آریا بانو

آخرين مطالب

«درسی از ناکامی‌های آمریکا در ارتقای آموزش عمومی» مقالات

«درسی از ناکامی‌های آمریکا در ارتقای آموزش عمومی»
  بزرگنمايي:

آریا بانو - ایسنا/کتاب «بازطراحی آموزش: درسی از ناکامی‌های آمریکا در ارتقای آموزش عمومی» نوشته کِنِت ویلسون(برنده جایزه نوبل) و بِنِت دیویس منتشر شد.
این کتاب با ترجمه آرش اردهالی و امین هاشمی در 320 صفحه با شمارگان 700 نسخه در نشر اختران راهی بازار کتاب شده است.

در معرفی این کتاب آمده است: کتاب «بازطراحی آموزش» توسط پروفسور کنت ویلسون، فیزیکدان برجسته فقید فیزیک نظری در آمریکا در سال 2013 تألیف شده است و در سال 2024 توسط نشر اختران وارد بازار نشر ایران شد. مولف این اثر به خاطر ارائه روشی در تحلیل پدیده‌های بحرانی، جایزه نوبل فیزیک را در سال 1982 میلادی دریافت کرد. 
این برنده جایزه نوبل، به عنوان یک اصلاح‌گر نظام آموزش عمومی، خود را موظف دانسته که با ذکر تاریخچه اصلاحات آموزشی، علل شکست آن‌ها را با مثال‌های جالبی، توضیح دهد و خواننده کتاب را با طرح‌های پیشنهادی خلاقانه جهت اصلاح مدارس و بازطراحی دانش‌ورزانه نظام آموزشی آشنا کند.
این کتاب در 8 فصل منتشر شده است. فصل اول به بازتعریف ماموریت و معنای آموزش در ایالات متحده آمریکا اشاره دارد. در فصل دوم، نویسنده به قدرت فزاینده بازطراحی نظام آموزشی و فوایدش برای قدرت گرفتن طبقه متوسط و ضعیف جامعه از جنبه‌های اقتصادی اشاره دارد. در فصل سوم که بهبود خواندن نام دارد، نویسنده اثر به اهمیت خواندن صحیح به عنوان پیشگام فرآیند بازطراحی نظام آموزشی می‌پردازد که موضوع بسیار مهمی در نظام آموزشی محسوب می‌شود و توصیه‌های ارزشمندی برای نظام‌های آموزشی جدید ارائه می‌کند. در فصل چهارم که حلقه‌های مفقوده نام دارد، این منتقد برجسته نظام آموزشی در قرن بیستم، می‌کوشد تا به این پرسش پاسخ دهد که چرا گاهی، حرفه معلمی، مانع توسعه نوآوری و خلاقیت در میان دانش‌آموزان از ابتدایی تا دبیرستان شده و برای برون‌رفت از این بن‌بست، چه کارهایی باید در دستور کار طراحان نظام آموزشی قرار گیرد. در فصل پنجم، به مفهوم فرهنگ مدرسه و جوانب سیاسی آموزش اشاره دارد که در بحث بازطراحی نظام آموزشی بسیار مهم است. فصل ششم کتاب، سنجش عملکرد نام دارد که نویسنده تلاش کرده تا اهمیت فوق‌العاده ارزیابی و ارزش‌یابی در بازطراحی آموزش را مورد تأکید قرار دهد. فصل هفتم کتاب، استقرار پارادایم جدید نام دارد. نویسنده، ساختارهای جدید در مدرسه بازطراحی شده را به خواننده اثر معرفی می‌کند که الگوهای بسیار جالب و رهیافت‌های خوبی برای بازطراحی نظام‌های آموزشی حتی در منطقه‌ای که ما در آن قرار گرفته‌ایم، دارد. فصل پایانی کتاب، به مقوله مدرسه بازطراحی سیستم‌ها اشاره می‌کند.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1364280/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کاهش 20 درصدی بودجه تلسکوپ فضایی جیمز وب ناسا

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم؟

اعلام زمان نشست خبری نوازی؛ کارتال در مسیر گاریدو اخراجی!

