آریا بانو

آخرين مطالب

غول سینمای فرانسه به اتهام آزار جنسی محاکمه می‌شود اجتماعی

غول سینمای فرانسه به اتهام آزار جنسی محاکمه می‌شود
  بزرگنمايي:

آریا بانو - خبرآنلاین / ژرار دوپاردیو، یکی از مشهورترین و تأثیرگذارترین بازیگران سینمای فرانسه، روز دوشنبه به دلیل اتهامات آزار جنسی دو زن در محل فیلم‌برداری، در دادگاه حاضر خواهد شد. این پرونده، یکی از مهم‌ترین موارد مرتبط با جنبش #MeToo در فرانسه محسوب می‌شود و بار دیگر موضوع خشونت جنسی در سینمای این کشور را به کانون توجه عمومی بازمی‌گرداند.
 دوپاردیو 76 ساله که به عنوان یکی از اسطوره‌های سینمای فرانسه شناخته می‌شود، در سال‌های اخیر با موجی از اتهامات آزار جنسی روبه‌رو بوده است. با این حال، او همواره این اتهامات را رد کرده است و این اولین باری است که او رسماً به دادگاه کشانده می‌شود.
وکیل دوپاردیو، ژرمی آسوس، تأکید کرده است که این پرونده بر اساس «اتهاماتی نادرست» شکل گرفته و موکلش بی‌گناه است. او همچنین اعلام کرده که دوپاردیو در دادگاه حضور خواهد داشت، هرچند جلسه اولیه این محاکمه به دلیل مشکلات جسمانی او به تعویق افتاده بود.
بر اساس گزارش دادستانی، این آزارها در سال 2021 و هنگام فیلم‌برداری فیلم Les Volets Verts (پرده‌های سبز) رخ داده است. دوپاردیو متهم است که در صحنه فیلم‌برداری، یکی از زنان را لمس کرده، همچنین گفته می‌شود که او کمر و اعضای بدن این زن را لمس کرده و همزمان الفاظی ناپسند به زبان آورده است. به گفته دادستانی، سه نفر شاهد این اتفاق بوده‌اند.
اتهام دوم مربوط به زن دیگری است که ادعا دارد دوپاردیو در صحنه فیلم‌برداری و همچنین در خیابان او را مورد آزار قرار داده است. هویت این دو زن به دلیل مسائل امنیتی و قانونی فاش نشده است.
جالب توجه اینجاست که در زمان وقوع این موارد، دوپاردیو پیش‌تر تحت تحقیقات رسمی برای پرونده‌ای دیگر قرار داشت که مربوط به اتهام تجاوز به یک بازیگر جوان در سال 2018 بود. دادستانی فرانسه اکنون درخواست برگزاری دادگاه برای این پرونده را نیز ارائه داده است.
کارین دوریو-دیبل، وکیل یکی از زنان شاکی، در گفتگو با رویترز اظهار داشت که موکلش در ابتدا از مطرح کردن این اتهام ترس داشته است.
او گفت: «همیشه ترس وجود دارد، چرا که دوپاردیو یک اسطوره سینمایی است. این یک نبرد میان دیوید و جالوت است؛ این زنان در سطحی بسیار پایین‌تر از او در صنعت سینما فعالیت می‌کنند و از انتقام‌جویی می‌ترسند.»
وکیل شاکی دوم تاکنون به درخواست‌های رویترز برای اظهار نظر پاسخ نداده است.
محاکمه‌ی دوپاردیو می‌تواند به بزرگ‌ترین پرونده مرتبط با جنبش #MeToo در فرانسه تبدیل شود. در حالی که این جنبش در آمریکا با سرعت زیادی گسترش یافت، در فرانسه همچنان با مقاومت‌هایی مواجه بوده است. اما به نظر می‌رسد که اوضاع در حال تغییر است.
نمونه‌ای از این تغییر را می‌توان در پرونده‌ی ژیسل پلیکوت مشاهده کرد. او سال گذشته در دادگاه علیه همسر سابق خود شهادت داد و فاش کرد که وی او را تحت تأثیر داروهای روان‌گردان قرار داده و به مردان متعددی اجازه داده بود که او را مورد آزار جنسی قرار دهند. پلیکوت به نمادی جهانی در جنبش فمینیستی تبدیل شد.
همچنین، در ماه گذشته، دادگاهی در فرانسه، کریستف روژیا، کارگردان فرانسوی را به دلیل سوءاستفاده جنسی از آدل انل در دوران کودکی محکوم کرد. این ماجرا باعث شد که توجه بیشتری به خشونت جنسی در صنعت سینما جلب شود.
هفته‌ی گذشته، یک کمیسیون تحقیق پارلمانی فرانسه از چندین بازیگر، کارگردان و تهیه‌کننده‌ی مشهور درباره‌ی خشونت جنسی در سینما بازجویی کرد. با این حال، بسیاری از این چهره‌ها، از جمله بازیگر معروف ژان دوژاردن، درخواست کردند که این جلسات به صورت غیرعلنی برگزار شود.
مترجم: ریحانه اسکندری

