آریا بانو

آخرين مطالب

مرغ پارمزان خامه‌ای؛ یک غذای خاص و بسیار خوشمزه خانه داري

مرغ پارمزان خامه‌ای؛ یک غذای خاص و بسیار خوشمزه
  بزرگنمايي:

آریا بانو - برترین ها / مرغ پارمزان خامه‌ای نوعی روش پخت مرغ است که طی آن مرغ داخل سسی از شیر، پنیر پارمزان و خامه طبخ می‌شود.
به نظر من به تعداد آشپز‌های دنیا روش‌های پخت مرغ وجود دارد که هرکس به روش خودش آن را طبخ می‌کند. مرغ را اگر خوشمزه بپزید، می‌تواند از هر نوع غذای گوشتی خوشمزه‌تر هم باشد. اگر از درست کردن مرغ‌های تکراری خسته شده‌اید و دوست دارید مرغ را با یک روش جدید برای خودتان و خانواده تهیه کنید، حتما این مطلب را دنبال کنید، چون می‌خواهیم یک مدل طبخ مرغ را به شما آموزش بدهیم که از خوردن آن حتما شگفت‌زده خواهید شد. مرغ پارمزان خامه‌ای نوعی مرغ بسیار خوشمزه و با طعمی متفاوت است که دستور پخت بسیار آسانی دارد. اگر دوست دارید این مرغ خوشمزه و جدید را برای اعضای خانواده در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه مرغ پارمزان خامه‌ای همراه ما باشید.
مواد لازم
سینه مرغ: 3 تکه
شیر: 1 لیوان
خامه: 3 قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان: یک سوم پیمانه
سیر: 3 حبه
کره: 20 گرم
روغن: به میزان لازم
آب لیموترش: 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
پرک لیمو ترش: به میزان لازم
طرز تهیه
برای درست کردن این مرغ خوشمزه ابتدا تکه‌های مرغ را با نمک و فلفل سیاه آغشته کنید و بگذارید نیم ساعت بماند تا مزه‌دار شود. کره و روغن را داخل یک ماهی تابه گود بریزید و روی حرارت اجاق گاز قرار بدهید تا داغ شود، سپس تکه‌های مرغ مزه‌دار شده را داخل روغن سرخ کنید و کنار بگذارید. حبه‌های سیر را به صورت نگینی خرد کنید و داخل همان روغن سرخ کنید، سپس شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا با روغن و سیر مخلوط شود. پنیر پارمسان، آب لیمو ترش و خامه به دمای محیط رسیده را همراه با کمی نمک و فلفل سیاه داخل سس بریزید و هم بزنید. در این مرحله تکه‌های مرغ سرخ شده را به سس اضافه کنید و درب ماهی تابه را ببندید تا مرغ بپزد و نرم شود. وسط پخت حتما تکه‌های مرغ را پشت و رو کنید. حدود 45 دقیقه بعد وقتی سس غلیظ شد، مرغ خوشمزه ما آماده سرو است. مرغ را داخل ظرف سرو بکشید و با پرک‌های لیمو تزیین کنید. این مرغ خوشمزه را همراه با کته زعفرانی میل کنید، نوش جان. 
نکات مهم
ـ پنیر پارمزان یکی از محبوب‌ترین انواع پنیر‌های ایتالیایی است که به صورت رنده شده، پودر شده، تکه‌ای و ورقه‌ای در بازار موجود است. پارمزان نوعی پنیر زرد کم رنگ است که بافت سستی دارد و فرآوری آن زمان بسیار زیادی می‌برد. این پنیر سرشار از پروتئین است و هضم آسانی دارد. پنیر پارمزان برای تهیه انواع پاستا، سس، سالاد و سوپ‌ها کاربرد دارد. تفاوتی که پارمزان با پنیر پیتزا‌های معمول دارد، در نوع به عمل آوردن آنهاست. پنیر پیتزا باید حتما روی غذا پخته و آب شود؛ اما پنیر پارمزان نیازی به پخت و آب شدن ندارد و شما می‌توانید پودر یا رنده شده آن را برای روی غذا استفاده کنید.
ـ یکی از نکات بسیار مهم در تهیه انواع غذا‌ها انتخاب مواد اولیه سالم و تازه است. وقتی می‌خواهید مرغ را انتخاب کنید، حتماً جا‌هایی مانند ران و بال را که اتصال دارند، چک کنید؛ زیرا ماندگی و ناسالم بودن مرغ در این قسمت‌ها زود‌تر مشخص می‌شود. اگر این قسمت‌ها بوی نامطبوعی بدهد؛ یعنی مرغ تازه نیست. حواستان باشد مرغ‌هایی را که خیلی خیس هستند، انتخاب نکنید. رطوبت زیاد مرغ نشان دهنده این است که قبلاً فریز شده است. اگر از مرغ‌های بسته‌بندی استفاده می‌کنید، حتما تاریخ آن را چک کنید و حواستان باشد که خون‌آبه نداشته باشد. برای پخت این غذا می‌توانید از فیله مرغ هم استفاده کنید.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1380904/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کیفیت هوای تهران در وضعیت کم سابقه

