آموزش رولت با بافت تیتاپی؛ نرم وخوشمزه
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
تخم مرغ 4 عدد
شکر دونه ریز 50 گرم
شیر 50 گرم
روغن مایع 50 گرم
آرد 70 گرم
بازار 
وانیل به مقدار لازم
خامه قنادی 350 گرم (مقدار خامه دست خودتونه)
موز به مقدار لازم
سایز سینی 30 در 40.
دمای فر برقی 210 درجه حرارت بالا و پایین 8 تا 10 دقیقه.
دمای فر گازی 220 درجه ، 6 تا 7 دقیقه حرارت پایین بعدش حرارت پایین رو خاموش کنید ، 2 تا 3 دقیقه حرارت بالا رو روشن کنید تا رویه رنگ بگیره.
شکر حتما دونه ریز باشه اگر نبود چند پالس با آسیاب بزنید ، بعد اینکه رولت رو از فر خارج کردین باید سریع تا داغه روش رو پارچه بندازید 10 دقیقه بمونه بعد برگردونید کاغذ روغنی رو ازش جدا کنید ، اگر از کاغذ نسوز استفاده کنید نیاز نیست چرب بشه اما کاغذ روغنی رو حتما با روغن مایع روش رو چرب کنید.
-
سه شنبه ۱۲ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۱:۳۱
-
۱۳ بازديد
-

-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1381642/