آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه یک غذای خوشمزه و متفاوت با مرغ خانه داري

طرز تهیه یک غذای خوشمزه و متفاوت با مرغ
  بزرگنمايي:

آریا بانو - برترین ها / ته‌انداز مرغ با سس پستو نوعی پلو مخلوط بسیار خوشمزه با ته‌چین مرغ و مزه‌دار شده با سس پستو است.
ته‌انداز مرغ نوعی ته‌چین است که در آن تکه‌های مرغ به صورت ته‌دیگ کف قابلمه چیده می‌شود و برنج روی آن قرار می‌گیرد و وقتی بعد از پخت، برنج را داخل دیس برمی‌گردانید، مرغ در قسمت روی غذا قرار می‌گیرد و بسیار لذیذ و خوشمزه است. ته‌انداز را معمولا به صورت زعفرانی همراه با پلو ساده یا سبزی پلو می‌پزند. ته‌انداز مرغ با سس پستو نوعی غذای سبز است که طعم فوق‌العاده‌ای دارد و اگر یکبار آن را درست کنید، قطعا مشتری دائم آن خواهید شد. اگر دوست دارید این ته‌انداز خوشمزه را در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه ته‌انداز مرغ با سس پستو همراه ما باشید.
مواد لازم
برنج: 3 پیمانه
سینه و ران مرغ: به تعداد لازم
ریحان: 1 دسته
گشنیز: 2 دسته
گردوی خرد شده: یک چهارم پیمانه
روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
سیر: 3 حبه
آب لیمو ترش: 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
طرز تهیه
برای درست کردن این ته‌انداز خوشمزه ابتدا برنج را با آب و کمی نمک خیس کنید و به مدت 4 ساعت کنار بگذارید. برای درست کردن سس پستو ابتدا گشنیز، جعفری، حبه‌های سیر، مغز گردو و روغن زیتون را داخل دستگاه غذاساز بریزید و میکس کنید تا سس یکدستی شکل بگیرد. در آخر کمی نمک، فلفل سیاه و آب لیموترش به سس اضافه کنید و هم بزنید. دو تا سه قاشق غذاخوری از سس را روی تکه‌های مرغ بریزید و ماساژ بدهید. مرغ را کنار بگذارید تا مزه‌دار شود. برنج را آبکش کنید و کمی کال‌تر بردارید. بقیه سس را با برنج آبکش شده مخلوط کنید و هم بزنید تا به صورت یکدست با هم مخلوط شوند. کف قابلمه کمی روغن بریزید و تکه‌های مرغ مزه‌دار شده را کف قابلمه کنار هم بچینید. حالا برنج را روی مرغ بریزید و کاملا پخش کنید. روی درب قابلمه دمکنی بگذارید و برنج را با حرارت کم به مدت 45 دقیقه دم کنید تا مرغ‌ها بپزد و برشته شود و برنج دم بکشد. بعد از اینکه برنج پخت، آن را داخل دیس برگردانید و سرو کنید، نوش جان.
نکات مهم
ـ برای آبکش کردن برنج به این نکات توجه کنید. بعد از اینکه برنج را شستید، به آن آب گرم و نمک اضافه کنید. نمک را به اندازه‌ای اضافه کنید که کمی شور‌تر از حد معمول باشد. بگذارید برنج چند ساعت خیس بخورد. بهتر است برنج حداقل 3 ساعت با نمک خیس بخورد تا کیفیت بهتری داشته باشد. اگر وقت دارید، حتماً از شب قبل برنج را خیس کنید. برای آب‌کش کردن برنج قابلمه را تا دو سوم از آب پر کنید و روی حرارت بگذارید. نمک را به آن اضافه کنید. وقتی آب به جوش آمد، باید برنج را اضافه کنید. آبی را که به برنج اضافه شده بود و برنج با آن خیس خورده بود، خالی کنید و برنج خیس خورده را داخل آب درحال جوش بریزید.
حرارت برنج درحال جوش نباید کم باشد و شعله گاز باید متوسط رو به زیاد باشد. درب قابلمه را نگذارید و صبر کنید تا آب برنج جوش بیاید. وقتی آب دوباره به جوش آمد، چندبار با فاصله و البته با دقت برنج را هم بزنید تا دانه‌ها از هم باز شود. دقت کنید برنج را خرد نکنید. تقریباً برنج حدود ده تا چهارده دقیقه باید بجوشد. البته زمان جوشیدن برنج به نوع آن بستگی دارد. زمانی برنج برای آب‌کش کردن مناسب است که دانه‌های آن نرم شود؛ ولی هنوز مغز آن سفت باشد. بعد از اینکه برنج را آب‌کش کردید، اجازه بدهید آب برنج کاملاً گرفته شود. سپس روی برنج آب سرد بریزید تا پخت دانه‌ها متوقف شود و همین‌طور نمک اضافی بین دانه‌های برنج بیرون رود تا برنج شور نشود. اگر خواستید برنج بیشتر قد بکشد، وقتی برنج شروع به جوشیدن کرد، یک استکان آب سرد به آن اضافه کنید. این کار باعث می‌شود به برنج شوک وارد شود و بیش‌تر قد بکشد. دقت داشته باشید که آب سرد را از وسط برنج اضافه نکنید؛ بلکه خیلی آرام از اطراف برنج اضافه کنید.
ـ روغن زیتون به دلیل ارزش غذایی بالایی که دارد، در رژیم غذایی بسیاری از افراد از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است. اما از آنجا که قیمت روغن زیتون خالص بالاست، معمولاً در هنگام عرضه در بازار با روغن‌های معمولی مخلوط می‌شود. درنتیجه از کیفیت آن کاسته می‌شود؛ بنابراین کسانی که به دنبال خرید روغن زیتون هستند، اغلب می‌پرسند که چطور روغن زیتون اصل را تشخیص بدهیم. البته تشخیص خالص بودن روغن زیتون کار چندان ساده‌ای نیست. با این حال کارشناسان برای تشخیص روغن زیتون اصل سه روش را به شرح ذیل ارائه داده‌اند:
1- برای انتخاب روغن مرغوب بهتر است که اول آن را ببویید. روغن زیتون خوب باید بوی میوه زیتون، سیب یا علف تازه بدهد که مربوط به نوع زیتون یا زمان برداشت آن است؛ بنابراین اگر بوی فلز احساس کردید، بدانید که روغن نامرغوب یا فاسد است.
2- روش دوم برای تشخیص روغن زیتون اصل این است که آن را بچشید. اگر 1 قاشق روغن زیتون را در دهان خود بریزید و در دهان بچرخانید و با استشمام هوا آن را فرو بدهید، باید بعد از چند لحظه در گلوی خود تلخی و تندی شدیدی احساس کنید. به نحوی که گلوی شما بسوزد. در بعضی موارد افراد به دلیل تندی بیش از حد روغن به سرفه می‌افتند. درست پس از 1 دقیقه مزه تلخی و تندی از بین می‌رود و خوشمزه می‌شود. ضمن اینکه فرد با خوردن این روغن در دهان خود احساس چربی نمی‌کند. با خوردن روغن زیتون اصل در ابتدای زبان احساس شیرینی و در انتهای آن احساس تلخی و سوزش خواهید داشت.
3- روش بعدی برای تشخیص روغن زیتون اصل رنگ آن است. رنگ روغن زیتون باید زرد مایل به سبز باشد. البته رنگ روغن زیتون معیار مناسبی برای تعیین کیفیت روغن نیست؛ زیرا به‌راحتی می‌توان در آن تقلب کرد.
پ
-->

