حلیم خونگی با تمام راز و رمزاش و فوت و فن هاش برای ماه رمضان
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
گندم پوست کنده 500 گرم
گوشت گردن گوسفند یا گوساله یا مرغ یا بوقلمون هر کدوم که دوست دارین 400 گرم کافیه میتونید بیشتر یا کمتر هم بریزید
پیاز یک عدد
چوب دارچین چند تکه
نمک یک قاشق غذاخوری

آب حدود بیست لیوان
کره صد گرم
برای تزئین هلیم
کره یا روغن و پودر دارچین و پودر نارگیل و کنجد به دلخواه
طرز تهیه
گندم ها را از بیست و چهار ساعت قبل خیس کنید بعد در قابلمه با آب و نصف مقدار کره و در نیمه باز روی شعله ملایم میگذاریم 3ساعت بپزه هم نزنید
این کار باعث میشه گندم ته نگیره وگرنه اگر هم بزنید مدام باید این 3ساعتو هم بزنید
گوشت را با چوب دارچین و پیاز میذاریم بپزه
گندم پخته شده را از آبکش رد کرده آبشو میریزیم در قابلمه بعد گندم ها را با کمی آب میکس میکنیم و مجدد از صافی رد میکنیم.
-
سه شنبه ۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۴:۲۵
-
۵ بازديد
-

-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1364028/