بزرگنمايي:
آریا بانو - روش صحیح بریدن پاپایا و لذت بردن از طعمی استوایی ؛ پاپایا، میوهای گرمسیری با پوستی زرد یا نارنجی و گوشتی نارنجی رنگ است که طعم شیرین و دلپذیری دارد. این میوه نه تنها خوشمزه است بلکه سرشار از ویتامینها، مواد معدنی و آنزیمهای مفیدی است که برای سلامتی بدن بسیار مفید هستند.
پاپایا حاوی آنزیمی به نام پاپائین است که به هضم پروتئینها کمک میکند و میتواند برای افرادی که مشکل گوارشی دارند مفید باشد. برش دادن پاپایا به نظر ساده میرسد، اما با چند ترفند ساده میتوانید این کار را بسیار تمیزتر و سریعتر انجام دهید. در ادامه مراحل برش پاپایا را به شما آموزش میدهیم روش صحیح بریدن پاپایا را در پرشین وی ببینید.
روش صحیح بریدن پاپایا
روش صحیح بریدن پاپایا و لذت بردن از طعمی شیرین و گرمسیری ؛ اگر به دنبال پاپایا در فروشگاه مواد غذایی بودهاید اما به دلیل اینکه مطمئن نیستید چگونه آن را پوست کنده یا برش دهید، آن را نخریدید، آن روزها به پایان رسیده است. وقت آن رسیده است که این میوه بی ادعای نیمه گرمسیری را در خانه امتحان کنید، و ما اینجا هستیم تا نحوه بریدن آن را به شما آموزش دهیم.
پاپایا در زیر پوست ناهموار خود گوشت تازه و شیرینی دارد و بافتی خامه ای به انواع دستور غذاها اضافه می کند. اغلب می بینید که پاپایا در دستور العمل های شیرین استفاده می شود ، اما به غذاهای خوش طعم، به ویژه سالادها نیز راه پیدا می کند. در حالی که منشأ آن در آمریکای جنوبی است، غذاهایی از مکزیک تا ویتنام از این میوه شیرین استفاده می کنند. پاپایا در مقایسه با بسیاری از میوه ها و انواع توت ها فصل بسیار طولانی دارد . آنها از ابتدای تابستان تا پایان پاییز در اوج خود هستند.
نحوه انتخاب یک پاپایای عالی و راه هایی برای لذت بردن از این میوه خوشمزه
پاپایا چیست؟
پاپایا یک میوه نیمه گرمسیری است که بومی جنوب مکزیک و سایر نقاط شمال آمریکای جنوبی است. این میوه به خودی خود شناخته شده جهانی شده است و توسط بسیاری از فرهنگ ها در برنامه های آشپزی استفاده می شود و برگ ها، جوانه ها و دانه ها در طول قرن ها برای اهداف دارویی مورد استفاده قرار گرفته اند.
پاپایا در واقع به عنوان توت طبقه بندی می شود زیرا حاوی دانه است. مانند سایر میوه های نیمه گرمسیری، مانند موز و آووکادو ، پاپایا را معمولاً زمانی که کم رسیده است، می چینند. آنها به رسیدن از درخت انگور ادامه می دهند، بنابراین مطمئن باشید که حتی اگر یک پاپایای سبز بچینید، به موقع می رسد.
روش صحیح بریدن پاپایا , طعم و بافت
یک پاپایای خوب و رسیده طعمی شیرین و کمی مشک مانند شبیه طالبی دارد. حتی رسیده ترین پاپایا هنوز کاملاً ملایم است و سطح شیرینی فوق العاده ای ندارد. این برای افزودن مقداری شکر به سالاد میوه یا اسموتی عالی است .
راه هایی برای لذت بردن از
میوه خوشمزه پاپایا
از نظر بافتی، پاپایای رسیده کاملاً شبیه انبه است، با دهانی نرم و لذیذ. پاپایای نارس (که به نام پاپایای سبز نیز شناخته می شود) بافتی ترد و ترد دارد.
ظاهر
پاپایا از آنچه به نظر می رسد سنگین تر است. بسته به تنوع، می توانند به کوچکی یک توپ تنیس یا گاهی به اندازه یک توپ
فوتبال باشند.
پوست می تواند هر چیزی از سبز کم رنگ گرفته تا قرمز متمایل به نارنجی باشد و گوشت داخل آن مطابقت دارد. گوشت پاپایای سبز رنگ سبز مایل به سفید کم رنگ است، در حالی که میوههای با رنگ گلگون به رنگ نارنجی روشن و آبدار به نظر میرسند.
