آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه خورش کنگر به سبک تهرانی خانه داري

طرز تهیه خورش کنگر به سبک تهرانی
  بزرگنمايي:

آریا بانو - همشهری آنلاین / خورش کنگر با عطر کنگر تازه و ادویه‌های معطر یکی از خاص‌ترین غذاهای فصل بهار است که طرفداران زیادی در تهران دارد. با این دستور ساده، یک غذای اصیل ایرانی بپزید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.
خورش کنگر یکی از غذاهای مجلسی و محبوب فصل بهار است که با عطر و طعم بی‌نظیرش، به سفره‌های تهرانی ها رنگ و بو بخشیده است.
این خورش لذیذ، ترکیبی از سبزیجات بهاری و گوشت تازه است که با ادویه‌های معطر و لیمو عمانی، طعمی منحصربه‌فرد پیدا می‌کند.
اگر می‌خواهید یک غذای اصیل تهرانی را تجربه کنید، این دستور پخت خوشمزه را از دست ندهید.
مواد لازم برای خورش کنگر تهرانی برای 5 نفر
- کنگر پاک‌شده: 700 گرم
- گوشت گوسفندی یا گاوی (ترجیحاً راسته یا سردست): 400 گرم
- پیاز متوسط: یک عدد
- جعفری تازه: 200 گرم
- نعنا خشک یا تازه: 50 گرم
- رب گوجه‌فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
- لیمو عمانی: 3 عدد
- زردچوبه، فلفل سیاه، نمک: به میزان لازم
- زعفران دم‌کرده: به میزان دلخواه
- روغن مایع یا دنبه: به مقدار لازم
خورش کنگر تهرانی ؛ طعم بهاری اصیل در سفره‌های ایرانی
طرز تهیه خورش کنگر به سبک تهرانی
مرحله اول: آماده‌سازی کنگر
1. برگ‌های سفت و خارهای کنگر را جدا کنید.
2. پوست قسمت انتهایی ساقه (که ترد و نرم است) را بگیرید و کنگرها را به صورت مورب خرد کنید.
3. برای جلوگیری از سیاه شدن، کنگرهای خردشده را در آب سرد با کمی نمک یا آبلیمو قرار دهید.
مرحله دوم: تفت گوشت
1. گوشت را به تکه‌های متوسط خرد کنید.
2. در یک قابلمه مناسب، کمی روغن بریزید و گوشت را با حرارت ملایم تفت دهید تا آب آن کشیده شود.
3. زردچوبه را اضافه کنید و هم بزنید تا عطر آن بلند شود.
مرحله سوم: تفت پیاز و ادویه‌ها
1. پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
2. فلفل سیاه را اضافه کنید و تفت دهید تا عطر آن خارج شود.
مرحله چهارم: اضافه کردن کنگر و طعم‌دهنده‌ها
1. کنگرهای آبکش‌شده را به پیاز داغ اضافه کنید و کمی تفت دهید.
2. لیمو عمانی‌ها را با چنگال سوراخ کنید و به مواد اضافه کنید. ( تلخی لیمو عمانی را چگونه بگیریم ؟ | روش های ساده و موثر برای گرفتن تلخی لیمو عمانی )
3. رب گوجه‌فرنگی را با کمی روغن تفت دهید و سپس به قابلمه بیفزایید.
مرحله پنجم: افزودن آب و پخت نهایی
1. آب گرم را به اندازه‌ای اضافه کنید که مواد کاملا پوشیده شود.
2. حرارت را کم کنید و اجازه دهید خورش به آرامی بپزد (حدود 2 ساعت).
مرحله ششم: اضافه کردن سبزیجات معطر
1. در نیم ساعت پایانی پخت، جعفری و نعنا را ساطوری کرده و به همراه زعفران دم‌کرده به خورش اضافه کنید.
2. نمک و فلفل را در این مرحله تنظیم کنید.
نکات کلیدی برای پختن خورش کنگر ایده‌آل
برای غلظت بیشتر: می‌توانید کمی آرد نخودچی یا لپه تفت‌داده شده به خورش اضافه کنید.
جایگزین گوشت: اگر مایلید، می‌توانید از مرغ به‌جای گوشت استفاده کنید. در این صورت، مرغ را با پیاز و ادویه تفت دهید و سپس بقیه مراحل را ادامه دهید.
ترش مزه کردن: اگر دوست دارید خورش ترش‌تر شود، می‌توانید از آبلیمو تازه یا لیمو عمانی بیشتر استفاده کنید.
امیدواریم با این دستور پخت، یک خورش کنگر خوشمزه و بهاری را در خانه آماده کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید!
پ
-->

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1394720/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

لحظه اعلام خبر بازداشت عوامل برنامه خانواده شبکه اول صداوسیما از شبکه خبر

آش شور حیوان دوستی صدای آمریکایی ها را درآورد!

