بزرگنمايي:
آریا بانو - آغاز دوره دانش افزایی مطالعات حوزه زنان با حضور ابتکار معاون امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری
آغاز دوره دانش افزایی مطالعات حوزه زنان با حضور ابتکار معاون امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری دوره مطالعات حوزه زنان ویژه کارشناس مسئولان ، کارشناسان و رابطین حوزه زنان تمامی استان ها و مناطق آموزشی آغاز گردید.
به گزارش روابط عمومی حوزه زنان آموزش و پرورش ، دوره دانش افزایی مطالعات حوزه زنان ویژه کارشناس مسئولان ، کارشناسان و رابطین حوزه زنان استان ها و مناطق آموزشی با حضور ابتکار معاون امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری ، مینایی پور مشاور امور زنان وزیر آموزش و پرورش و نیز شجاعی معاون اسبق نهاد ریاست جمهوری در حوز زنان به عنوان مدرس این دوره بصورت مجازی و برخط آغاز گردید.
در ابتدا این دوره مینایی پور مشاور امور زنان وزیر آموزش و پرورش ضمن خیر مقدم به همکاران از استان ها و مناطق آموزشی ، به بیان اهمیت و ضرورت برگزاری این دوره اشاره کرد .
وی گفت : فردی که به عنوان مشاور امور زنان منصوب می شود باید دانش تخصصی این حوزه را دارا بوده و آموزش های لازم در حوز زنان را ببیند و از دانش این حوزه در مسیر تحول حوزه زنان در قبل و بعد از انقلاب را برخوردار باشد و با نهاد های تصمیم گیر حوزه خود آشنایی کامل داشته باشد.
ابتکار ضمن ابراز خوشحالی از حضور در این جلسه و همچنین آغاز این دوره ، گفت : این دوره فرصتی بسیار مناسب می باشد برای افزایش دانش شرکت کننده گان در خصوص مطالعات حوزه زنان .
وی تاکید کرد که دغدغه جایگاه زنان قبل و بعد از انقلاب همواره وجود داشته است و گفت که نگاه پیشرو امام ( ره ) هرگز اجازه نداده است تا متحجرین به این حوزه ورود پیدا کنند و امروزه هم مقام معظم رهبری نگاه قرآنی و ویژه به زنان و جایگاه زنان در جامعه دارند .
معاون امور زنان و نهاد ریاست جمهوری همچنین ادامه داد : ما شاهد تلاش های اساتیدی همچون استاد مطهری ، استاد مینو گرجی و بانو مجتهده امین در خصوص ترویج نگاه قرآنی و فلسفی در طول انقلاب بوده ایم و این تلاش ها ما را برآن داشت تا به موضوع زنان بصورت آکادمیک فکر کنیم و امروزه این رشته در خیلی از دانشگاه ها از جمله تربیت مدرس در حال تدریس و تربیت دانشجو تا سطح دکتری می باشد.
وی اظهار داشت که یکی از بحث های ما در حوزه زنان بحث جنسیت و عدالت جنسیتی است به عنوان مثال به دنبال آن هستم تا آموزش بصورت برابر هم برای دختران و هم برای پسران در دسترس باشد و می دانیم که عدالت جنسیتی ریشه قرآنی دارد و در سوره حجرات به این موضوع اشاره شده است .
ایشان گفت : از تمام کسانی که در خصوص عدالت جنسیتی تلاش کردند تقدیر می کنیم و ما در این خصوص ملاک را تقوا و نزدیکی به خداوند می دانیم . وی اشاره داشت : در دولت دوازدهم نیز تلاش های بسیار فراوانی در این خصوص در راستای سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری و همچنین ماده 101 و 102 سیاست های ابلاغی و قانون برنامه ششم توسعه که به محوریت عدالت جنسیتی اشاره دارد ، صورت گرفته است .
ابتکار تاکید کرد : از جمله تلاش های دولت دوازدهم در این خصوص تشکیل ستاد ملی زن و خانواده هست که از سال 96 با ریاست رئیس جمهور و با محوریت شاخص های عدالت جنسیتی تشکیل می شود که این شاخص ها را با سایر داستگاه ها تقسیم کار کرده و وظایف هر دستگاه در خصوص این شاخص ها اکنون کاملا مشخص می باشد.
ابتکار ادامه داد از جمله تلاش های این دولت تدوین شناسنامه شاخص های عدالت جنسیتی با همکاری مرکز آمار بوده است که اکنون به عنوان یک سند ملی مهم در دسترس می باشد و تلاش می کنیم تا بر اساس این سند و همچنین اطلس زنان در استان ها بصورت عملیاتی پیگیر اجرایی شدن برنامه های این سند باشیم.
معاون امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری همچین اشاره کرد که از دیگر برنامه های مهم این دولت ، راه اندازی سامانه رصد و پایش شاخص های عدالت جنسیتی ، تعیین شاخص های خانواده مطلوب ، اجرای طرح هایی چون طرح گفتگوی ملی خانواده در استان ها ، طرح گفتگوی بین نسلی و اجرای طرح مهارت های خوب زیستن ، تصویت لایحه حفظ کرامت زنان در برابر خشونت ، قانون حمایت از اطفال و کودکان می باشد .
وی به موضوع انتصاب زنان در پست های کلیدی اشاره داشت و گفت 24 درصد از مدیران در این دولت را زنان تشکیل می دهند و از تلاش ها و حمایت ها آموزش و پرورش هم در تمامی این برنامه تقدیر و تشکر کرد .
معاون امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری در پایان ضمن تبریک پیشاپیش هفته زن و روز مادر گفت : باید از شخصیت حضرت زهرا ( س) در تمامی ابعاد زندگی تاسی جست و الگوی واقعی تمام زنان در جامعه بدانیم .
-
سه شنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۶:۴۹
-
۳۸ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/520854/