آریا بانو

آخرين مطالب

خون شهدا و ایثار رزمندگان انقلاب را بیمه کرد بنیاد شهید و امور ایثارگران

خون شهدا و ایثار رزمندگان انقلاب را بیمه کرد
  بزرگنمايي:

آریا بانو - مشاور عالی معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید تداوم انقلاب اسلامی ایران را از برکت خون شهدا و ایثار رزمندگان برشمرد و گفت:رزمندگان جبهه مقاومت ادامه دهنگان راه شهیدان هستند.

به گزارش «ایثار»، محمدحسین سپهر روزگذشته(جمعه)بعنوان سخنران پیش‌ از خطبه‌های نماز جمعه در مصلی آستان حضرت عبدالعظیم الحسنی حاضر شد و در جمع نمازگزاران بمناسبت 22اسفند سالروز تاسیس بنیاد شهید به فرمان امام راحل و روز بزرگداشت شهدا سخنرانی کرد.
سردار سپهر در ابتدای سخنانش با تبریک فرارسیدن ولادت حضرت امام حسن مجتبی(ع) آرزوی قبولی طاعات و عبادات بندگان و نمازگزاران در ماه مبارک رمضان گفت: انقلاب اسلامی ایران دستاوردهای زیادی داشت که مجاهدت شهدا و ایثار رزمندگان در این راه اثربخش بود.
وی با اشاره به حوادث گوناگون از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی ایران، افزود: مقابله با اقدامات تروریستی، مبارزه با فتنه‌های گوناگون توسط دشمنان، تقویت جبهه مقاومت و اقتدار علمی و نظامی کشور و حفظ تمامیت ارضی کشور در دوران جنگ هشت ساله و صدها دستاورد دیگر به برکت خون شهدا و ایثار رزمندگان میسر شده است.
مشاور عالی معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید با اشاره به ایستادگی در برابر زیاده‌خواهی و سلطه‌طلبی استکبار بویژه آمریکای جنایتکار اظهار کرد: ختم قائله تکفیری‌ها، تقویت جبهه مقاومت و ایستادگی در برابر داعش، ایستادگی مردم غزه، لبنان و یمن در برابر تهاجم صهیونیست‌ها و حامیان آنها به برکت خون شهیدان است.
محمدحسین سپهر در ادامه رمز پیروزی و استمرار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را تداوم راه شهیدان و حفظ دستاوردهای دوران دفاع مقدس دانست و تصریح کرد: ملت ایران در سایه منویات رهبر معظم انقلاب و پیروی از منش شهیدان پای انقلاب ایستاده‌اند و این ایستادگی به برکت خون شهیدان ادامه دارد.
بر اساس این گزارش سردار سپهر همچنین با جمعی از ایثارگران نیز دیدار و گفتگو کرد. وی همچنین با حضور در بارگاه منور و مقدس حضرت عبدالعظیم(ع) و امامزادگان واجب التعظیم مجاور، مضجع شریف ایشان را زیارت کرد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1373868/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

وقتی در «ماه عسل» با محسن یگانه افطار می‌کردیم

افزایش 5ساله شرط سنی معلمان غیردولتی برای آزمون استخدامی

رشد 10درصدی شکایات قصور پزشکی

بیش از 3 هزار قطع‌نخاع در تصادفات سال گذشته

زمان سفارش کتاب‌های درسی سال تحصیلی آینده اعلام شد

رهایی از چوبه دار با گذشت اولیای دم

4گوشه دنیا/ مرگ دختر 6 ساله تگزاسی بر اثر سرخک و به دلیل واکسن هراسی در آمریکا

رفتار عزتمندانه شهید جمهور در مواجهه با رییس جمهور فرانسه

طرز تهیه “حلوای اوماج” خانگی برای افطاری

آموزش پخت هویج پلوی دلبر

طب سوزنی به بهبود کدام بیماری‌ها کمک می‌کند؟

اشتباهات نابخشودنی در خانه‌تکانی

5 توصیه برای داشتن یک زندگی غنی‌تر

باتری هسته‌ای چین 100 سال عمر می‌کند!

محاسبه سن زیستی تنها با پنج قطره خون!

چهار کلید طلایی برای رهایی از بند روزمرگی با کتاب «تو به توان صد»

رئال خسته و از نفس افتاده در فینال!

کنایه روزنامه صدای سپاهان به بازیکنان این تیم

اردوی تیم ملی فوتبال ایران آغاز شد

کمربند طلایی کشتی کج به یامال رسید!

تغییرات گسترده شمسایی در کادر فنی تیم ملی فوتسال

صادرات جدید انگلیس؛ پسر جیمی کاراگر!

احضار پیروانی، کنعانی‌زادگان و یک استقلالی به کمیته اخلاق

برنامه هفته بیست و هشتم تا سی و دوم لیگ یک فوتبال اعلام شد

آرزوی آقای گل پرسپولیس توسط قلعه‌نویی محقق شد

رونمایی عبدالله روا از دایی اش و بیان خاطره ای جالب از موتورسواری

دلیل عجیب نیما کرمی از کمک نکردن به همسرش در کارهای خانه

پخش فصل جدید کارتون‌های «جوانمردان» و «پهلوانان»

تفاوت دوستی‌ها در مقاطع مختلف زندگی به روایت حدیث میرامینی

خاطره بامزه داریوش سلیمی از سریال «خانه در آتش»

آهنگ شاد بندری با اجرای جناب خان

پزشک کرد خانواده اش را قتل عام کرد

ماجرای سرقت اشیای تاریخی از موزه آبادان

هشدار پلیس به هنجارشکنان در چهارشنبه سوری و تعطیلات نوروز

شهریه مدارس غیر دولتی مصوب شد

4گوشه دنیا/ آزادی جوان ترین قاتل تاریخ استرالیا!

قبض روح!

عتاب امام زمان(عج) به آیت‌الله حق‌شناس!

ساندویچ ژامبون تنوری؛ یک شام فوری وخوشمزه

جوان‌سازی پوست با مکمل‌ها؛ حقیقت یا تبلیغات؟

چرا نمی‌توانیم مقابل وسوسه دونات و چیپس مقاومت کنیم؟

ایده ای جالب برای مرتب کشیدن سر خط چشم

هوش مصنوعی «جمینای» جایگزین دستیار گوگل می‌شود

کشف 128 قمر جدید در مدار زحل

انتشار رمان‌های مصور «میرانا»

دست‌ نوشته‌ای قدیمی از مهاجم محبوب پرسپولیس

حسرت کاپیتان پرسپولیس ادامه‌دار شد

طلسم علی کریمی و حسینی شکست

رونالدو گلر پرسپولیس را به لیگ عربستان هُل داد!

شکرگزاری عمومی پرسپولیس بابت این انتقال!