ساندویچ کالباس تنوری، یک وعده سریع و دلپذیر برای عاشقان کالباس!
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / موادلازم برای یک ساندویچ:
نون باگت:یک عدد
ژامبون :3-4 عدد
قارچ :دوعدد
پنیرورقه ای:3 عدد
پنیرپیتزا:یک مشت
بازار ![]()
سس فرانسوی:دوقاشق
سس قرمز:یک قاشق
خیارشور
گوجه
چیپس خلالی
نکات:
باگت رو از وسط بازکنید و با وردنه کمی صاف کنید
روی ورق آلومینیوم بزارید و کناره هاش رو تا کنید
سس فرانسوی و کچاپ و پنیر پیتزا و آویشن رو مخلوط کنید و روی نون بزنید
روش ژامبون ،پنیر ورقه ای و قارچ بزارید و ده دقیقه بزارید توی فر با دمای 150
روش خیارشور و گوجه و چیپس خلالی بزارید و ببندید
-
شنبه ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۰:۲۹:۱۵
-
۲۴ بازديد
-

-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1370241/