خوشمزهترین پیش غذای ترکی همینه
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / مواد مورد نیاز
اسفناج 400 گرم
پیاز متوسط 2 عدد
سیر 1 حبه
فلفل سیاه 1 ق چ
جوز هندی 1/4 ق چ
بازار 
گردوی خورد شده 4 ق غ
پنیر خامه ای 50 گرم
پنیر پیتزا 50 گرم
نمک مقداری
خمیر باقلوا 1 یا نصف بسته
کره 50 گرم
کنجد و سیاه دانه
پیاز خلالی رو داخل روغن تفت بدیدبعد از سبک شدن اسفناج خورد شده رو بریزید و درب تابه رو ببندید تا با حرارت کم آب بنداره و آبش کشیده شد بعد از تابه خارج کنید.بقیه ی موادی که گفتم رو اضافه و خوب هم بزنید.
خمیر باقلوا رو از وسط دو قسمت کنید یک قسمت روداخل ظرفی که کره زدید قرار بدید و روشو کره بزنید مواد اسفناجی که آماده کردید رو بریزید و خوب پهن کید قسمت بعدی خمیر رو قرار بدید بعد از برش زدن روی سطح بورک رو کامل کره بزنید و کنجد و سیاهدانت بریزید و توی فر بزارید زیر و روی کار طلایی و برشته شد از فر خارج کنید.
-
سه شنبه ۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۷:۴۷
-
۱۳ بازديد
-

-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1397618/