آریا بانو

آخرين مطالب

چگونگی محاسبه «تاثیر مثبت معدل» در کنکور اجتماعی

چگونگی محاسبه «تاثیر مثبت معدل» در کنکور
  بزرگنمايي:

آریا بانو - ایسنا / مدیر کمیسیون اساسنامه‌ها و مقررات تحصیلی شورای عالی آموزش و پرورش نحوه تاثیر «سوابق تحصیلی» پایه‌های یازدهم و دوازدهم در کنکور سراسری را تشریح و توضیحاتی در خصوص تعداد دروس امتحان نهایی دانش‌آموزان و همچنین «نحوه محاسبه تاثیر مثبت معدل در کنکور امسال»، ارائه کرد.
مصوبه تاثیر معدل در کنکور، روزهای ابتدایی سال 1404 را با تصمیم‌گیری‌های جدیدی که از سوی شورای سنجش و پذیرش و شورای عالی انقلاب فرهنگی اتخاذ شد، آغاز کرد اما روز گذشته این مصوبه با تمامی حواشی و جنجال‌هایی که برپا کرد با ابلاغ از سوی رییس جمهور به پله نهایی خود رسید تا تکلیف داوطلبان کنکور برای ایجاد سوابق و ترمیم نمرات، در واپسین روزهای نزدیک شدن به امتحانات نهایی و کنکور سراسری مشخص شود.
بازار


