آریا بانو

آخرين مطالب

قبل از پیوستن به ناپولی؛ یووه و اینتر مارادونا را نخواستند! ورزشي

قبل از پیوستن به ناپولی؛ یووه و اینتر مارادونا را نخواستند!
  بزرگنمايي:

آریا بانو - ورزش 3 /مارادونا در سال 1984 به سری‌ A ایتالیا رفت و ورود او یک اتفاق بزرگ بود. هزاران هوادار برای استقبال از او به ورزشگاه سن پائولو (که پس از درگذشت مارادونا در نوامبر 2020 به نام او تغییر یافت) هجوم آوردند.
او موفق شد دو قهرمانی سری‌ A، یک قهرمانی جام یوفا، یک کوپا ایتالیا و یک سوپرجام ایتالیا را با ناپولی کسب کند، اما این داستان می‌توانست مسیر کاملاً متفاوتی داشته باشد.
مارینو در مصاحبه‌ای با رادیو سری‌ A گفت: «در آن زمان، من جوان‌ترین مدیر در سری‌ A بودم. برای جشن گرفتن بقای تیم آولینو، قراردادی به ارزش 100 هزار دلار با بارسلونا تنظیم کردم تا یک بازی دوستانه برگزار کنیم، به این شرط که مارادونا را با خود بیاورند.
اما تنها هشت روز قبل از بازی، ریکاردو فوئیگا، نماینده فیفا که در این قرارداد واسطه بود، به دفتر من آمد و گفت که بارسلونا به ایتالیا می‌آید، اما بدون مارادونا! او با باشگاه دچار اختلاف شده بود و تصمیم گرفته بود در این مسابقه حضور نداشته باشد.»
مارینو ادامه داد: «فوئیگا به من گفت که باید برای 40 هزار تماشاگری که بلیت خریده‌اند، فکری کنم. سپس پیشنهاد داد که مارادونا را به باشگاهی در ایتالیا معرفی کنم.»
در آن زمان، تنها تیم‌هایی که از نظر مالی توانایی جذب مارادونا را داشتند، یوونتوس، اینتر و سامپدوریا بودند. مارینو با هر سه باشگاه تماس گرفت، اما همه آن‌ها این فرصت را رد کردند!
بازار
او افزود: «فوئیگا شوکه شده بود. او گفت: چطور ممکن است ما مارادونا را پیشنهاد بدهیم، اما هیچ باشگاهی او را نخواهد؟»
ناپولی وارد ماجرا شد و تاریخ‌ساز شد
در آن زمان، مارادونا تنها 23 سال سن داشت و دو سال قبل از آن از آرژانتین به بارسلونا پیوسته بود. ناپولی تا آن زمان هرگز قهرمان سری‌ A نشده بود، اما مارینو باشگاهی را پیدا کرد که می‌دانست فروش پیراهن و استقبال هواداران می‌تواند هزینه این انتقال را جبران کند.
او در ادامه گفت: «چند شب قبل، در یک شام با آنتونیو جولیانو، مدیر ناپولی، صحبت کرده بودم. او به من گفت که ناپولی به دنبال یک بازیکن خارجی است. من به او زنگ زدم. ابتدا گفت نه، اما 10 دقیقه بعد دوباره تماس گرفت صبح روز بعد، جلسه‌ای ترتیب داده شد و باقی ماجرا مشخص است.»
مارادونا در دوران حضورش در ناپولی، 257 بازی رسمی انجام داد، 115 گل به ثمر رساند و 76 پاس گل داد.
تصویر او هنوز بر دیوارهای شهر ناپل نقش بسته است و ورزشگاه ناپولی اکنون به نام اوست. مجسمه‌ای از او نیز در تونل ورودی زمین قرار گرفته است تا یاد او برای همیشه زنده بماند.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1382675/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سیل در هند و نپال، 100 فوتی برجای گذاشت

کشف یک جسد با هویتی نامشخص

وضعیت عجیب ایستگاه قطاری در هند

یازده بازیکن روانخواه به دنبال شگفتی جدید

اعلام ترکیب چادرملو برای شگفتی‌سازی

بن‌یدر محبوب سکوهای نقش‌جهان!

پوستکوگلو: جاسوس تاتنهام را شناسایی کردیم!

ترکیب نساجی مقابل پرسپولیس با یک بازیکن خاص

هشدار کین؛ کری نخوانید، تیم کواچ خیلی خطرناک است

نیمکت پرسپولیس در قائمشهر؛ شاید با برگ برنده

لیگ یک؛ ناکامی ربیعی و کلانتری در اولین برد سال

کری‌خوانی برای اینترمیامی؛ رسواییِ مسی را تکرار نکنید!‏

حرف‌های خصوصی اخباری با دو ستاره تراکتور

پخش سریال معمایی «من یک خبرنگارم»

پرونده زن نیمه‌برهنه در اصفهان به کجا رسید؟

زیبایی دشت سوسن در ایذه

آتش‌سوزی گسترده در یک ساختمان مسکونی در سورات هند

غذای اصیل دامغانی آشنا شوید

با خواص سیب آشنا شوید

آموزش پتینه و کهنه کاری روی سفال

پیشرفت‌های صنعتی در ذخیره‌سازی انرژی با پخش‌کننده‌های گرافنی

شاعرانه/ دردِ دل داریم و درددل دوای درد ماست

شرط‌بندی غیرقانونی، 12 ستاره سری‌آ تحت‌نظر پلیس

آلومینیوم با یک تغییر مسافر سیرجان شد

آرتتا: حالا فهمیدید چرا رایس را خریدیم

کاظمیان در جستجوی سوپرگل و آقای گلی

اعلام ترکیب ذوب‌آهن با سه تغییر جالب توجه

آموریم: آهنگ خواندن زیرکزی را نجات نمی‌دهد

ترکیب متفاوت ملوان بعد از جنجال بزرگ

مارسکا: ای‌کاش یک کپی دیگر از نیکو داشتیم!

روشن: هرکسی شجاعت دارد بیاید و به استقلال کمک کند

برومند: درباره وضعیت استقلال حرف نزنم بهتر است

«هفت» به با نقد 2 فیلم نوروزی به تلویزیون برگشت

قدردانی از رییس صداوسیما برای پخش سریال «مرهم»

چرا روایت زندگی برخی از هنرمندان انقلاب ممنوعه شده است؟

اجرای قطعه پر احساس «کوچه لره» با چنگ رومی

آنباکس جذاب دوچرخه بنز!

خدا جهان را با هنر معرفی کرد!

پیراشکی با برای علاقه مندان به غذاهای گیاهی

توصیه‌هایی که به نفع دندان‌پزشکان است!

صفر تا صد جراحی لیفت ابرو

تولید پردازنده‌های پرسرعت و با توان مصرفی بالا

سخنان جالب اردشیر رستمی در مورد دشمن

رکورد لِوا که مسی و رونالدو هم ندارند

جنگ روانی مادرید؛ یادآوری مهم به آرسنال!

صلاح تمدید کرد، همه در لیگ برتر به دردسر افتادند!

کارلتو می‌رود؛ تزریق روح اسپانیایی به رئال

روز خاص فروزان مقابل آخرین تیم

تو مگه چند کیلویی؟!

چهره ها/ عکس جدید «مه‌لقا باقری» با چشمان سبز!