آریا بانو

آخرين مطالب

3 تکلیف مردم در تبدیل اسناد عادی به اسناد رسمی در قانون جدید سیاسی

3 تکلیف مردم در تبدیل اسناد عادی به اسناد رسمی در قانون جدید
  بزرگنمايي:

آریا بانو - مهر / مدیر کل امور املاک سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: دارندگان اسناد غیر رسمی باید ظرف دو سال از تاریخ راه اندازی سامانه ساماندهی اسناد غیررسمی ادعای خود را به ثبت برسانند به طوری که ابتدا باید مستندات و سپس نقشه utm ملک خود را تهیه و بارگذاری کنند.
عبدالحمید مرادی مدیر کل امور املاک سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در گفت‌و‌گو با میزان، درباره ماده 10 قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول و تکالیف مردم در تبدیل اسناد عادی به اسناد رسمی، اظهار کرد: با تصویب قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیر منقول تکالیفی بر عهده دستگاه‌ها و مردم گذاشته شد به طوری که سازمان ثبت اسناد املاک کشور مکلف است ظرف یک سال از تاریخ ابلاغ این قانون، سامانه‌ای را با عنوان «ساماندهی اسناد غیررسمی» جهت ثبت ادعا‌های راجع به مالکیت عین، مالکیت منافع بیش از دو سال و حق انتفاع و حق ارتفاق اموال غیرمنقول و مستندات مربوط به آنکه قبل از راه‌اندازی سامانه مذکور ایجاد شده و فاقد سند رسمی هستند، ایجاد کند و شروع به کار این سامانه را ریاست قوه قضاییه اعلام خواهند کرد.
وی افزود: تکلیف دوم سازمان ثبت اسناد املاک این است که اگر مدعیان برای بارگذاری مستندات و ادعای خود نیاز به شماره پلاک دارند سازمان ثبت اسناد و ادارات ثبت باید همکاری کنند و شماره پلاک را به مدعیان اعلام کنند. مردم نیز تکالیفی برعهده دارند تکلیف اول این است که دارندگان اسناد غیر رسمی در واقع مدعیان مالکیت که ادله آن‌ها غیر رسمی است باید ظرف 2 سال در این سامانه ادعای خود را به ثبت برسانند به طوری که ابتدا باید مستندات و سپس نقشه utm ملک خود را تهیه و بارگذاری کنند.
بازار
مرادی اظهار کرد: تکلیف دوم مدعیان این است که پس از این 2 سال، از روزی که ثبت نام کردند 2 سال فرصت دارند اقدام قانونی انجام دهند اقدام قانونی متفاوت است به طوری که می‌توانند به شخص فروشنده مراجعه کنند یا در دفتر اسناد رسمی حضور پیدا کنند و سند رسمی تنظیم و انتقال دهند یا به واحد‌ها و ادارات ثبت مراجعه کنند و از ظرفیت قانون تعیین تکلیف، ظرفیت قانون ثبت عمومی و... استفاده کند و سند مالکیت مورد تصرف و مورد ادعای خود را دریافت کند.
مدیر کل امور املاک سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: تکلیف سوم می‌تواند طرح دعوا در مراجع قضایی باشد بنابراین مردم ظرف مدت 2 سال باید ثبت نام کنند و از زمان ثبت نام نیز 2 سال بایستی اقدام قانونی انجام دهند و اگر اشخاص در این مهلت ثبت نام نکنند یا اگر ثبت نام کردند اقدام قانونی نکنند هر نوع ادعایی که این مدعیان علیه اراضی عمومی، اراضی دولتی، ملی، موات و... دارند قابل استناد، استماع و معاوضه نیست بنابراین اگر مدعیانی که دارای این‌گونه اسناد غیر رسمی هستند این مدت زمان‌ها تموم شود و ثبت نام انجام ندهند یا اگر ثبت نام کردند ولی در مدت دو ساله اقدامات قانونی را انجام ندهند ادعا و ادله آنها قابل استناد، استماع و معاوضه نیست.
وی افزود: 4 مورد حق و حقوق در مورد مالکیت اموال غیر منقول وجود دارد که اشخاص دارای اسناد غیر رسمی باید در سامانه موضوع ماده 10 ثبت کنند یک مورد مالکیت راجع به عین اموال غیرمنقول است دومین مورد مالکیت راجع به منافع اموال غیرمنقولی است که بیش از دو سال باشد سومین مورد حق انتفاع راجع به اموال غیرمنقول و چهارمین مورد حق ارتفاق راجع به اموال غیرمنقول است بنابراین این چهار حق را مدعیان و کسانی که دارای اسناد غیر رسمی هستند باید به ثبت برسانند.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1377470/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مخوف‌ترین جاسوس موساد؛ کسی که همه را فریب داد حتی زنش را!

