند و معمولا هم به عنوان یک پیش‌غذای مدرن و مجلسی، حسابی شیک هستند. در این مطلب قرار است طرز تهیه دیپ مرغ و اسفناج به عنوان یکی از انواع پیش غذا با مرغ را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم
فیله مرغ (سینه بدون استخوان): 500 گرم اسفناج: 400 گرم استاک مرغ: 1/4 لیوان دسته‌دار فرانسوی سس چیلی: 3 قاشق غذاخوری سس تند: 1 قاشق چای خوری پنیر خامه‌ای: 225 گرم پنیر چدار رنده شده: 1 لیوان دسته‌دار فرانسوی گردوی خرد شده: 1/2 لیوان دسته‌دار فرانسوی روغن زیتون: 6 قاشق غذاخوری سیر: 2 حبه پیاز: 1 عدد متوسط آبلیموی تازه: 1 قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم خمیر پیتزا: به میزان لازم

آریا بانو


طرز تهیه
مرحله اول: در اولین مرحله مرغ را بشویید و به قطعات دلخواه خرد کنید. در نهایت باید آن را ریش ریش کنید، پس اندازه آن‌ها مهم نیست. پیاز را در قطعات کوچک خرد کنید. در یک قابلمه مقداری روغن بریزید. بعد از اینکه داغ شد، پیاز را سرخ کنید. سیر را له و اضافه کنید. مرغ را اضافه کنید و تفت دهید. وقتی رنگ آن عوض شد، نمک و فلفل را اضافه کنید. استاک مرغ را اضافه کنید. در ظرف را بگذارید و اجازه دهید مواد به مدت حداقل 1 ساعت کاملا بپزند.
مرحله دوم: فر را روشن و روی دمای 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود. اسفناج‌ها را بشویید و خرد کنید. در یک قابلمه مقداری آب بریزید و اسفناج‌ها را اضافه کنید. بعد از اینکه روی آب حباب تشکیل شد، حرارت را کم کنید و اجازه دهید بپزد.
10 دقیقه بعد اسفناج‌ها می‌پزند. اسفناج‌ها را بعد از پخته شدن آبکش کنید. گردو‌ها را در یک تابه بریزید و تفت دهید تا خامی آن‌ها گرفته شوند.
مرحله سوم: در آخرین مرحله از دستور پخت دیپ مرغ و اسفناج، مرغ آبپز شده را خارج و آن‌ها را رنده یا رشته رشته کنید. مرغ‌ها را در یک ظرف مناسب، با اسفناج پخته شده، گردوی خرد شده، پنیر خامه‌ای، سس چیلی، سس تند، پنیر چدار و آبلیمو مخلوط کنید.
کف قالبی را که دارید، خمیر پیتزا بیندازید. میکس مرغ و اسفناج را در قالب بریزد. روی قالب را روغن زیتون بریزید و به مدت 25 دقیقه در فر قرار دهید. بعد از اینکه مواد پختند، ظرف را از فر خارج کنید و با چاقو، خمیر پیتزا را از ظرف، جدا و سرو کنید.

آریا بانو


فوت و فن‌های طرز تهیه دیپ مرغ و اسفناج
1. برای اینکه رنگ سبز اسفناج‌ها باقی بماند، بعد از پختن، مستقیما آن‌ها را زیر آب سرد بگیرید تا تیره نشوند.
2. در طرز تهیه دیپ مرغ و اسفناج می‌توانید مقداری سبزی معطر خشک را هم به دیپ اضافه کنید. بهتر است در این‌صورت سبزی‌ها را تفت دهید تا عطر آن‌ها خارج شود.
3. موادی که در طرز تهیه دیپ مرغ و اسفناج به کار می‌رود، متنوع است. شما هم مقداری کلم یا سبزیجات دیگر را می‌توانید به همراه با اسفناج بپزید و در طرز تهیه این غذا به کار ببرید تا دیپ بیشتر حالت سبزیجات به خودش بگیرد.
4. از آنجایی که در طرز تهیه دیپ مرغ و اسفناج، از پنیر استفاده می‌شود، به آن دیپ چیز هم می‌گویند. در ضمن می‌توانید به مواد مورد استفاده در این غذا، قارچ هم اضافه کنید تا در این صورت دیپ مرغ و قارچ داشته باشید.
پ
-->