«بر اساس مصوبه ابلاغی رییس جمهور در آزمون سراسری سال 1404، برای همه متقاضیان ورود به آموزش عالی، سابقه تحصیلی پایه یازدهم با تأثیر مثبت و پایه دوازدهم با تأثیر قطعی بر اساس نتایج آزمون­های نهایی دروس مصوب، در نمره کل سابقه تحصیلی لحاظ می­‌شود و سهم نمره کل سابقه تحصیلی برای همه متقاضیان ورود به آموزش عالی در رشته­‌های پرمتقاضی 60 درصد تعیین شد.»
«همچنین مقرر شد در آزمون سراسری سال 1405؛ دروس عمومی و تخصصی پایه یازدهم و دوازدهم بر اساس نتایج آزمون­های نهایی دروس مصوب، مبنای تشکیل سابقه تحصیلی برای همه متقاضیان ورود به آموزش عالی باشد و سهم نمره کل سابقه تحصیلی برای همه متقاضیان ورود به آموزش عالی در رشته­‌های پرمتقاضی 60 درصد با تأثیر قطعی باشد.»
«در آزمون سراسری 1406 و بعد از آن نیز دروس عمومی و تخصصی پایه‌های یازدهم و دوازدهم براساس نتایج آزمون­‌های نهایی دروس پایه یازدهم، مبنای تشکیل سابقه تحصیلی برای همه متقاضیان ورود به آموزش عالی است و سهم نمره کل سابقه تحصیلی برای همه متقاضیان ورود به آموزش عالی در رشته‌های پرمتقاضی با تأثیر قطعی 60 درصد است.»
خرداد امسال تنها 6 درس پایه یازدهم جزو امتحانات نهایی خواهد بود
تعداد این دروس در سال 1405 به 12 درس می‌رسد
با توجه به این ابلاغ، مهدی خراشادی‌زاده مدیر کمیسیون اساسنامه‌ها و مقررات تحصیلی شورای عالی آموزش و پرورش در گفت‌وگو با ایسنا، توضیحاتی تکمیلی درخصوص این مصوبه ارائه کرد و گفت: خلاصه مصوبه اعلام می‌کند که صرفاً برای امسال ( امتحانات نهایی خرداد 1404) آموزش و پرورش 6 درس پایه یازدهم را در امتحانات نهایی آزمون می‌گیرد و از خرداد 1405 به بعد از 12 درس امتحانات نهایی پایه یازدهم، آزمون گرفته می‌شود.
وی با با بیان اینکه این مصوبه قطعی و در سایت شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز موجود است افزود: بر اساس مصوبه 915، یک تبصره به بند 2 مصوبه 913 اضافه شد. خود مصوبه 913 دارای سه بند بود؛ در بند یک، تاثیر قطعی سابقه تحصیلی پایه دهم برای سنجش و پذیرش متقاضیان ورود به آموزش عالی «حذف» شد. در بند دوم نیز سهم نمره سابقه تحصیلی پایه یازدهم و دوازدهم برای متقاضیان ورود به آموزش عالی در رشته‌های پر متقاضی به میزان 60 درصد و با تاثیر قطعی لحاظ و در بند سه هم عنوان شد که جزئیات این ماده واحده به پیشنهاد شورای عالی آموزش و پرورش به شورای سنجش و پذیرش رفته و تصویب شود.
تاثیر مثبت پایه یازدهم در کنکور امسال
سابقه تحصیلی پایه یازدهم در کنکور 1404 بر اساس نتایج آزمون‌های نهایی 6 درس تعیین می‌شود
خراشادی به مصوبه جدید شورای عالی انقلاب فرهنگی اشاره کرد و گفت: در آزمون سراسری سال 1404 پایه یازدهم تاثیر مثبت و پایه دوازدهم تاثیر قطعی 60 درصدی دارد و سابقه تحصیلی پایه یازدهم بر اساس نتایج آزمون‌های نهایی دروس مصوب جلسه 1053 تاریخ 4 اسفند 1403 شورای عالی آموزش و پرورش که شش درس هستند، لحاظ می‌شود.
وی در خصوص دانش آموزی که سال 1404 کنکور دارد و پایه یازدهم را سال گذشته با 12 درس نهایی گذرانده است اظهار کرد: این دانش‌آموز اگر بخواهد با استفاده از ایجاد سابقه تحصیلی در کنکور امسال شرکت کند باید شش درس را به عنوان امتحان نهایی انتخاب کند تا سوابق بر اساس این تعداد دروس استخراج شود، اما اگر نخواهد، چون تاثیر پایه یازدهم برای کنکور 1404 مثبت است، می‌تواند امتحان ندهد و اینگونه دروس پایه دوازدهم را که امتحان نهایی داده‌ و بر اساس آن دیپلم گرفته، با تاثیر 60 درصدی در کنکور برایش لحاظ می‌شود.
تکلیف تعداد دروس امتحانات نهایی دانش‌آموزان پایه دهم و یازدهمی که سال‌های 1405 و 1406 کنکور سراسری دارند
مدیر کمیسیون اساسنامه‌ها و مقررات تحصیلی شورای عالی آموزش و پرورش ادامه داد: دانش آموز پایه یازدهم امسال که مشغول تحصیل است و سال 1405 کنکور می‌دهد طبق مصوبه 915 شورای عالی انقلاب فرهنگی، شش درس آزمون نهایی پایه یازدهم امسال را با تاثیر قطعی خواهد داشت.
خراشادی در مورد دانش آموزی که امسال در پایه دهم مشغول تحصیل است و سال 1406 کنکور دارد گفت: این دسته از دانش‌آموزان باید تمام دروس پایه یازدهم را بر اساس مصوبه 1031 شورای عالی آموزش و پرورش، امتحان نهایی دهد.
نحوه محاسبه «تاثیر مثبت معدل» در کنکور امسال
وی به نحوه محاسبه تاثیر مثبت معدل در کنکور امسال پرداخت و افزود: صرفاً برای متقاضیان شرکت در آزمون سراسری سال 1404، نمره‌ کل‌ سابقه ‌تحصیلی براساس دو مجموعه ضرایب (مجموع پایه‌های یازدهم‌ودوازدهم / دوازدهم) محاسبه و بیشترین نمره کل با سهم 60 درصدی در پذیرش داوطلبان ورود به آموزش عالی اعمال می‌شود.
به گزارش ایسنا، همچنین با توجه به مصوبه جلسه 915 شورای عالی انقلاب فرهنگی 19 فروردین 1404، در خردادماه سال 1404 دروس پایه یازدهم مندرج در جدول (شماره 1)، تعداد 6 درس و از خردادماه سال 1405 به بعد تمام دروس پایه یازدهم مندرج در جدول (شماره 2) به صورت نهایی برگزار می‌شود.


