آریا بانو

آخرين مطالب

مورینیو جنگ اول با لالیگا را شروع کرد ورزشي

مورینیو جنگ اول با لالیگا را شروع کرد
  بزرگنمايي:

آریا بانو - ورزش 3 /ژوزه مورینیو 14 سال پیش اعلام کرد که برنامه‌ریزی لالیگا به نفع بارسلونا است و حتی تهدید کرد که ممکن است تیمش در دربی مقابل اتلتیکو مادرید در ورزشگاه کالدرون حاضر نشود.
 به جنگ زمان‌بندی‌ها که رئال مادرید شنبه گذشته با شکایت از نداشتن 72 ساعت استراحت قانونی پیش از بازی مقابل ویارئال به راه انداخت، باید یک پسوند یا پیش‌درآمد اضافه کرد. این دومین جنگ زمان‌بندی‌هایی است که رئال تجربه می‌کند. جنگ اول دقیقاً 14 سال پیش رخ داد و در آن زمان، ژوزه مورینیو سردمدار این ماجرا بود.
نخستین نبرد این درگیری در اواخر فوریه 2011، در اولین فصل حضور مورینیو روی نیمکت رئال مادرید، شکل گرفت. او پس از تساوی 0-0 مقابل دپورتیوو لاکرونیا در هفته بیست‌وپنجم لالیگا، که باعث شد بارسلونا با هفت امتیاز اختلاف در صدر جدول پیش بیفتد، گفت: «این تقویمی است که توسط افرادی طراحی شده که دقیقاً می‌دانند چه کار می‌کنند. بعد از بازی در اروپا، طبیعی بود که رئال روز یکشنبه بازی کند. اما کسانی که تصمیم گرفتند ما امروز (شنبه) بازی کنیم، در حالی که سه‌شنبه در مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ قهرمانان مقابل لیون بازی کرده بودیم، کاملاً آگاهانه این کار را کردند. از ابتدای فصل همین‌طور بوده و پشت سرم می‌خندند.»
سه هفته بعد، مورینیو ادعا کرد که آن‌ها می‌خواهند لیگ را ترک کنند. رئال قرار بود مقابل هرکولس بازی کند، در حالی که بارسلونا با هفت امتیاز اختلاف همچنان پیشتاز بود و به گفته مورینیو، زمان‌بندی بازی‌ها به نفع آن‌ها تنظیم شده بود. دلیل اصلی این جنجال این بود که در آن هفته، بارسلونا که سه‌شنبه در لیگ قهرمانان مقابل آرسنال بازی کرده بود، روز یکشنبه مقابل سویا به میدان می‌رفت. اما هفته بعد، رئال چهارشنبه مقابل لیون بازی داشت و سپس باید شنبه در دربی مقابل اتلتیکو مادرید در کالدرون به میدان می‌رفت.
مورینیو اینگونه شکایت کرد: «یک تیم سه‌شنبه در لیگ قهرمانان بازی می‌کند و تا یکشنبه در لیگ به میدان نمی‌رود؛ تیم دیگر چهارشنبه در اروپا بازی می‌کند و شنبه در لیگ. همه با قوانین یکسانی بازی نمی‌کنند. بارسلونا سه‌شنبه در خانه مقابل آرسنال بازی می‌کند و یکشنبه در سویا. ما چهارشنبه و شنبه؛ دیگران سه‌شنبه و یکشنبه. این‌ها امتیازاتی است که ما نداریم.» او پیش‌تر در دوران حضورش در چلسی و اینتر نیز با زمان‌بندی‌های لیگ برتر و سری آ درگیر شده بود.
ماجرا از آنجا شروع شد که ایکر کاسیاس اعلام کرد تیم برای دربی اردو نمی‌رود.

