آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه حلوای به؛ حلوای خوشمزه و سنتی گیلانی خانه داري

طرز تهیه حلوای به؛ حلوای خوشمزه و سنتی گیلانی
  بزرگنمايي:

آریا بانو - فرارو / حلوای به نوعی حلوای سنتی استان گیلان است که به دلیل داشتن میوه به در ترکیباتش بسیار خوشرنگ و خوشبو است.
 حلوا یکی از خوراکی‌هایی شیرین و سنتی ایران است و در نقاط مختلف دنیا به روش‌های گوناگون پخته می‌شود. ایرانیان معمولاً حلوا را برای مراسم ختم و مناسبت‌های مذهبی مثل عزاداری‌های ماه محرم و شب‌های قدر و سفره افطار تهیه می‌کنند. حلوا علاوه‌بر اینکه به صورت یک دسر شیرین سرو می‌شود، یک غذای کامل و مقوی نیز محسوب می‌شود. حلوا به نوعی حلوای اصیل و خوشمزه استان گیلان است که بافتی نرم و عطر و طعم بی‌نظیری دارد. این حلوای خوشمزه در کنار چای بسیار می‌چسبد و برای سفره افطار نیز یک انتخاب مناسب است. این حلوا به دلیل داشتن میوه به دارای رنگ و عطر فوق‌العاده‌ای است. اگر دوست دارید این حلوای خوشمزه را در منزل و با روشی آسان تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه حلوای به همراه ما باشید.
مواد لازم
به: 1 کیلو

شکر: 700 گرم
آب: 3 لیوان
پودر هل: 2 قاشق چای‌خوری
نشاسته گندم: 1 لیوان
کره: 30 گرم
پودر گل سرخ: 2 قاشق چای‌خوری
مغز گردو خرد شده: 1 لیوان
طرز تهیه
برای درست کردن این حلوای خوشمزه ابتدا به‌ها را پوست و از وسط نصف کنید. تخم‌های به را خارج کنید و به‌ها را به صورت مکعبی خرد کنید و داخل یک قابلمه مناسب (ترجیحا مسی یا رویی) بریزید. سه لیوان آب سرد و شکر را اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا جوش بیاید، سپس دمکنی بگذارید و حرارت را کم کنید. حدودا 2 ساعت زمان بدهید تا به با شکر بپزد و تغییر رنگ بدهد. بعد از اینکه به‌ها به غلظت رسید و قرمز رنگ شد، با گوشتکوب برقی یا گوشتکوب دستی به‌های پخته را بکوبید تا کاملا میکس شود. نشاسته ذرت را با 1 لیوان آب سرد مخلوط کنید و به قابلمه به اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. حالا باید حلوا را به مدت نیم ساعت دیگر با حرارت کم هم بزنید تا کم کم نشاسته جذب و آب حلوا کشیده شود. در مرحله بعد کره، پودر هل و پودر گل سرخ را اضافه کنید و هم بزنید تا کره آب شود. 5 دقیقه بعد مغز گردو را اضافه کنید و هم بزنید. وقتی حلوا از قابلمه جدا شود دیگر آماده سرو است. حلوا را داخل ظرف مخصوص سرو بکشید و روی حلوا را به دلخواه با پودر گردو و پودر گل سرخ تزیین کنید، نوش جان.
نکات مهم
ـ این حلوا ذاتا شل است و باید با قاشق سرو شود. اگر دوست دارید حلوا را قالب بزنید، می‌توانید در مرحله آخر پخت 1 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را با دو قاشق غذاخوری آب سرد مخلوط و به روش بن ماری حل کنید و بعد به مایه حلوا اضافه کنید.
ـ میوه به یکی از میوه‌های خوشبو و بهشتی است که طعم و بوی بسیار مطبوعی دارد و دارای خواص بی‌شماری برای بدن است. به سرشار از ویتامین A، B و املاح آهکی است؛ همچنین به دارای مقادیر قابل توجهی از پروتئید، گلوسید و لیپید است که برای سلامت قلب، معده و دستگاه گوارش و آرامش اعصاب مفید است. در ایران به در استان‌های فارس، اصفهان، کرمان و اردبیل تولید می‌شود. برای تهیه دسر و حلوا به بهتر است از به‌های سالم، بدون لکه و زدگی استفاده کنید.
ـ نشاسته حاوی فیبر، گندم، کلسیم و ویتامین بی است که در عین حال بسیار کم کالری است. نشاسته در بدن به قند تبدیل می‌شود و به همین دلیل برای تأمین انرژی مناسب است. نشاسته برای تنظیم قند خون، تقویت معده، و بهبود سرفه و گرفتگی صدا بسیار موثر است. منبع اصلی نشاسته گندم، ذرت و سیب زمینی است. نشاسته گندم با نشاسته ذرت متفاوت است و بافتی به نرمی آرد گندم دارد. نشاسته گندم همچنین با نشاسته گل متفاوت است و بهتر است آن را با نشاسته گل جایگزین نکنید.
ـ حتماً از پودر هل سبز استفاده کنید؛ زیرا نسبت به هل سفید عطر بیشتری دارد و برای تهیه دسر و شیرینی مناسب‌تر است.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1364400/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گل سوم بارسلونا به اتلتیکومادرید توسط اینیگو مارتینس