«ترمیم نمره» در خرداد 1404 به صورت تک درس و یا تمامی دروس مجاز است
نحوه ترمیم مجدد پایه دوازدهم
همچنین ترمیم نمره برای اولین مرتبه در خرداد 1404 به صورت «تک درس» و یا «تمامی دروس» مجاز است.
نحوه ترمیم مجدد پایه دوازدهم در خرداد 1404 و ترمیم نمرات دروس پایه‌های یازدهم و دوازدهم از خرداد 1405 به بعد نیز به شرط شرکت در آزمون تمامی دروس نهایی پایه مورد نظر است و داوطلبان می‌توانند بدون محدودیت دفعات نسبت به ترمیم نمرات آن پایه اقدام کنند. نمرات اخذ شده در این آزمون ملاک محاسبه نمره کل سابقه تحصیلی خواهد بود.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1392321/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کشف معجزه انگشتان در محیط‌های شلوغ

واکسن کووید-19 همچنان ناجی است

شاعرانه/چشمان من ابرند و دلم مرتع رنج است

«از رمانس‌گونگی تا رمان‌گونگی» منتشر شد

رسمی؛ بارسا لواندوفسکی را از دست داد

امشب صبر برنابئو تمام می‌شود!

بوندسلیگا که هیچ؛ قهرمان جهان می شویم!

یارگیر مهدی ترابی با آمادگی صددرصدی در آره‌نا

جانشین امباپه در رئال مشخص شد

خدا بیامرز به هیچی نه نمی‌گفت

حق نداریم جنین رو سقط کنیم، حتی اگه معلول باشه!

تصاویر دیده نشده از پشت صحنه سریال آرایشگاه زیبا

سکانسی از «پایتخت 6» که حتی طرفداران دوآتشه را غافلگیر کرد!

چرا «صداتو» موفقیت قبلی را تکرار نکرد؟

ماجرای گرفتار شدن 27 حیوان زبان‌بسته درون یک گودال

لحظه برخورد سواری کوئیک به موتورسنگین

لایحه اختیار دولت در تغییر ساعت رسمی کشور به مجلس ارسال شد

توضیح وزیر علوم درخصوص اصلاح سهمیه‌های کنکور

طلوع ماه در پسِ کلیسای قلب مقدس پاریس

ثبت لحظه‌ای صمیمی با یک اختاپوس در اعماق دریا

نجات 24 بز و میش وحشی از گودالی در بستک

طوطی علاقه‌مند به نان بربری در جزیره کیش

گوناگون/ راز بزرگ تایتانیک که بعد از 73 سال فاش شد

لحظه فرود هواپیماهای غول پیکر در فرودگاه هیترو لندن

برگی از تاریخ/ «سلطان رشوه» ایران که صدراعظم سه سلطان بود

بندری مرغ ورژن سالمتر و خوشمزه تر از سوسیس بندری

آیا عصب می‌تواند خودش را بازسازی کند؟

یائسگی خانم‌ها چه نقشی در خارش پوست دارد؟

کبد چرب چه نقشی در خارش پوست دارد؟

آیا دعوای پدر و مادر از عوامل افت تحصیلی دانش آموز باشد؟

ربات میوه‌چین ساخته شد

ماجرای جالب دل و نسبت آن با خدا و شیطان برگرفته از داستان ‌های کهن با اشاره به بیتی از حافظ

وحید شمسایی از دلایل برتری فوتسال ایران نسبت به فوتبال می‌گوید

شمسایی: خیلی دعوتنامه از تیم‌های بزرگ دنیا داشتم

صعود تنیس روی میز جوانان ایران به فینال قهرمانی آسیا

تغییر برنامه دو بازی مرحله نیمه‌ نهایی لیگ برتر بسکتبال

آرتتا: جشن جذابی برای بردن رئال گرفتیم

تاج: از مربیان خارجی زیر نظر سرمربی ایرانی استفاده شود

وزیر ورزش عربستان: آماده میزبانی از جام جهانی 64 تیمی هستیم!

فاز جدید تمرینات ملی‌پوشان با ورود 2 لژیونر

یار نزدیک درویش، سکاندار جدید پرسپولیس

آغاز فصل جدید برای تیم‌های فاقد «مجوز ملی» با منفی 3 امتیاز

برگزاری اولین کمیسیون پزشکی بنیاد شهید استان اصفهان در سال جدید

آیین افتتاحیه ششمین جشنواره قرآن و عترت بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

روز شهدای ورزشکار؛ تجلی پهلوانی در میدان رقابت و رزم

بهاره افشاری : بازی مافیا جنسیت زده است

سالروز درگذشت مادر سینمای ایران

چهره ها/ گریمی که چهره رویا میرعلمی را دگرگون کرد!

لوکیشن سریال «سه در چهار» بعد از 17 سال

چهره ها/ تصویر شاهرخ استخری و همسرش در یک لوکیشن تماشایی