املت اسفناج رو یک بار امتحان کنی عاشقش می شی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / این میزان مواد مناسب خوراک یک نفر هست.
قارچ یک عدد
اسفناج خورد شده نصف استکان( یا کمی بیشتر بسته به ذائقه شما)
تخم مرغ دو عدد
شیر 2 قاشق غذاخوری
پودر سیر 1/4 ق چ خوری
آرد 1 قاشق
نمک
1-اول قارچ رو که برش دادید با حرارت بالا تفت بدید که آب نندازه
2-اسفناج رو اضافه کنید و در حد تغییر رنگ تفت بدید، زیاد سرخ نکنید که خشک بشه وبسوزه
3-زیر شعله رو خاموش کنید، تا مواد از دما بیفته
4-تخم مرغ ها رو با شیر و ارد و پودر سیر و نمک مخلوط کنید، اسفناج و قارچ تفت داده رو اضافه کنید.
5-در روغن داغ و با حرارت کم بپزید، یه طرف که پخت طرف دیگه رو هم بپزید.
در آخر وزمان سرو روش پنیر پارمسان بریزید و با آب لیموتازه میل کنید.
-
چهارشنبه ۱۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۰:۲۹:۳۲
-
۹ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1348963/