آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه هات داگ مرغ خانگی، خوشمزه و آسان خانه داري

طرز تهیه هات داگ مرغ خانگی، خوشمزه و آسان
  بزرگنمايي:

آریا بانو - برترین ها / هات داگ مرغ یک نوع فینگرفود خوشمزه و محبوب است که می‌توانید آن را با سالم‌ترین مواد اولیه، در خانه آماده کنید.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای درست کردن این هات داگ خوشمزه ابتدا باید سینه مرغ را با ادویه‌های مختلف چرخ کنید تا ترکیبی یکدست ایجاد شود. در ادامه پودر سوخاری را به آن اضافه و خوب ورز دهید.
مواد هات داگ را در سلفون بریزید و بپیچانید و محکم گره بزنید. هات داگ‌ها را در فریزر قرار دهید و بعد در آب جوش بریزید و برای چند دقیقه بجوشانید.
بعد از این که هات داگ‌ها آماده شدند، آن‌ها را در روغن سرخ کنید. رسپی این فینگرفود خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای هات داگ مرغ خانگی برای 4 نفر
سینه مرغ کامل 1 عدد
آرد سوخاری 1 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه 1 قاشق چای‌خوری
فلفل قرمز 1 قاشق چای‌خوری
پودر سیر 2 قاشق چای‌خوری
پودر پیاز 2 قاشق چای‌خوری
پودر کاری 1 قاشق چای‌خوری
پودر تخم گشنیز 2 قاشق چای‌خوری
پودر آویشن 2 قاشق چای‌خوری
نمک 2 قاشق چای‌خوری
پودر پاپریکا 1 قاشق چای‌خوری
روغن به مقدار لازم
مرحله اول: مرغ و ادویه‌ها را میکس کنید
برای شروع باید سینه مرغ بدون استخوان را خرد کنید و همراه با ادویه‌ها در غذاساز یا میکسر بریزید و خوب ترکیب کنید تا مرغ کاملا له شود و ادویه‌ها به خورد آن بروند.
مرحله دوم: آرد سوخاری را اضافه کنید
در این مرحله باید مرغ میکس شده را در یک کاسه بریزید و بعد آرد سوخاری را به آن اضافه کنید.
در ادامه یک دستکش به دست کنید و مواد هات داگ را خوب مخلوط کنید تا آرد سوخاری به طور یکدست با آن مخلوط شود.
مرحله سوم: مواد هات داگ را رول کنید
به اندازه 100 گرم از مواد هات داگ را جدا کنید. یک سلفون را به اندازه مناسب برش دهید و روی میز بگذارید.
در ادامه مواد هات داگ را در سلفون بریزید و بعد آن را به صورت لوله‌ای بپیچید و در انتها 2 طرف سلفون را محکم گره بزنید تا شکل آن شبیه به سوسیس‌های آماده شود. این کار را برای همه هات داگ ها تکرار کنید.
به خاطر داشته باشید که در این مرحله باید مواد را به دقت در سلفون بریزید و محکم گره بزنید تا در زمان پخت از هم نپاشند.
مرحله چهارم: هات داگ‌ها را در فریزر قرار دهید
در این مرحله باید هات داگ‌ها را به مدت نیم ساعت تا یک ساعت در فریزر قرار دهید تا خودشان را بگیرند و سفت شوند.
مرحله پنجم: هات داگ‌ها را بجوشانید
یک قابلمه بزرگ آب را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید آب شروع به جوشیدن کند.
در ادامه هات داگ‌ها را از فریزر خارج کنید و در آب در حال جوش بیندازید.
حدود 20 دقیقه صبر کنید تا هات داگ‌ها در آب بپزند و بعد آن‌ها را از قابلمه خارج کنید.
مرحله ششم: هات داگ‌ها را سرخ کنید
صبر کنید تا هات داگ‌ها کاملا خنک شوند، سپس سلفون دور آن‌ها را جدا کنید. مقداری روغن سرخ کردنی در ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید.
هات داگ‌ها را در روغن داغ سرخ کنید و همراه با گوجه فرنگی، خیارشور و کاهو داخل نان بگذارید و از طعم آن لذت ببرید.
نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه هات داگ مرغ خانگی
در ادامه به چند نکته طلایی برای درست کردن هات داگ مرغ خانگی اشاره شده است، با ما همراه باشید.
برای مزه‌دار کردن هات داگ مرغ می‌توانید به جای پودر سیر از مقداری سیر رنده شده استفاده کنید.
برای خوشمزه شدن این هات داگ مرغ خانگی می‌توانید از هر ادویه‌ای که دوست دارید استفاده کنید یا مقدار ادویه‌ها را به سلیقه خودتان کم یا زیاد کنید.
بعد از ریختن مواد هات داگ در سلفون، آن را محکم گره بزنید تا مواد در زمان پخت از سلفون خارج نشوند.
در زمان رول کردن سوسیس هات داگ خانگی باید آن را به خوبی هواگیری کنید.
در صورت تمایل می‌توانید از مقداری زردچوبه برای رنگ بخشیدن به هات داگ خانگی استفاده کنید.
برای درست کردن این هات داگ خوشمزه می‌توانید از مقداری سیب زمینی و تخم مرغ آبپز شده نیز استفاده کنید. اضافه کردن سیب زمینی و تخم مرغ به انسجام بیشتر هات داگ کمک می‌کند.
در برخی رسپی‌ها برای درست کردن هات داگ مرغ خانگی از مقداری سس مایونز نیز استفاده می‌شود.
اضافه کردن مقداری پنیر گودای رنده شده یا پنیر پیتزا طعم بی‌نظیری به این هات داگ با مرغ می‌بخشد. در این روش باید پنیر را داخل مواد هات داگ قرار دهید.
برای جلوگیری از وا رفتن هات داگ خانگی باید مواد را به خوبی ورز دهید و بعد در فریزر بگذارید تا منسجم شود.
به منظور افزایش ماندگاری هات داگ‌ها بهتر است آن‌ها را به مدت یک ماه در فریزر قرار دهید.
برای درست کردن هات داگ مرغ و قارچ باید از مقداری قارچ خرد شده و تفت داده شده استفاده کنید.
انتخاب ادویه‌ هات داگ سلیقه‌ای است، اما برای مزه دار کردن آن معمولا از ترکیب پودر سیر، تخم گشنیز پودر شده، پودر فلفل قرمز و فلفل سیاه، پودر پیاز، آویشن، پودر آویشن و ادویه کاری استفاده می‌شود.
برای نگهداری از این هات داگ‌ها باید آن‌ها را به صورت سرخ نشده در فریزر قرار دهید. مدت زمان ماندگاری این هات داگ خانگی در فریزر حدود یک ماه است.
پ
-->

