آریا بانو

آخرين مطالب

شیوه صحیح فریز کردن لوبیا سبز خانه داري

شیوه صحیح فریز کردن لوبیا سبز
  بزرگنمايي:

آریا بانو - نمناک / لوبیا سبز دارای ارزش تغذیه ای بسیار بالایی است و بهترین جایگزین برای گوشت است. لوبیا سبز سرشار از ویتامین C ، K ، B1 ، A ،آهن، کلیسی، فسفر، منگنز و فیبر، پتاسیم، فولات، منیزیم، ویتامین، مس،پروتئین، امگا 3 و نیاسین می باشد. بهترین زمان برای تهیه لوبیا سبز، فصل تابستان است، بنابراین برای داشتن لوبیا سبز در سایر فصول بهتر است با روش های نگهداری از آن آشنا باشید. فریز کردن لوبیا سبز یکی از روش های نگهداری طولانی مدت است که در این قسمت بدان می پردازیم.
روش های فریز کردن لوبیا سبز
در تمام روش ها باید از لوبیا سبز تازه و ترد که دارای سطحی یکنواخت و سفت است استفاده نمائید. همچنین هنگام خرید، لوبیاهای سبز، کوچک و باریک را انتخاب کنید. برای فریز کردن و نگهداری از لوبیا سبز 3 روش وجود دارد:
1. بلانچ کردن:
بازار
ابتدا لوبیا سبزها را تمیز بشوئید و سر و ته آن را با استفاده از چاقو یا قیچی جدا کنید. سپس لوبیا سبز را به ابعاد دلخواه خرد نمائید. به طور مثال برخی افراد برای تهیه لوبیا پلو ترجیح می دهند که قطعات لوبیا سبز کوچک باشد و خوراک لوبیا سبز را با قطعات بزرگتر طبخ می کنند. بعد از خرد کردن، لوبیا سبز را به مدت دو دقیقه درون ظرف پر از آبی که در حال جوشیدن است بریزید. توجه داشته باشید زمان پخت نباید بیش از دو دقیقه باشد زیرا در اثر حرارت زیاد لوبیا سبزها له خواهند شد.
در این مدت ظرفی را پر از آب یخ کنید. سپس ظرف را از روی حرارت برداشته و درون آبکش خالی کنید، لوبیا سبزها را بلافاصله درون آب یخ بریزید.مدت زمان حرارت دیدن لوبیا سبزها به اندازه ای نیست که خواص و ویتامین های آن از بین برود. بلانچ کردن موجب حفظ طعم و رنگ لوبیاسبز می شود. در واقع روش بلانچینگ با از بین بردن آنزیم های مضر موجود در لوبیا سبز مانند پروتئاز (تجزیه کننده پروتئین) و لیپاز (تجزیه کننده چربی)، موجب حفظ ویتامین های موجود در لوبیا سبز به خصوص ویتامین های گروه B و C را به مدت طولانی تری در حالت انجماد می شود. ‏
بعد از دو دقیقه لوبیا سبزها را از آب یخ خارج کرده و دوباره در آبکش بریزید تا آب اضافی آن خارج شود. بعد از خشک شدن کامل، آنها را درون کیسه فریزر یا زیپ کیپ بسته بندی کنید و هوای اضافی آنها را بگیرید. بلانچینگ برای سبز ماندن باقالی مازندرانی و نخود فرنگی نیز کاربرد دارد.
2. فریز کردن لوبیا سبز به صورت خام:
لوبیا سبز را می توان به صورت خام نیز بسته بندی و منجمد کرد. مانند روش قبل لوبیا سبزها را شسته و سر و ته آنها را جدا کنید، سپس روی یک پارچه نخی و تمیز پهن کنید تا به طور کامل خشک شوند. در مرحله بعد لوبیا سبزها را در ابعاد دلخواه برش بزنید و در نهایت در کیسه های فریزر یا زیپ کیپ بسته بندی کنید.
3. فریز کردن لوبیا سبز پخته شده با گوجه:
به ازای هر 2 کیلو لوبیا سبز، به یک کیلو گوجه فرنگی نیاز است. لوبیا سبز هارا پس از شستشو، در اندازه های دلخواه برش دهید. گوجه فرنگی را نیز شیته و رنده کنید یا در مخلوط کن بریزید تا به شکل پوره در بیاید.
در یک قابلمه بزرگ لوبیا سبز را به همراه گوجه فرنگی ریخته و با حرارت کم تفت دهید. هر چند وقت یکبار لوبیا سبزها را هم بزنید، پس از تغییر رنگ لوبیا سبز، حرارت را خاموش کنید تا خنک شود؛ سپس در اندازه های مورد نیاز با استفاده از کیسه فریزر یا زیپ کیپ بسته بندی کنید.
نکات مهم برای فریز کردن لوبیا سبز :
لوبیا سبزهایی که با روشهای ذکر شده در فریزر نگهداری می کنید می توان تا 6 ماه استفاده کرد. نگهداری لوبیا سبز بیش از این زمان موجب از بین رفتن مقداری از ویتامین C و اسید فولیک می شود و طعم و مزه آن را نامطلوب و تند خواهد شد، بنابراین بهتر است لوبیا سبز را به اندازه مورد نیاز برای یک الی 6 ماه تهیه و فریز کنید.
هنگام پخت لوبیا سبز می توانید مقداری جوش شیرین اضافه کنید تا رنگ آن سبز بماند.
توجه داشته باشید که لوبیا سبز که از حالت انجماد خارج می شود، باید در اسرع وقت مصرف شود.
هنگام بسته بندی حتما هوای داخل کیسه فریزر را خارج کنید تا موجب فاسد شدن آن نشود.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1390898/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بیشترین علت تصادفات رانندگی در تهران

