آریا بانو

آخرين مطالب

مارسکا: ای‌کاش یک کپی دیگر از نیکو داشتیم! ورزشي

مارسکا: ای‌کاش یک کپی دیگر از نیکو داشتیم!
  بزرگنمايي:

آریا بانو - ورزش 3 /لحظاتی پس از پیروزی 3-0 مقابل لژیا ورشو در پنج‌شنبه شب (لیگ کنفرانس)، انزو مارسکا تمرکز خود را به بازی آخر هفته معطوف کرد. چلسی روز یکشنبه در استمفورد بریج میزبان ایپسویچ تاون خواهد بود، در حالی که تنها هفت بازی از فصل لیگ برتر باقی مانده است.
در نشست خبری این بازی از مارسکا درباره لیام دلاپ، مهاجم ایپسویچ، که چلسی برای نقل‌وانتقالات تابستانی به او علاقه‌مند است، سوال شد. در ادامه، متن کامل حرف‌های سرمربی آبی‌ها ارائه را می‌خوانید.
چقدر مهم است که اعتماد به‌نفس حاصل از پیروزی مقابل لژیا ورشو را به بازی با ایپسویچ بیاورید؟ «بسیار مهم است. صادقانه بگویم، فکر نمی‌کنم پیش از بازی با لژیا کمبود اعتماد به‌نفس داشتیم. اما قطعاً پیروزی به این شکل برای حفظ انگیزه و شتاب تیم مهم است.»

آریا بانو

تعویض‌های خوبی مقابل لژیا انجام دادید: «در نهایت، همه‌چیز به بازیکنان بستگی دارد. ما می‌توانیم آنها را تغییر دهیم و به آنها فرصت بدهیم یا ندهیم، اما مسئله به خودشان مربوط است. ما تعویض کول و توسین در نیمه اول را برنامه‌ریزی کرده بودیم، همان‌طور که مقابل برنتفورد برای نیمه دوم تغییراتی را برای تقویت تیم برنامه‌ریزی کردیم. بازی لژیا ترکیبی بود. می‌خواستیم برخی از بازیکنان روی نیمکت را محافظت کنیم و به آنها استراحت بدهیم.»
آیا به دلیل مبارزه ایپسویچ برای بقا در لیگ، از آنها نگران هستید؟ «قطعاً، بازی سختی خواهد بود. بدون شک. در این مقطع، هر تیمی که مقابلش قرار می‌گیرید، چالش‌برانگیز است. فرقی نمی‌کند ساوتهمپتون، ایپسویچ یا لستر باشد، چون آنها می‌خواهند خودشان را نشان دهند و فصل را به‌خوبی تمام کنند. آنها دوست ندارند ببازند، پس بازی دشوار خواهد بود. ما هفت بازی داریم، همه بسیار سخت. اولین بازی با ایپسویچ است و امیدوارم بتوانیم سه امتیاز را کسب کنیم.»
بازار



از پیشرفت لیام دلاپ تحت تأثیر قرار گرفته‌اید؟ «از نظر آماری، او فوق‌العاده عمل کرده است. فکر می‌کنم تاکنون 12 گل در لیگ برتر زده است. اما فقط بحث آمار نیست. نحوه بازی، جنگندگی و همیشه آماده بودن او قابل‌توجه است. اما او بازیکن ایپسویچ است. یکشنبه دشمن ماست، چون باید آنها را شکست دهیم. بعد از بازی برایش بهترین آرزوها را دارم.»
با توجه به اینکه دلاپ می‌تواند به‌تنهایی موقعیت خلق کند، آیا برنامه خاصی برای مهار او دارید؟ «قطعاً باید به این موضوع توجه کنیم. اگر بازی‌های ایپسویچ را تماشا کنید، می‌بینید که او این کار را مقابل هر تیمی انجام می‌دهد، نه فقط ما. در بازی رفت، او برای آنها خیلی خوب بود. باید با این موضوع کنار بیاییم و نسبت به بازی رفت (شکست مقابل ایپسویچ) خیلی خیلی بهتر عمل کنیم.»
چرا تعداد مهاجمان نوک کلاسیک (شماره 9) کم شده است؟ «مقایسه لیام با هری کین و ارلینگ هالند کمی زود است. اما قطعاً از نظر سبک، او شبیه این نوع بازیکنان است. همه آنها شماره 9 واقعی هستند، شماره 9‌هایی که داخل محوطه جریمه فعال‌اند. اما ما هم یک شماره 9 خوب داریم (نیکولاس جکسون). او از ابتدای کار ما عملکرد خوبی داشته است. متأسفانه گاهی او را از دست داده‌ایم و گاهی باید بازیکنی را از دست بدهید تا متوجه اهمیتش شوید. با نیکو، ما کاملاً تیم متفاوتی هستیم نسبت به زمانی که مصدوم بود. از نیکو به‌عنوان مهاجممان راضی هستیم.»

