نان پوآچا ترکی، با بافتی نرم وپنبه ای
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
50 گرم کره به دمای محیط رسیده
1/2 پیمانه روغن مایع
1 عدد تخم مرغ
1 ق غ خ نمک
1/2 پیمانه ماست
بازار 
2/5 تا 3 پیمانه آرد
1 ق چ خ بکینگ پودر
2 ق غ خ شوید خورد شده
2 ق غ خ پیازچه خورد شده
1/2 پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
مقدار کمی فلفل دلمه قرمز رنده شده
برای رومال نون:
1 عدد تخم مرغ رو با 1 ق چ خ شیر خوب هم میزنیم
کنجد به میزان لازم
طرز تهیه:
توی یه کاسه بزرگ کره، روغن، نمک و ماست رو ریخته و هم میزنیم.حالا آرد بکینگ پودر، شوید، پیازچه، پنیر موزارلا و فلفل دلمه رو ریخته و خوب ورز میدیم تا خمیر نرمی به دست بیاد و اون خمیر رو به چند قسمت مساوی تقسیم میکنیم و اونارو طبق ویدیو شکل میدیمو توی سینی فر مییچنیم و تخم مرغ رومال میکنیم و کنجد روش میپاشیم و توی فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کردیم به مدت 25 الی 30 دقیقه میپزیم.
-
دوشنبه ۲۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۴:۴۷
-
۱۰ بازديد
-

-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1387980/