وزیر بهداشت: سهم سلامت از تولید ناخالص ملی نزدیک به 6 درصد است

سرعت بالای وانت، پاکبان را به گام مرگ کشاند

اهمیت مدیریت زمان در رانندگی

دستگیری سارقان حرفه‌ای کابل با 37 فقره سرقت

فلامینگوها در فرودگاه بجنورد فرود آمدند!

استفاده از پوست گردو به عنوان اثر هنری

اولین ماراتن جهان با ربات‌های انسان‌نما

کلیسای مریم مقدس در آذربایجان غربی

زمان ظهور امام زمان (عج) از اسرار الهی است

روستای ارفچا آلپ خراسان

بهار سبز و زنده از دید پرندگان

زرشک پلو سس پز رستورانی

روش های پیشگیری از بیماری آندومتریوز زنانه چیست؟

توصیه دکتر عزیزی درباره نیازهای خانم در دوران بارداری

تصاویر کیتی پری در فضا؛ واقعی یا فیک؟

داستان جالب «کودک حلوا فروش » در مثنوی معنوی

شعرخوانی زیبای دکتر کاکاوند

این روزها همه مقابل بارسلونا هت‌تریک می‌کنند

تقدیر کاپیتان‌ها از هواداران زن پرسپولیس

دلهره در اردوی بارسا؛ لواندوفسکی مصدوم شد

آکانی سیمبین رکورد یوسین بولت را شکست

میامی از قعر جهنم آمد و فصل جهنمی دالاس تمام شد

برناردو سیلوا مشتاق پیوستن به بارسلونا؛ باشگاه مخالف است

اورتون 0-2 سیتی؛ موتور تیم پپ دیر روشن شد

جدایی سرمربی تیم بحران‌زده لیگ یک

پپ: قدردان این بازیکنان هستم، یک دهه درخشیدند

جنون و کامبک، بارسلونا یک گام نزدیک‌تر به لالیگا

سه تیم با شانس فتح سه‌گانه؛ تقویم تیم‌های حاضر در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا

گریبایدوف؛ شاعری که سفیر مرگ شد / چرا ایرانی ها از دایی دیپلمات روس بیزار بودند؟ / ماجرای زن‌ربایی از خانه ایرانی

رحمان و رحیم پایتخت : فردای بعد از یکی از سکانس‌ها مردم ما را با دست در خیابان نشان می‌دادند

جواب دلسوزی های خواهرش رو چه جوری داد

پوریا پورسرخ : در بچگی خجالتی بودم!

آهنگ دلی و جدید «خودم» با صدای سهراب پاکزاد

وقتی ملودی «پدر خوانده» به زبان های مختلف اجرا میشه!

نجات دختر 16 ساله از دست هیولای هوسران

قتل مادربزرگ به‌ خاطر لپ‌تاپ

آمار قابل‌تامل آزمایش‌های پزشکی در ایران

یکی از نیروهای امنیتی در حین مأموریت شهید شد

پیکر غزاله بعد از حادثه چه شد؟

رفتار سنجاب خجالتی در برابر غذا

برف در جاده اسالم به خلخال

خرس های قطبی در حال شنا میان یخ ها

پرنده ای زیبا در میان شکوفه های بهاری

صحبت های دکتر رفیعی درباره امر به معروف

قیمه نثار، خوراک وقت هایی که مهمون داری!

بیماری آندومتریوز زنانه چیست؟

کارهایی که معقول است را به فرزنداتان بسپارید

رقابت ربات‌ با انسان‌ در دوی ماراتن را تماشا کنید

بازگشت دوباره برای وفاداری؛ ساکت الهامی: فقط یک دیوانه این چالش را قبول می‌کرد