فرار خطرناک طارمی؛ اینتر 1-0 لاتزیو

دهخدا؛ دانشمندی که سیاست رهایش نکرد

کارشناسی داوری بازی استقلال - نساجی

گل اول چلسی توسط انکونکو ؛چلسی 1-0 ساوتهمپتون

گل اول بارسلونا به اتلتیکومادرید توسط پدری

جانشین بوژوویچ در استقلال خوزستان مشخص شد

گل دوم بارسلونا به اتلتیکومادرید توسط کوبارسی

صحبت‌های فرشته کریمی در مورد پرسپولیس: هیچوقت علاقه ام را پنهان نکردم

علی آبادی: ترجیح دادم قبل انتخابات نشستی برگزار نشود تا حاشیه‌ای به وجود نیاید

گل دوم چلسی توسط نتو ؛ چلسی 2-0 ساوتهمپتون

گل سوم چلسی توسط کولویل ؛چلسی 3-0 ساوتهمپتون

امین منوچهری: استقلال می تواند النصر را ببرد

انتقاد عابدینی از کتمان دریافت حقوق دلاری توسط تاج

ماجرای انصراف محمدنبی از نایب‌رییسی عابدینی!

تکرار چینش فراموش شده پرسپولیس در دربی‌ با کارتال!

عابدینی: این 2 روز تعطیلی، کمر من را شکست!

عزیزی‌خادم: برای انتخابات، هیچ مشروعیتی قائل نیستم

شوخی جالب امیر عابدینی با عادل فردوسی‌پور؛انگار دارم با دیوار حرف می‌زنم!

والیبال اروپا بدون انگاپت شد

گل اول اتلتیکومادرید به بارسلونا توسط خولین آلوارس

گل دوم اتلتیکومادرید به بارسلونا توسط آنتوان گریزمان

خروج‌ پرواز از باند فرودگاه‌ مشهد صحت داشت؟

دانشمندان به درمان دائمی دیابت نزدیک‌تر شدند

جزای نیک و بد خلق با خدای انداز

تلخ ترین خاطره محسن ربیع خواه بازیکن اسبق پرسپولیس از دربی

رقم غرامت پرداخت‌شده به ویلموتس از زبان عزیزی‌خادم

توضیح عزیزی‌خادم درباره اختلاف با اسکوچیچ

اگر به جام جهانی صعود می‌کردیم، سرمربی ایرانی می‌گذاشتم

توضیح عزیزی‌خادم درباره دلایل رد صلاحیت‌شدن و ماجرای خوبان عالم!

واکنش تند عزیزی‌خادم به صحبت‌های تاج؛ ایشان راجع به محکومیتش صحبت کند

برد النصر در شب گلزنی رونالدو

چرا استقلال و ماتزاری به نتیجه نمی‌رسند

احتمال پخش تراکتور - سپاهان از شبکه سوم سیما

پیروزی تیم ملی نوجوانان ایران مقابل جوانان کویت

جانشین هاشمی‌نسب در دربی مشخص شد

نکاتی از برخوردهای سلیقه‌ای و قهری با سریال «تاسیان»/ دیگر هیچکس مست نمی‌شود!

کدام سریال‌های مهران مدیری ناموفق بودند؟

چهره ها/ فتوشات هایی از «فاطمه مسعودی‌فر» در 29 سالگی

خواستگاری یک دختر از احسان علیخانی در برنامه زنده!

چهره ها/ تصویری زیبا از شبنم مقدمی و نوید محمدزاده

لحظاتی پر از آرامش با این ویولن نوازی

سرانه مطالعه در کشور اعلام شد

صداوسیما، مصرانه پیگیر پیشگیری از تصادف‌ها

روش عجیب قاچاق مواد مخدر

لحظهٔ ریزش یک پل در کره‌جنوبی

کشوری که ممکن است روزی ناپدید شود

انسان دو پدر ثروتمند داشته باشد و برود گدایی کند؟

طنز؛ در راه آزادی میهن دونیت کن!

عصبانیت مسافر از لغو پرواز در لهستان