آریا بانو

می‌توانید مشخصات مهاجم نوک ایده‌آل خود را توضیح دهید؟ «شماره 9 ایده‌آل من دقیقاً نیکلاس جکسون است. ما همین حالا یک شماره 9 داریم. الان تابستان نیست.»
آیا دوست دارید دو نیکولاس جکسون داشته باشید یا او را شبیه‌سازی کنید؟ «اگر بتوانیم یک کپی از نیکو داشته باشیم، خوب است. بارها گفته‌ام و خودتان هم می‌بینید، با نیکو ما تیم بهتری هستیم. نیکو همان چیزی است که نیاز داریم. فصل گذشته او بدون پنالتی گل‌هایی زد. این فصل هم تا قبل از مصدومیتش گل‌هایی به ثمر رساند. حالا امیدواریم بدون پنالتی گل‌های بیشتری بزند. از نیکو راضی هستیم. درباره فصل بعد، الان زمان صحبت درباره نقل‌وانتقالات نیست.»

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1386499/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جزئیات فوت دو قاضی؛ علت چه بود؟

مرگ مشکوک کودک چهار ساله در بیمارستان

وداع سوزناک بانوی اهل غزه با همسر شهیدش

نقاشی زیبا با روشی عجیب

بستنی شکلاتی خونگی؛ یک طعم خنک و دلپذیر

افزایش شیوع اوتیسم در آمریکا

اگر عروسی دعوت شدی خودت توی خونه شینیون بزن

پرده‌برداری از نقش ژن‌های ارثی در ابتلا به سرطان و درمان آن

چاپ دوم رمان «چگونه قایق بسازیم» روانه بازار شد

بن‌یدر و ذخیره‌های طلایی سپاهان در کمین پرسپولیس

کارترون با فرمول شکست یحیی مقابل پرسپولیس!

5 سهمیه برای ایران در مسابقات پاراشنا قهرمانی جهان

کاوه با دست شکسته امید گلزنی سپاهان

استتار کنعانی با کلاه کپ در روز نیمکت‌نشینی

وی ای آر علیپور را آقای گل نگه داشت!

بدهی استقلال به حریف بعدی‌اش 3 برابر شد!

دلجویی یک اینتری از بایرن؛ دوست‌تان دارم!‏

شادی خاصی که پرسپولیس را آزار می‌دهد!

با پیشنهاد الهلال؛ اینزاگی پردرآمدترین مربی جهان می‌شود

تبریک کونته به اینزاگی؛ فوتبال ایتالیا را سرافراز کردی

تکذیب شایعات؛ کلوپ در ردبول خوشحال است!

سلام تراکتور به قهرمانی با شکست ملوان

بغض آریا عظیمی‌نژاد و سیروس مقدم با دیدن سکانس‌ پایانی سریال پایتخت

چهره ها/ سلفی خاص رضا گلزار

تصویر پربازدید از همه عشق‌های ارسطو در یک قاب

موزیک «ناز شستم» با صدای آرمین زارعی

انحراف و واژگونی پژو 206، پنج کشته و مصدوم برجای گذاشت

شوخی یک مرد عرب با مهاجر هندی

چرا میگوها رو کور می‌کنند؟

جای کافه رفتن، یاد بگیر تو خونه چای ماسالا درست کنی

بیماری بهتاش در پایتخت واقعی بود؟

«پایتخت» چگونه زبان مشترک خانواده‌ها شد؟

نقشه مخفی ویروس زیکا برای عبور از جفت جنین لو رفت!

ای دل غم این جهان فرسوده مخور

بیرانوند فاز اونانا گرفت!

گل اول تراکتور به ملوان توسط امیرحسین حسین‌زاده

گل اول سپاهان به پرسپولیس توسط محبی

طبقه دوم برای پرسپولیس - سپاهان پر نشد!

گل دوم سپاهان به پرسپولیس با گل بخودی گولسیانی

اهتزاز پرچم غول‌پیکر پرسپولیس روی سکوهای ورزشگاه

عصبانیت کارتال و دست زدن برای داور پس از دریافت کارت زرد

حمایت آموریم اونانا؛ همین‌طور ادامه بده

گزارش زنده؛ پرسپولیس 0-2 سپاهان

ادعای عجیب قائم مقام معاون سیما: وحید جلیلی جزو حامیان اصلی سریال پایتخت است!

چهره ها/ مهسا حجازی در پشت صحنه «تاسیان»

آماری حیرت‌آور از میزان آلودگی هوای تهران نسبت به استاندارد جهانی

شهردار اسبق تهران که همسرش را به قتل رسانده بود، دوباره خبرساز شد

نتایج آزمون دکتری اعلام شد

سیل در خیابان های شهر تورینو ایتالیا به دنبال بالا آمدن آب رودخانه

ویدئویی از جاده چالوس در سال 1330