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1396706/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آغاز بهره‌برداری از تراموا در تهران تا نیمه دوم سال جاری

تصادفات سال گذشته در تهران جان 226 عابر پیاده را گرفت

گزارش صداوسیما از بندر شهید رجایی 3 روز پس از انفجار

پرواز قایق به واسطه سرعت بسیار زیاد!

طرز تهیه خوراک بادمجان و کدو در فر

کیا طرفدار غذای ترکیه‌ای هستن؟

علت مسری‌بودن خمیازه؛ تکنیک بی‌صدای مغز برای هماهنگ شدن با اطرافیان

زیادی مهربان بودن در محیط کار می‌تواند به ضرر شما تمام شود؟

کاردستی بسازیم: دستگاه پخش کننده آب اتوماتیک

دانشمندان ژنوم پسته کرمان را توالی‌یابی کردند

تراکتور در قزوین نه سرمربی دارد، نه سرپرست!

ترکیبی از پویول و پیکه؛ قیصر جدید بارسلونا

پایان شایعات زندگی خصوصی فیگو با یک عکس

رودریگو، قربانی درخشش امباپه و وینیسیوس!

کلید اسکودتوی ناپولی در دستان مک‌گایور

واکنش مهدی تاج به بازی دوستانه ایران و مصر

سکوت در مادرید؛ برق رفت، مسابقات تنیس متوقف شد!

نگاهی به عملکرد لژیونرهای والیبال در هفته‌ای که گذشت

رقابت بسکتبال بانوان ایران با 7 تیم برای صعود به سطح یک آسیا

تراکتور بدون مدیر و سرمربی در لیگ‌برتر

عربستان در لیگ نخبگان آسیا هست اما نیست!

سفر در تاریخ؛ «اردشیر زاهدی در حال بوسیدن دست الیزابت تیلور»؛ سال 53

دو روز از فوت پدرشون نگذشته خواستگار اومده

سیروس به هیچ پس‌اندازی رحم نمیکنه!

اجرای «در زلف تو آویزم» با آواز علیرضا قربانی

آماده‌باش اورژانس تهران در پی هشدار هواشناسی برای طوفان

آماری از مراکز مشاوره در سراسر کشور

آخرین وضعیت اطفای حریق در بندرعباس اعلام شد

آدم ربای شیطان صفت به دام افتاد

استوری/ موج موج ای بندر زیبای هرمزگان بگو...

شیرچای نوشیدنی سنتی بلوچی

میان وعده رو حذف کنیم یا نه؟!

ایده استفاده از فضای خالی پشت در

ماموریت ناسا برای مطالعه «الکتروجت‌های شفق قطبی» آغاز شد

سخنان دلنشین اردشیر رستمی

با دو بازی عالی بارسلونا را حذف می‌کنیم

دست از سر مهدی طارمی بردارید!

حذف دادزن‌های نیمکت از لیگ برتر فصل آینده!

مقصد بعدی داروین نونیز؛ غول مادریدی!

میزبانی تیم ملی در مشهد، نیازمند موافقت شورای تامین

بارسلونا با دو غایب قطعی مقابل اینتر

یحیی و مهندسی جشن شادی در لب کارون

واکنش رسمی فدراسیون به 18 تیمی شدن لیگ برتر

سفر به تاریخ؛ عکسی که سردار بختیاری در دوران قاجار به دوست انگلیسی‌اش هدیه داد

هیتلر برای ایرانی ها مهم است؟ راز پرفروش بودن کتاب های هیتلری در ایران

اولین تجربه حضور بازیگران «جان سخت» در سینما ​

عزت الله ضرغامی: جیرانی را از «هفت» کنار نگذاشتیم

چقدر بهت پول بدم دست از سر پسرم برداری

گروه خونی طلایی چیست؟

نماهنگ زیبای «سیانور» با صدای محمد معتمدی