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1398133/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پیکر کارمند مفقود اسکله شهید رجایی پیدا شد

آخرین وضعیت بندر شهید رجایی؛ کانتیرها از داخل همچنان می‌سوزند

متقلبان کنکور نقره‌داغ می‌شوند؛ 10 سال محرومیت!

قتل در مقابل دانشگاه؛ قاتل خودکشی کرد

شکار بی‌رحمانه گاومیش در حال زایمان توسط گله شیر و خوردن خودش و توله‌اش!

مبارزه گله گرگ‌ها با گاومیش غول‌پیکر برای شکار گوساله گاومیش

نکات مهمی که در زمان زیارت باید رعایت کنیم

فیلمی نفس‌گیر از جشن شیر ماده با دهانی پر از خون بعد از شکار گاومیش غول‌پیکر!

پاستای لذیذ ترکی که جدیدا محبوب شده

آش جو با آبغوره؛ یک ترکیب خوشمزه

چرا بسیاری از ایرانی‌ها زخم معده دارند؟

میان وعده های لاغر کننده

آموزش گام به گام مدل موی مجلسی

ستاره های آسمان در حال اجرای کنسرت

پاسخگویی هوش مصنوعی به مشتریان رستوران‌ها

داستانک/ مرد فلج

دنبال علم و دانش نرو!

دخه‌آ به اولدترافورد برمی‌گردد

ثبت‌نام 18 نفر در انتخابات فدراسیون کاراته

شاید قهرمان لیگ همین جمعه مشخص شود!

سیر صعودی تیم ملی با قلعه‌نویی؛ همیشگی!

دو خبر خوب به یونایتد در آستانه بازی بزرگ

تاخت و تاز اوسمار؛ جشن قهرمانی با 7 گل!

تراکتور از تتوی بیرانوند رونمایی کرد؛ میدان آزادی!

دو نماینده قلعه‌نویی در قطر چه می‌کنند

یک ایرانی رئیس کمیته کنترل والیبال قهرمانی جهان شد

محرومان هفته بیست‌وهشتم لیگ برتر فوتبال

شوخی با تاریخ اروپا با عطر ادویه‌های شرقی در یک نمایش!

رویاپردازی سینمای ایران با سعید روستایی در جشنواره کن

ببین حشمت فردوس چی میگه!

موزیک ویدئوی فیلم «آتابای» با صدای محسن چاوشی

مرگ سالانه 800 کارگر بر اثر حوادث ناشی از کار

عنکبوت عجیب آبی

حکمت/ از کوتاهى کردن بپرهیزید که آن موجب سرزنش است

اشکِ نمکی زمین

نان شیر مال خوشمزه را در خانه بپز

طعم خاص این ساندویچ با روانت بازی می کنه

زنگ خطر کبد!

ترکیب لاک اکلیلی و ساده آبی

ماسک های بی نظیر خانگی ساده برای پوست نوجوانان

تصویری با زوم بالا از سطح سیاره ی مریخ

بازگشت مترجم کارتال به صورت رسمی

نظری‌جویباری: آقای درویش! کار شما دور از اخلاق بود

زلزله تلویزیونی در فوتبال فرانسه!

باانگیزه‌ترین بازیکن پرسپولیس من هستم!

درخشش تیم‌های ایرانی در تکواندو جام باشگاه‌های آسیا

چراغ سبز رئال به آنچلوتی برای مذاکره با برزیلی‌ها به یک شرط

ربیع‌زاده: می‌خواهیم دوباره تراکتور را شکست بدهیم

اولین واکنش مربی بزرگ اسپانیایی به شایعه استقلال

ایسکو و عجیب‌ترین ادعا درباره بتیس و رئال مادرید