آخرین آمار فوتی های تصادفات نوروزی؛ استان های صدرنشین در تلفات اعلام شدند

از فارسی فقط چلوکباب رو بلدم!

واکنش‌های شیمیایی شگفت‌انگیز

در عراق محفل خیلی دیده شد

شگرد بامزه عراقی‌ها در اربعین

ترفند جالب کرمانی‌ها برای جلوگیری از سرمازدگی درختان پسته

سختی کشیدیم تا پسرم حافظ قرآن بشه

لحظه احساسی بوسیدن پای مادر

خلاقیت منحصر به فرد آرایشگر خوش ذوق در تبدیل موی سر مشتری به سبزه عید!

از پسرم آسون بپرسید

نام مادر از نام خدا گرفته شده است

آموزش رولت با بافت تیتاپی؛ نرم وخوشمزه

فوت و فن تربیت فرزند؛ بهترین پاسخ برای زمانی که فرزند بالغ شما بی‌رحمانه رفتار می‌کند

سیارک قاتل در فکر انتقام از زمین است

نیکلسون، خاور شناسی که هرگز به شرق سفر نکرد

همشهری علی دایی در روسیه می‌درخشد!

ورژن خطرناک استقلالِ بوژوویچ

12 عنوان شکایت و 8 پنجره بسته در فوتبال ایران

دعوت از 29 دانشجو به دومین اردوی انتخابی تیم ملی تکواندو

نوجوان فوتبال ایران در بین بازیکنان آینده دار از نگاه AFC

خاطره جالب حمید لولایی از زمان پخش سریال زیر آسمان شهر

اجرای قطعه ای توسط محمد معتمدی در دستگاه چهارگاه در 1001

کشف 5 کیلوگرم حوله آغشته به شیشه در فرودگاه امام

ماجرای قتل پدر و پسری در تهران

(12 فروردین) آخرین وضعیت آب و هوا و ترافیک راه‌ها؛ ترافیک سنگین در محورهای چالوس و هراز

آدرنالین خالص

گونه ای از ماهی های کوچک در رودخانه آمور

تلاوت زیبای عمار الکنانی مداح معروف عراقی

تکه ای از کیک شکلاتی؛ به شیرینی یک رویا

این مواد غذایی سالم خطرناک و سمی هستند!

مومنی: پورموسوی به تمرینات مس برمی‌گردد

عدم توافق میلان و هرناندز برای تمدید قرارداد

برنامه مولر بعد از پایان سال‌های حضور در بایرن

خشم لیورپولی‌ها از آرنولد، بی‌منطق است!

چهره ها/خاله شادونه با این عکس عید فطر را جشن گرفت

موسیقی اختصاصی جناب خان برای حمید لولایی در برنامه1001

علی نصیریان سرمایه بی‌بدیل در تاریخ فرهنگی ایران است

وزیر فرهنگ: هیچ استانی حق اعمال سلیقه درباره مجوز کنسرت‌ها ندارد

فوت سالیانه 50 هزار نفر در ایران به دلیل استعمال دخانیات

آتش سوزی خانه سالمندان در آلمان؛ 50 نفر مصدوم شدند

نمایی از کره

باران زیبا در بین الحرمین

به این دلایل هیچ‌وقت سراغ چیپس نروید

ناسا، نزدیکتر از همیشه به شناسایی حیات فرازمینی

بحران در بایرن مونیخ؛ اختلافات مدیران بالا گرفت!

پایان حضور ستاره پرتغالی در میلان

رئال دل آنچلوتی را زد

بیانیه باشگاه صنعت مس رفسنجان در واکنش به اتفاقات اخیر

چهره ها/ تیپ بهاری مرضیه سریال بچه مهندس جلب‌توجه کرد