دانه های موجود در هسته پاپایا خوراکی هستند – آنها طعم تند و فلفلی دارند. مطمئن شوید که آنها را در حد اعتدال مصرف کنید – زیاده روی در مصرف آنها می تواند باعث ناراحتی دستگاه گوارش شود.
ابزارهایی که برای برش پاپایا نیاز دارید
تخته برش: اولین قدم در برش پاپایا این است که تخته برش خود را محکم کنید تا در حین کار سر نخورد و سر نخورد. پاپایا معمولا
میوه ای لغزنده است، بنابراین مهم است که پایه محکمی برای بریدن داشته باشید. تخته برش را با یک تشک ضد لغزش یا چند لایه دستمال کاغذی مرطوب محکم کنید.
پوست کن سبزیجات:
پوست کن Y شکل بهترین ابزار برای این کار است. از لایه بردار برای کار از نوک پاپایا تا پایه و برداشتن لایه بیرونی محافظ
پوست استفاده خواهید کرد.
چاقوی سرآشپز : با استفاده از یک چاقوی بزرگ و تیز پاپایا را از وسط نصف کرده و به شکل های دلخواه خود برش دهید.
قاشق : می توان از یک قاشق معمولی آشپزخانه برای بیرون آوردن دانه های
میوه استفاده کرد.
نحوه
پوست کندن و بذر پاپایا
از طول نصف کنید : با شکستن
میوه به قطعات قابل کنترل تر شروع کنید. با استفاده از چاقوی سرآشپز خود پاپایا را از طول نصف کنید. دانه ها را بردارید : از قاشق برای بیرون آوردن دانه ها استفاده کنید، درست مانند خربزه طالبی یا عسلی.
پوست میوه را بگیرید : از پوستکن سبزیجات استفاده کنید تا در طول قسمت بیرونی پاپایا حرکت کنید و
پوست آن را جدا کنید تا
میوه نارنجی روشن زیر آن نمایان شود. 4 راه برای بریدن پاپایا
نیمه ماه : با کار با یک نیمه، پاپایا را به صورت ضربدری به شکل نیمه ماه برش دهید. این شکل وقتی در سالاد
میوه های گرمسیری با فشاری از لیموترش و کمی عسل سرو می شود، زیبا می شود.
4 راه برای بریدن پاپایا
مکعب ها : نصف پاپایا را از طول به صورت تخته هایی برش دهید (از ضخامت ½ تا 1 اینچ)، سپس در جهت دیگر برش دهید تا شکل های مکعبی تقریبی ایجاد کنید. تکههای لقمهای را میتوان در پارفیهای صبحانه با ماست و گرانولا قرار داد،
در یک نوشیدنی غلیظ مخلوط کرد ، با گیاهان و ادویهها پخته شد تا چاشنی شیرین و تند درست شود ، یا بهصورت تازه در رشتهای از نودل سوبا سرو شود .
قاچ ها : می توانید نیمه های پاپایا را از طول به قاچ های ضخیم برش دهید، مانند کاری که با
سیب زمینی انجام می دهید. ما
دوست داریم اینها را به آرامی با مقداری شکر قهوه ای و کاین برشته کنیم یا آنها را به عنوان میان وعده تازه در کنار ماست یا پنیر دلمه سرو کنیم.
رنده شده : پاپایای سبز مخصوصاً وقتی نازک خرد شود خوشمزه است (پاپایای رسیده معمولاً خیلی نرم است که به راحتی خرد نمی شود). سالاد پاپایای سبز را در بسیاری از منوهای ویتنامی خواهید دید که معمولاً با سس ماهی و آب لیمو طعم دار می شود. ساده ترین راه برای خرد کردن پاپایا با چسباندن ژولین ماندولین یا غذاساز است.
پاپایا، مانند انبه، به
زیبایی یخ می زند. آن را به مکعب برش دهید و آن را در کیسه های فریزر نگهداری کنید تا برای مخلوط کردن با اسموتی های صبحگاهی شما آماده شود.
روش نگهداری پاپایا
پاپایای
پوست کنده را می توان در یخچال و بسته بندی شده در پلاستیک به مدت چند روز نگهداری کرد، اما توصیه نمی کنیم
میوه را تا زمانی که آماده استفاده نکنید، برش دهید. مانند بسیاری از
میوه ها، پاپایا پس از
پوست کندن و برش دادن شروع به اکسید شدن می کند.