فیروز کریمی سرمربی موقت استقلال در دربی 105 شد

بوژوویچ: اگر می دانستم شرایط این باشگاه این طور است نمی آمدم

هالند حتی یک روز هم در چمپیونشیپ بازی نمی‌کند

نتایج نمایندگان ایران در شمشیربازی قهرمانی جوانان آسیا

آغاز روند رسمی طلاق گواردیولا و همسرش

برتری ایران مقابل چین تایپه در گام دوم

50 هزار بلیت برای دربی 105؛ درهای ورزشگاه ساعت 13 باز می شود

صعود در رنکینگ و تمجید فیبا از تغییر نسل بسکتبال ایران

نعیمه نظام‌دوست: من پولدار نیستم، مستاجرم!

جشنواره برلین در 75 سالگی رکورد شکست

چهره ها/ ارسلان قاسمی سرباز شد

قطعه دلنشین “آرام جان” با تصاویر فیلم و سریال های ایرانی

ترانه «عطر خاطره» با صدای علی زندوکیلی

نجات صیادان در خلیج فارس بعد از 14 ساعت سرگردانی

هوای پاک تهران برای سومین روز متوالی

رئیس‌جمهور: علاوه‌ بر مدرسه‌سازی، مهارت‌آموزی را در مدارس توسعه دهیم

تصویر تکان‌دهنده از جاده‌های شمالی؛ تلاش بی‌وقفه برای وصل برق در کولاک و سرما

شلیک مرگبار به خاطر اختلاف خانوادگی

گوناگون/ قورباغه هیتلر چگونه به محبوب‌ترین خودروی تاریخ تبدیل شد؟

سرقت کابل‌های مسی از خیابان‌های کالیفرنیا

سوژه شدن تعقیب و گریز کودکانه پلیس در انگلیس!

این رسپی کوفته تبریزی محشره

آیا سرفه کردن یک مکانیزم درمانی دفاعی است؟

بارداری و ادویه ها؛ کدام مجاز کدام ممنوع؟

آیا الماس می‌تواند به یک ماده ساختمانی در فضا تبدیل شود؟

خواندن سروده‌ای از استاد مظاهر مصفا

بوژوویچ پلن B باشگاه استقلال؟

نظر وزیر ورزش در مورد نتیجه دربی پایتخت

درس آنچلوتی به دو بازیکن ناراضی: باید این را بفهمند

پیام تباس برای آنچلوتی: برای تو متاسفم!

سفر به ایران قدیم؛ نگاهی به پوشش زنان ایرانی در دوره‌های مختلف تاریخی

فیلم جنجالی کیانوش عیاری قاچاق شد

رضا کیانیان: قدرت بازی بهروز وثوقی غیرقابل انکار است ولی بازیگری او قدیمی است!

تاسیان واقعی برای تینا پاکروان اتافق افتاد!

از هر 2 ازدواج در ایران یکی به طلاق منجر می‌شود؟

هشدار وزارت بهداشت در مورد سرمای‌ هوا

آزادی محکوم مالی 8 میلیارد تومانی با پرداخت 650 میلیون تومان

سیل در غرب افغانستان 21 قربانی گرفت

گوناگون/ زیباترین پاسپورت جهان متعلق به کجاست؟

جدا کردن پرچم آمریکا از کلاه‌خود جنگی اوکراینی ها

هر اندازه به قرآن نزدیک شوی...

حجم برف در جاده‌های مراغه

یک طعم ترد وبه یادماندنی؛ فیله سوخاری

ظروف ممنوعه در ماشین ظرفشویی

برچسب معطر، روشی جدید برای بهبود عادات غذایی

«درسی از ناکامی‌های آمریکا در ارتقای آموزش عمومی»

استراماچونی: فابرگاس مخلوطی از پپ و مورینیو است