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1377482/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

صوت/ تندخوانی جزء «بیست‌ و‌ دوم» قرآن کریم با صدای استاد معتز آقایی

وزیر دادگستری: من در چند کشور اروپایی گواهینامه گرفته ام اما در آزمون رانندگی ایران رد شدم! / اینجا امتحان آکروباتیک می گیرند

مخوف‌ترین جاسوس موساد؛ کسی که همه را فریب داد حتی زنش را!

چگونه با سالمندان مبتلا به آلزایمر رفتار کنیم؟

شروع شاگردان حسینی برای تراکتور

سیوهای برتر دور برگشت یک هشتم نهایی لیگ کنفرانس

سیو برتر هفته 26 لیگ برتر پرتغال 2024/25

محرومیت در کمین 7 بازیکن تیم ملی!

وینیسیوس جونیور دو چهره متفاوت دارد

سانحه تلخ برای استاد دانشگاه و خانواده اش

اهمیت ذکر بسم‌ الله الرحمن الرحیم

شدت اشتیاق و انتظار امیرالمؤمنین علی(ع) برای شهادت

حس و حال بعد از فوت فرزند؛ به یاد مصائب حضرت زینب (س) افتادم!

صبر عجیب حضرت ایوب

روایت دل‌نشین و هنرمندانه حامد عسکری از شجاعت امیرالمومنین(ع)

شکسته‌ شدن رکورد حمید سجادی پس از 36 سال

آخرین تمرین ازبکستان بدون ستاره استقلال

واکنش جالب رونالد کومان به کری نیکو ویلیامز

ویژه‌های حوادث/ تجاوز وحشیانه 3 پسر به دو دختر نوجوان

راه درمان قلب و رفع فشارهای روحی فقط قرآنه

همخوانی زیبای حافظان قرآن

رکورد جدید در محفل

هماهنگی زیبای همخوانی قرآن توسط گروه سبیل الرشاد

تلاوت قاری روشندل کرمانشاهی

مناجات خوانی سوزناک مسجد کوفه در برنامه محفل

روایت شفای کودک معلول

پاسخ جالب قاری نابینا به سوال حامد شاکرنژاد

قهر با پدر و مادر فاجعه است

قطعه دلنشین در وصف مادر

کباب تابه ای مرغ ترش؛ پیشنهاد خوشمزه دورهمی های عیدانه

همه ی بچه‌ها کولیک دارند؟

محققان: داشتن پسر می‌تواند باعث پیری سریع‌تر مغز والدین شود

شعری از سمانه خلف‌زاده، شرکت‌کنندۀ فصل چهارم سرزمین شعر

گل برتر هفته 26 لیگ برتر پرتغال 2024/25

شبیه‌سازی گل صعود به جام جهانی برای سردار!

جولان جوان یزدی در تمرین تیم ملی!

شادی‌های به یاد ماندنی در تاریخ لیگ برتر انگلیس

روبرتو مارتینز: نباید از رونالدو ناعادلانه انتقاد کنید

دیدار مدیر کل بنیاد مازندران از سه خانواده سه شهیدی

دیدار مدیر عامل بیمه دی کشور و مدیر کل بنیاد مازندران با والدین شهید گشت نورد در ساری

سیلی زدن در این دنیا و یخ زدن دست در عالم روح

بردن آبروی دیگران و عذاب کشیدن روح در عالم غیب

دلیل خاموشی یک ساعتِ برج میلاد

سرود حماسی فرزندان شهدا در برنامه محفل

مدیحه‌سرایی زیبای رسالت بوذری در مدح حضرت علی (ع)

تلاوت شیرین به سبک عراقی در برنامه محفل

عطر نان خانگی در باران بهاری دل انگیز

مصرف متفورمین برای چاقی

5 بانوی نامدار ایران در سال 1403

تحولی در فیزیک!