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1388006/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

استاد محمد طغانیان؛ از مهمترین خنیاگران نغمات بختیاری

آتش‌سوزی یک خودرو در بزرگراه مدرس تهران؛ 2 سرنشین مصدوم شدند

رونمایی از بزرگترین دستاوردهای فضایی ایران

ساحل نقره‌ای هرمز نابود شد

اختلاف دمای 30 درجه‌ای در تهران

اهمیت اقامه نماز خصوصا در اول وقت

بارش تگرگ در فریمان

با یک قاشق از این دسر مستقیم می ری بهشت!

آشنایی با بیماری سل و پیشگیری از ابتلا به آن

آیا عقد موقت، قبل از ازدواج خوب است؟

سفره عقد چه وسایلی داره و فلسفه هر وسیله چیه؟

کشف تاریخی اخترشناسان: جهان هستی در حال چرخش است

خبرهایی از نمایشگاه کتاب تهران

باشگاه استقلال خوزستان: با خلیفه اصل ادامه می‌دهیم

حذف سه بوکسور ایران از تورنمنت ارمنستان

این بازی حساس پخش مستقیم ندارد!

توتی: زمانش رسیده که آنچلوتی به رم بیاید

بلینگام: رایس با آن ضربه‌ها غافلگیرمان کرد! ‏

سفر غیرمنتظره مدیرعامل استقلال به هلند

آنچلوتی: به گل‌های ام‌باپه و جادوی برنابئو نیاز داریم

سیلی محکم سریال پایتخت به «برادران لیلا»

صحبت‌های شهاب حسینی درباره دوبله منوچهر والی‌‎زاده

اعتراض نادر سلیمانی به گردوخاک شدید خوزستان!

درباره سریال «جان سخت»؛ لذت بردن از چند غافلگیری

شهاب حسینی: فیلم «درباره الی» بر خلاف «اخراجی ها» تبلیغات و حمایت نداشت

انتشار پشت صحنه تیتراژ برنامه «شوخی شوخی»

وقتی فرهاد آئیش همسرش را بخاطر «علی نصیریان» تنها گذاشت

راز ترسناک‌ترین اثر هیچکاک چیست؟

روایت شهاب حسینی از بازی در نقشی که بخاطر آن سکته قلبی کرد!

ترانه ای با صدای علیرضا طلیسچی به نام «به تو چه»

سارق مسلح مکان‌های خصوصی دستگیر شد

آتش گرفتن خودروی پژو در اتوبان مدرس تهران

جدیدترین خبر درباره پرونده معلمی که به دانش‌آموزان ابتدایی تعرض کرده بود

تفاوت قطار سریع السیر و عادی در چین

تصاویری زیبا از قوچ اوریال در پارک ملی گلستان

تصاویری خیره کننده از موج سواری در بزرگترین و ترسناک ترین امواج دریا

کته مخلوط با عطر و طعم بینظیر

سحابی زیبای reflection

شوره سر دارید؟ شاید دلیلش کمبود این ویتامین باشد

افسردگی بهاری چیست و چه زمانی اتفاق می افتد ؟

شعرخوانی زیبا از سوگل مشایخی

در انتظار تصمیم سرنوشت‌ساز کارتال در پست ایوب

پسر جای پدر؛ نسل جدید فن‌نیستلروی در آیندهوون

اتفاق خوب برای استقلال در سفر به سیرجان

کاشته‌های غیرمستقیم عجیب لیگ برتر؛ هرج‌ومرج در محوطه!

وقتی تری کروس بازیگر سعی میکند خنده های تیری آنری را تقلید کند!

کریستیانو جونیور درست مثل پدر

برگزاری نشست تخصصی کمیته المپیک و وزارت ورزش با 4 فدراسیون

همه را ول کنید دِیورسون را بگیرید؛ شادی بعد از گل قرن!‏

جدال‌های پاری سن ژرمن با تیم‌های انگلیسی