آریا بانو

آخرين مطالب

علت ترک خوردن کباب کوبیده و راه‌های جلوگیری از آن خانه داري

علت ترک خوردن کباب کوبیده و راه‌های جلوگیری از آن
  بزرگنمايي:

آریا بانو - عصر ایران / آیا تا به حال برایتان پیش آمده که هنگام کباب کردن کوبیده، سطح آن ترک بخورد و ظاهر زیبایی نداشته باشد؟ این مشکل نه تنها روی ظاهر کباب تاثیر می‌گذارد، بلکه ممکن است طعم آن را نیز تحت تاثیر قرار دهد. 
اصلی‌ترین دلایلی که باعث ترک خوردن کباب کوبیده هنگام کباب کردن می‌شود به شرح زیر است:
نگرفتن آب پیاز
یکی از دلایل اصلی ترک خوردن کباب کوبیده، نگرفتن آب پیاز به طور کامل است. پیاز رنده شده به گوشت چسبندگی می‌دهد و از ترک خوردن آن جلوگیری می‌کند، اما اگر آب آن کاملا گرفته نشود، این خاصیت از بین می‌رود. برای جلوگیری از این اتفاق حتما آب پیاز را به خوبی بگیرید و فقط تفاله آن را به مایه کباب اضافه کنید.
عدم تناسب چربی گوشت و گوشت
وجود چربی کافی در گوشت باعث نرمی و چسبندگی آن می‌شود و از ترک خوردن کباب جلوگیری می‌کند. اگر از گوشت‌های کم‌چربی استفاده کنید یا نسبت چربی به گوشت مناسب نباشد، کباب شما خشک و تکه تکه خواهد شد. برای جلوگیری از مشکل، حتما تناسب گوشت و چربی را رعایت کنید و از گوشت مناسب استفاده کنید.
حرارت کم و یکنواخت نبودن حرارت
حرارت کم و یکنواخت نبودن حرارت نیز می‌تواند باعث ترک خوردن کباب شود. اگر حرارت کم باشد یا به صورت یکنواخت به همه قسمت‌های کباب نرسد، بعضی قسمت‌ها بیشتر از قسمت‌های دیگر پخته می‌شوند و باعث ترک خوردن کباب می‌شوند.
برای جلوگیری از این مشکل، ابتدا آتش کباب‌پز را حسابی داغ کنید تا زغال‌ها به خوبی سرخ شوند. سپس، سیخ‌های کباب را روی آتش قرار دهید. در ابتدا به خاطر حرارت زیاد، سیخ‌ها را مرتبا بچرخانید تا همه جای کباب به یک اندازه سرخ شود. وقتی سطح کباب کمی جمع شد و طلایی رنگ شد، حرارت آتش را ملایم‌تر کنید تا کباب به آرامی مغزپخت شود.
استفاده از مقدار زیادی جوش شیرین
استفاده از مقدار زیاد جوش شیرین می‌تواند باعث خشک شدن گوشت و ترک خوردن کباب کوبیده روی سیخ شود. جوش شیرین باعث می‌شود که گوشت به خوبی به سیخ بچسبد، اما استفاده بیش از حد از آن باعث از بین رفتن طعم و بافت طبیعی گوشت می‌شود. برای جلوگیری از این اتفاق، بهتر است از جوش شیرین استفاده نکنید یا به مقدار خیلی کم استفاده کنید.
چرخ کردن ناکافی گوشت
چرخ کردن ناکافی گوشت باعث می‌شود که بافت گوشت یکدست نشود و در نتیجه ترک بخورد. برای جلوگیری از این مشکل باید گوشت را حداقل دو بار چرخ کنید.
ورز دادن بیش از حد گوشت پس از خارج کردن از یخچال
ورز دادن بیش از حد گوشت پس از خارج کردن از یخچال باعث از بین رفتن چسبندگی آن می‌شود و در نتیجه کباب کوبیده ترک می‌خورد. برای جلوگیری از این مشکل، بهتر است پس از خارج کردن گوشت از یخچال، فقط آن را سیخ کنید و دیگر ورز ندهید.
فشردن زیاد گوشت روی سیخ
سیخ کشیدن محکم و فشردن زیاد گوشت روی سیخ نیز می‌تواند باعث ترک خوردن کباب شود. بهتر است گوشت را به آرامی و با دقت روی سیخ بکشید و مراقب باشید که آن را زیاد فشار ندهید.
عدم پخش یکنواخت چربی در گوشت
اگر چربی گوشت به طور یکنواخت در تمام قسمت‌های مایه کباب پخش نشود، باعث ترک خوردن کباب روی سیخ می‌شود. برای جلوگیری از این مشکل باید گوشت را پس از چرخ به مدت ده دقیقه ورز دهید.
پ
-->