آریا بانو


مورینیو گفت: «شاید این فقط برای ایکر باشد، ممکن است او را دعوت نکنم و اردویی در کار نباشد. آن‌ها می‌خواهند لیگ را تمام کنند و شاید این به نفعشان باشد.» وقتی خبرنگاران پرسیدند منظورش از «تمام کردن لیگ» چیست، مورینیو کنترلش را از دست داد. همان‌طور که آنچلوتی شنبه گذشته تهدید کرد که اگر رئال در آینده 72 ساعت استراحت نداشته باشد، ممکن است اقدام کند، مورینیو هم در آن زمان تهدید به غیبت کرد: «شاید مقابل اتلتیکو در خانه بمانیم. یا اردو را اختیاری کنم. ارزشش را ندارد که به آن بازی فکر کنیم؛ باید روی هرکولس و لیون تمرکز کنیم.»
در نهایت، مورینیو اردو ترتیب نداد و رئال با نتیجه 2-1 در کالدرون پیروز شد، اما او با ترکیبش پیامی داد و بعد در کنفرانس مطبوعاتی گفت: «اگر یک روز بیشتر برای استراحت به من ندهید، من یک هافبک دفاعی بیشتر بازی می‌دهم.» حالا، 14 سال بعد، جنگ جدیدی بر سر زمان‌بندی‌ها آغاز شده است.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1375692/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اجرای ترانه‌ شنیدنی "حس می‌کنم تو رو" توسط مهدی یغمایی در برنامه شب عیدی

چهارشنبه‌سوری نیامده نزدیک به هزار مصدوم داشت

سفرهای نوروزی؛ جان‌باختن 62 نفر در تصادفات طی 3 روز!

وجود حدود پنج میلیون زن سرپرست خانوار در کشور

دستگیری پرتاب کنندگان نارنجک به سمت خودروی پلیس

عروسی و عزا؛ دو مثال حکیمانه برای فهم فلسفه روزه

«مخمل کوه» خرم آباد لرستان

شربت گل پنیرک در رنگ های مختلف برای پذیرایی افطاری

از مصرف باقاله قاتوق در ماه رمضان غافل نشوید

برای کنترل کودکان در دید و بازدید نوروز چه کنیم؟

نقش فرسودگی تحصیلی در گرایش دانشجویان به سیگار

حمله امباپه به رکوردهای اساطیر رئال

رامین رضاییان راهی امارات شد

این شایعه توهینی بزرگ به اینیگو مارتینز است

لژیونر ایران از قلعه‌نویی 4 می‌گیرد

سفر به تاریخ؛ ناصرالدین شاه در روز «پول‌شماری»

سفر به تاریخ؛ «فوزیه و دختر خردسال اش شهناز پهلوی»؛ دهه 20

دلنوشته غمناک ترانه علیدوستی برای فوت برادرش

حرکت عاشقانه سپند امیرسلیمانی روی آنتن زنده

ویدئویی از عمو پورنگ با رضا عطاران و داریوش کاردان

«بهار بهار چه اسم آشنایی»؛ ملودی دلچسب از تورج شعبانخانی

58 قطع عضو و مصدومیت 822 نفر در حوادث چهارشنبه سوری

هشدار پلیس؛ برخورد با تخلفات حادثه‌ساز تا پایان نوروز

تلاوت سوره اخلاص توسط حضرت آیت‌الله خامنه‌ای

سفره افطاری در حرم مطهر امیرالمؤمنین امام علی(ع)

چالش جالب شیخ بهایی با یک سنگ!

قدیمی ترین لوازم خانه در جهان!

بزرگترین کشتی مسافربری دنیا؛ Icon of the Seas

تبدیل کردن یک کتاب به گلدان

حکمت/ عمل برای دنیا و آخرت

اهمیت صبر و تحمل در برابر مشکلات

یک شیرینی ساده که میتونید خیلی سریع برای مهمونی آمادش کنید

مصرف باقاله قاتوق در ماه رمضان غافل نشوید

بهره‌کشی غیرمجاز از کودکان در مجاز!

جشن هیجان یا تهدید جان؟

مادر مثل یک نامه عاشقانه است!

کلیپ زیبای معرفی پیراهن جدید تیم ملی آلمان

گزارش تکان‌دهنده؛ رئال کابوس واقعی را دید

واکنش احساسی رحمتی برای مجتبی جباری

حضور بوکسورهای ایران در مسابقات ارمنستان و تایلند

هانسی فلیک، چسب بینی را برای بازیکنان بارسلونا اجباری کرد

اعلام زمان نشست خبری سرمربیان ایران و امارات

شزنی: یا خداحافظی از فوتبال یا تمدید

ستاره خارجی استقلال به ازبکستان رسید

طاهرخانی تا پایان نوروز در بیمارستان

اذان و افطار در ورزشگاه اتحاد منچسترسیتی

لگد جنجالی مسی روی پیراهن بارسلونا!

اظهارات صریح مجتبی راعی درباره سینمای مستند

ویژه‌برنامه شبکه دو در شب‌های قدر و ایام سوگواری امیرالمؤمنین (ع)

مهران مدیری با «شاه‌گل» به شبکه خانگی می‌آید