باقلوا پسته، لذت یک شیرینی اصیل و مجلسی!
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
خمیر باقلوا 1 عدد
پسته 150 گرم
گردو 150 گرم
فندق 100 گرم
کره 150 گرم
مواد لازم شربت:
شکر450 گرم
آب 250 میلی لیتر
آبلیمو2 ق چ
در فر 180 درجه به مدت 35 دقیقه میپزیم و بلافاصله بعد از پخت روی آن شربت داغ ریخته و با پودر پسته تزئین میکنیم و بعد از خنک شدن آماده سرو میباشد.
-
يکشنبه ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۸:۲۱
-
۲۲ بازديد
-

-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1366823/