فررنی پسته، سفری به طعم بهشت
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
شیر پاستوریزه 4لیوان
آرد برنج ایرانی نرم 4قغ
گلاب 1استکان
هل چند عدد
پودر پسته 1ق غ
بازار 
شکر 5تا 6قغ
رنگ سبز خوراکی چند قطره
شیر آرد برنج و شکر و هل با هم مخلوط روی حرارت میزاریم ومدام هم میزنیم تا غلیظ بشه حدود 20دقبقه روی حرارت باشه و آخر کار گلاب وپودر پسته و رنگ اضافه میکنیم
وقتی فرنی به نقطه جوش رسید حرارت و کمکنید
نکته اصلی برای داشتن فرنی نرم و لطیف و آرد برنج ایرانیه
حتما باید هم بزنین تا ته نگیره
برای جلوگیری از ترک خوردن فرنی بعد از پخت مدامهمبزنید تا از حرارت بیفته بعد داخل ظرف سرو بریزین و بزارین یخچال
-
دوشنبه ۱۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۵:۴۴
-
۱۳ بازديد
-

-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1381228/