چگونه با سالمندان مبتلا به آلزایمر رفتار کنیم؟

شروع شاگردان حسینی برای تراکتور

سیوهای برتر دور برگشت یک هشتم نهایی لیگ کنفرانس

سیو برتر هفته 26 لیگ برتر پرتغال 2024/25

محرومیت در کمین 7 بازیکن تیم ملی!

وینیسیوس جونیور دو چهره متفاوت دارد

سانحه تلخ برای استاد دانشگاه و خانواده اش

اهمیت ذکر بسم‌ الله الرحمن الرحیم

شدت اشتیاق و انتظار امیرالمؤمنین علی(ع) برای شهادت

حس و حال بعد از فوت فرزند؛ به یاد مصائب حضرت زینب (س) افتادم!

صبر عجیب حضرت ایوب

روایت دل‌نشین و هنرمندانه حامد عسکری از شجاعت امیرالمومنین(ع)

شکسته‌ شدن رکورد حمید سجادی پس از 36 سال

آخرین تمرین ازبکستان بدون ستاره استقلال

واکنش جالب رونالد کومان به کری نیکو ویلیامز

ویژه‌های حوادث/ تجاوز وحشیانه 3 پسر به دو دختر نوجوان

راه درمان قلب و رفع فشارهای روحی فقط قرآنه

همخوانی زیبای حافظان قرآن

رکورد جدید در محفل

هماهنگی زیبای همخوانی قرآن توسط گروه سبیل الرشاد

تلاوت قاری روشندل کرمانشاهی

مناجات خوانی سوزناک مسجد کوفه در برنامه محفل

روایت شفای کودک معلول

پاسخ جالب قاری نابینا به سوال حامد شاکرنژاد

قهر با پدر و مادر فاجعه است

قطعه دلنشین در وصف مادر

کباب تابه ای مرغ ترش؛ پیشنهاد خوشمزه دورهمی های عیدانه

همه ی بچه‌ها کولیک دارند؟

محققان: داشتن پسر می‌تواند باعث پیری سریع‌تر مغز والدین شود

شعری از سمانه خلف‌زاده، شرکت‌کنندۀ فصل چهارم سرزمین شعر

گل برتر هفته 26 لیگ برتر پرتغال 2024/25

شبیه‌سازی گل صعود به جام جهانی برای سردار!

جولان جوان یزدی در تمرین تیم ملی!

شادی‌های به یاد ماندنی در تاریخ لیگ برتر انگلیس

روبرتو مارتینز: نباید از رونالدو ناعادلانه انتقاد کنید

دیدار مدیر کل بنیاد مازندران از سه خانواده سه شهیدی

دیدار مدیر عامل بیمه دی کشور و مدیر کل بنیاد مازندران با والدین شهید گشت نورد در ساری

سیلی زدن در این دنیا و یخ زدن دست در عالم روح

بردن آبروی دیگران و عذاب کشیدن روح در عالم غیب

دلیل خاموشی یک ساعتِ برج میلاد

سرود حماسی فرزندان شهدا در برنامه محفل

مدیحه‌سرایی زیبای رسالت بوذری در مدح حضرت علی (ع)

تلاوت شیرین به سبک عراقی در برنامه محفل

عطر نان خانگی در باران بهاری دل انگیز

مصرف متفورمین برای چاقی

5 بانوی نامدار ایران در سال 1403

تحولی در فیزیک!

شعر زیبای دکتر کاکاوند در مورد چای سرد

با چهار تغییر آلمان را شکست می‌دهیم