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1397555/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

همدردی بوژوویچ با مردم بندرعباس

پیروزی طلایی پاریس در لندن؛ در یک قدمی فینال با تک‌گل دمبله

ماسکرانو: کامبک بارسا-پی‌اس‌جی را تکرار می‌کنیم!

رقابت سعید عزت‌اللهی با هافبک سابق آرسنال!

یاغی پرسپولیس فقط برای دربی آمده بود!

اهتمام دولت چهاردهم بر بزرگداشت هرچه باشکوه‌تر مراسم سالگرد شهدای دولت

سرعت بالا و سرعتگیر چنین بلایی سر ماشین میاره!

مدیریت هم‍زمان 50 حساب رسانه اجتماعی ‌توسط هوش مصنوعی

لحظه عجیب واژگونی اتوبوس در آنتالیا

مکانیزم خلاقانه ثانیه‌شمار یک ساعت

ارگ قورتان در اصفهان، دومین بنای عظیم خشتی در ایران

تا حالا تمرینات آتش‌نشانی رو دیده بودید!

«آبشار پتاس»اولین آبشار نمکی دنیا در ایران

طرزتهیه لازانیا فوری تو قابلمه

این داروی گیاهی خواص ضد سرطان دارد

ترفندهای فوق العاده برای رفع چین و چروک پوست صورت

استفاده معلمان چینی از هوش مصنوعی برای نمره دادن به تست‌های دانش‌آموزان

شعرخوانی زیبا از دکتر مشایخی

الاهلی 3-1 الهلال؛ سومین فینال آسیا با تحقیر الزعیم

ویدیوی احساسی بارسا پیش از بازی با اینتر؛ ما برگشتیم

فکری: می‌توانستیم فجر را ببریم

گل زودهنگام پی‌اس‌جی به آرسنال توسط دمبله

چهره ها/ مژده لواسانی با این تصویر گلزار را خجالت‌زده کرد!

سکانس سینمایی به مناسبت روز دختر

چهره ها/ سلفی 3 بازیگر معروف در خارج از کشور

نماهنگ «جاده چالوس» با خوانندگی رضا یزدانی

موسیقی بی کلام و ملایمی که نباید از دست داد!

یک حاجی ایرانی همچنان در زندان عربستان

سانحه رانندگی جان 2 تن از کارکنان برق منطقه‌ای را حین مأموریت گرفت

قتل مرد 45 ساله به خاطر اختلافات شخصی؛ قاتل فراری دستگیر شد

درگیری با همسر منجر به قتل برادرزن شد

وساطت های قبل تو سوتفاهم بوده!

وقتی با فشار آب آشنایی نداری!

وقتی برای تغییر مسیر فقط به راهنمازدن اکتفا میکنی!

جشن خیابانی مردم اسپانیا به خاطر وصل شدن برق!

برکات وجود مضجع نورانی حضرت فاطمه معصومه (ع)

اقدام خطرناک سرنشینان یک خودروی در حال حرکت!

بستنی چغاله بادام؛ دسر عصرانه بهاری با طعم بهشتی

خوراک کدو سبز؛ یک شام سبک و سالم

سلامت ریه‌ت رو تست کن

ژل ناخن کاری چه بلای سر دست‌تان می‌آورد؟

عاقبت هولناک تنبیه بدنی کودک توسط والدین

تصویر روز ناسا؛ حلقه‌های سیاره زحل ناپدید شدند

بی‌تو به سامان نرسم، ای سر و سامان همه تو

ضربه بزرگ به یوونتوس در اوج نبرد برای سهمیه

مورینیو؛ باخت 1-0 به بارسا شیرین‌ترین باخت عمرم بود

اینزاگی: تورام هم نرسد، طارمی و آرناتوویچ را دارم!

بیفوما، اولین خرید رسمی پرسپولیس

رونمایی از اولین پوستر رسمی فیلم توقیفی «خانه ارواح»

از تجربه «پایتخت» عبرت بگیرید آقای جبلی!