آموزش کیک خیس شکلاتی فوری؛ ساده و راحت

کند شدن روند پیری با مصرف روزانه امگا 3

تغذیه سالم، کودک سالم: راهنمای والدین برای انتخاب‌های هوشمندانه!

عیادت وزیر ورزش و جوانان از اردشیر لارودی

اینتر نگران نیست؛ تورام قطعا به بارسا می‌رسد

اسکوچیچ: از حضور در اهواز هیجان‌زده‌ام

تعویق دیدار سری A به‌دلیل مرگ فیزیوتراپ تیم

جویباری: جباری مسئولیت سنگینی را پذیرفته است

روبرو شدن رئال و بلینگام با واقعیت؛ جراحی لازم است!‏

اولین تصاویر رسمی از هفتمین کادرفنی استقلال!

شمشیربازی یزد جایگاه خوبی دارد اما زیرساخت ندارد

روحیه حریف استقلال قبل از بازی بالا رفت

تغییر ترکیب‌ برنده دورتموند مقابل بارسا سخت است

«کسری آنلاین» برنده جایزه بهترین مستند فیلم کودک مسکو شد

بهنوش بختیاری: در سریال ضعیف بازی نمی‌کنم

احتمال انتقال زمان تغییر ساعت کاری ادارات به ابتدای خرداد

شیوه برابری حقوق زنان در آلمان

پخت تهچین مجلسی به روش رستورانی

رفع بوی بد دهان با مصرف این دمنوش گیاهی

آموزش ساخت شمع با اکالیپتوس

طلاق در 4 سال نخست زندگی مشترک عادی شده است

روشی برای ذخیره‌سازی هیدروژن در زیر زمین؛ یک تیر و دو نشان

آیا او را تا حد مرگ دوست داری؟

تصمیم مهم جباری قبل از اولین سرمربیگری

گل‌محمدی: با بهترین تیم لیگ بازی داریم

تغییر بزرگ در چمپیونزلیگ؛ وقت اضافه حذف می‌شود

واکنش یحیی به چالش‌های بیرانوند و هواداران

سومین ورزشگاه بزرگ ایران ناقص است!

مقاومت رونالدو شکست؛ این باشگاه فروخته می‌شود

گلایه یحیی‌‌ از تغییرات در اتاق VAR

درخواست بامزه از شجاع، ترابی، بیرانوند!

بعد از 18 سال؛ دی‌ماریا آماده بازگشت به باشگاه رویاها

داستان «دختر ناصرالدین شاه که ملکه عکاسی بود»/ ویدئو

چهره ها/ نفیسه روشن، مریم معصومی و رضا شیری در نمایشگاه خودرو شانگهای چین

تمجید کارگردان روس از سینمای ایران و مجید مجیدی

چهره ها/ قاب عاشقانه و خانوادگی آیشواریا پربازدید شد

قطعه دخترک ژولیده اثر علینقی وزیری با اجرای اساتید موسیقی

آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو معلم همزمان با نوبت اول کنکور 1404 برگزار می‌شود

حضور بازیگر اسرائیلی در سفید برفی کار دست دیزنی داد

نوجوان فرانسوی مدرسه را به خون کشید

توضیحات فرمانده مرزبانی خوزستان از توقیف شناور حامل بیش از یک میلیون لیتر گازوئیل قاچاق

فلامینگوهای مهارلو

زمانی که شخصی به شما ظلم کرد...

سخن بزرگان/ نحوه صحیح دعا کردن دربیان امام صادق (ع)

این ساندویچ دلبر برای شام عالیه

یک توصیه مهم برای تغذیه کودکان

ساخت یک وسیله تزئینی با دستمال کاغذی

کشف حالت‌های جدید کوانتومی در مواد درهم‌تنیده